AAAA... on vam misli na kapacitet baterije...
Dečko, jednom zaheban kapacitet baterije se ne moze popraviti...
Čista kemija... a kemiju ne možeš shebati...
ajd to bi već imalo logike, ali kakav eeprom??
ajd to bi već imalo logike, ali kakav eeprom??
chip koji pamti broj punjenja i vrijeme koje je proteklo od manufacture date
Badave ti nama pričaš i objašnjavaš kada nemamo pojma kojem uređaju to misliš napraviti
Badave ti nama pričaš i objašnjavaš kada nemamo pojma kojem uređaju to misliš napraviti
mislim to napraviti na bateriji za laptop, u vecini slucajeva skracenog trajanja baterije je taj chip krivac iako su celije ispravne ,nakon odredjenog vremena i/ili broja punjenja pocne dojavljivat sistemu da je baterija jer je tako programiran
mislim to napraviti na bateriji za laptop, u vecini slucajeva skracenog trajanja baterije je taj chip krivac iako su celije ispravne ,nakon odredjenog vremena i/ili broja punjenja pocne dojavljivat sistemu da je baterija jer je tako programiran
a koji bi to laptop bio?
ja nisam vidio ni jednu bateriju s čipom...
Evo jos jedna teorija zavjere...
Ovo nikako nije istina...
Čelije ako su stalno priključene na struju na i bar 50% na 100% se drži dolazi do prvo dischargea potom nakon toga gubljenja kapaciteta eksponencijalno... sto ti znaci da nakon cca 180 dana baterija ima 50% kapaciteta...
To slobodno mozes vidjeti tako da napunis bateriju na 100% i potom izmjeriz voltazu i amperazu... Nema ti tog cudesnog čipa... to su priče iz servisnih kuća (i to lovačke priče)...
imaju ga , samo nije iste konstrukcije kao stare verzije kaj su se nekad proizvodile ... vise ih ne prave s quartz staklom tak da ih nemres s UV svjetlo brisat i ponovo programirat ...
pa to je potrošni materijal, bar toga imaš kolko hoćeš xD
imaju ga , samo nije iste konstrukcije kao stare verzije kaj su se nekad proizvodile ... vise ih ne prave s quartz staklom tak da ih nemres s UV svjetlo brisat i ponovo programirat ...
Znači ja sam rastavio bateriju, srkoz.... i ne da nije bilo nikakvog cipa (a eeprom je cip dimenzija barem 2x1 mm, ne manji)... i sad ti govoris da ima neki... što? nevidljivi cip...
Očito je onda baterija moje toshibe (cca 2 godine) prestara...
Znači ja sam rastavio bateriju, srkoz.... i ne da nije bilo nikakvog cipa (a eeprom je cip dimenzija barem 2x1 mm, ne manji)... i sad ti govoris da ima neki... što? nevidljivi cip...
Očito je onda baterija moje toshibe (cca 2 godine) prestara...
http://www.hteurep.hr/novosti.htm
evo ak te bas zanimaju dimenzije, ovo je najmanje kaj su ga uspjeli napraviti
to je totalno nevazno , dokazuje samo to da baterije imaju eprom ...
laptop je od frenda koji je vjerovatno to i radio s baterijom ...
nadao sam se da ovdje ima netko tko se razumije u to , al izgleda da sam pogrjesio ...
tu sam ja, ali ja svoj pokusavam iskljuciti, odmoriti malo od proslog tjedna
nemoj se trudit bezveze...neki jednostavno ne žele shvatit...
valjda ja imam bar pola, nisam bio na snimanju pa neznam :)
ah dobro ... ak bas treba ukljuciti cu i mozak u razgovor ... j
s i baterije i sva ostala shrajna ... samo zamaraju mozak ... lol
:)
shoot question for half brain =)
Sretan novi dan i dobro vecer, danas u pol 4 popodne krecemo za Srbiju, u 7 nastup, i onda do nekih ponoci tammo festa :)
sretan dan
nadam se da imam :) inače su mi se profesori gadno zahebali kad sam maturirao s odličnim :P
ja ne smijem na ct...
Eh, on ce srusit Vladu...
Ma oce on srusit
a ne Vladu...
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
nadam se da imam :) inače su mi se profesori gadno zahebali kad sam maturirao s odličnim :P
ja ne smijem na ct...
Why not?
Sretan novi dan i dobro vecer, danas u pol 4 popodne krecemo za Srbiju, u 7 nastup, i onda do nekih ponoci tammo festa :)
Ako srbi sto znaju to je zabavljati se... :) uzivaj...
Why not?
a malo sam freak...
previše elektriciteta ima u meni i lagano zračim...
uglavnom ometam sve elektroničke uređaje kad sam u blizini, osim ako su jako dobro uzemljeni...
Why not?
a malo sam freak...
previše elektriciteta ima u meni i lagano zračim...
uglavnom ometam sve elektroničke uređaje kad sam u blizini, osim ako su jako dobro uzemljeni...
nema ti to veze za ct... nije elektronički (odnosno sam taj aparatus nije baš toliko elektronički koliko misliš)... promatraj to kao rendgen... znači x zračenje...
Ostatak što rade kompjuteri 20 metara dalje nije tvoj posao...