u kolko vam se vremena nakupi prasine?
men u 2 mjeseca
u kolko vam se vremena nakupi prasine?
men u 2 mjeseca
Odneses kuciste na benzinsku i propiris sa pumpom za zrak ili ako imas kompresor.
evo ga pa vec smo na 290str.
Ja sam skinuo hladnjak od proca i oprao ga pa onda i hladnjak od grafe takodjer i nanesao novu pastu.
zdravo drugari,....
Evo instaliro se win. Sutra se idem prcat sa instalacijama i driverima...
sta preporucate da instaliram?
mislio sam; nod ili aviru
office
spybot SD
tune up
ma najbolje stavit u veš mašinu i na 90stupnjeva i amen.čisto ko suza...još malo omekšivaća da se smekša pa da se lakše clocka
Evo instaliro se win. Sutra se idem prcat sa instalacijama i driverima...
sta preporucate da instaliram?
mislio sam; nod ili aviru
office
spybot SD
tune up
ma najbolje stavit u veš mašinu i na 90stupnjeva i amen.čisto ko suza...još malo omekšivaća da se smekša pa da se lakše clocka
Sad su mi temperature normalne.
Uf ja se moram uhvatiti čišćenja i zamjene paste, uz AC freezer pro i standard takt mi na najmanjem opterećenju mjeri 60 stupnjeva, a prije mi je na OC na 70% većem taktu davao 60 temperature s 50% opterećenja. Generalka slijedi pod hitno
koju pastu za hladnjak koristite ja signal probat cu sensodyne pa javim kaka je @LOL
koju pastu za hladnjak koristite ja signal probat cu sensodyne pa javim kaka je @LOL
Ja svoj necu prat, još malo i idem po novi.
Pih,koliko vidim ovdje se ne poštuje starije...grozni ste
Pih,koliko vidim ovdje se ne poštuje starije...grozni ste
Pa ja dao Benny Lavu, pa niko ne komentariše