- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam tu i tamo i na još par mjesta! 
Upgrejdo bios maloprije... alaj me znoj oblio :)
Uhh kako sam se ja jednom prepao kad sam flashao bios! U imenu file-a mi ostala jedna točka koju sam zaboravio izbrisati kad sam ga skinuo s službene stranice! I zbog te točke, problemi! Al uspio vratiti stari bios sa CD-a što je uz matičnu došao.. uh
sreća pa matična ima tu mogućnost.. :))
odoh... LN
Spavate ekipa...
laku noć
OPEN!
Večer...
Vecer... 
Večer svima...
Moram mjenjati diotriju. Učinilo mi se da sam vidio Ghost ridera u bircu.
A eto Igore, ne mogu vjerovat koliko je iPhone los...
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
meni je naspram moje n8 sve loše :)
Vecer... 
Što je tebi?
Vecer... 
Što je tebi?
ma procito onu Luxx-ovu pricu zasto vise nije admin i samo me "dirnilo" kolka je on ljudina
Vecer... 
Što je tebi?
ma procito onu Luxx-ovu pricu zasto vise nije admin i samo me "dirnilo" kolka je on ljudina
LINK!
Vecer... 
Što je tebi?
LINK!
http://www.bug.hr/forum/topic/ideje-sugestije-prijava-problema-pomoc/nemogu-vise-biti-moderator/19387.aspx
Vecer... 
Što je tebi?
LINK!
http://www.bug.hr/forum/topic/ideje-sugestije-prijava-problema-pomoc/nemogu-vise-biti-moderator/19387.aspx
Ja predlažem svima da idu vanka a ne na kompu visu
Vecer... 
Što je tebi?
LUXX je još uvijek moderator...
vecer ljudovi, curice ako ima koja
Vecer... 
Što je tebi?
LUXX je još uvijek moderator...
meni to nepise
meni to nepise
Evo tebi jedan:
meni to nepise
Evo tebi jedan:
aaaa pise moderator za forume ali nije sveopci moderator
Šefe vidim da te razočarao iPhone.
Već mjesec dana imam paralelno Wildfirea i Nokiu E71. Moram priznati da android ima puno dobrih i pozitivnih strana i da je sam uređaj super, još kad uzmeu obzir novce koje sam dao za njega. Nekako se ne mogu oteti dojmu da je Nokia puno bolja za korištenje kao mobitel (pozivi i SMS).
Kao mobitel nokie su majke... a najzalosnije ti je to što se kao mobiteli u 95% slucajeva rabe svi smartphoneovi... a plaćaju se... uf...