Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.603.588
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
18 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
Spavam izuzetno malo... I da radim...

To je zrtva koju moraš podnijeti za nekih 10 mil kuna kredita sto je ostalo vraćati bankama... :)
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Ma, eto, ja sam stalno na mobitelu i skoro sve pisem s njega, ali eto, trebao bih napisati neki poveci tekst, ali nece ici... piplanje s jednim prstom je tesko...

1? ja tipkam sa dva sve... {#} ne kuzim kako ga ti drzis...

15 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...

To je zrtva koju moraš podnijeti za nekih 10 mil kuna kredita sto je ostalo vraćati bankama... :)

Kako 10 mil kuna o.o

LoL nick: Alkser (EU)
18 godina
neaktivan
Kredit je bio 2 mil eura... sto je s kamatam kojih 17.2 mil kn...

Dosadasnjim poslovanjem i pravljenjem privatnih projekata + rađenjem na izvornom projektu na kojem još radimo + novcem iz EU predpristupnih fondova + nepovratnim sredstvima HBOR-a doslo se do cifre od 10.3 mil kn...

Ali opet... još uvijek smo u minusu u EBIDTA (ne previše ali jesmo) sto je iziskivalo otpustanja...

E sada se moram mučiti s 0.75% povećanom kamatom + manje ljudi nego sto mi zapravo treba...

Prelijepo jel tako?
17 godina
neaktivan

jel to karikirano ili zaista... ako je stvarno 10mil. to je stvarno malo veci zaheb. Moji nikad nisu uzeli kredit ili tako nesto, cak i auto je placen gotovinom {#}

18 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

jel to karikirano ili zaista... ako je stvarno 10mil. to je stvarno malo veci zaheb. Moji nikad nisu uzeli kredit ili tako nesto, cak i auto je placen gotovinom  {#}

Kredit je uzet kao pravna a ne kao fizička osoba (iliti tvrtka)...

Takvu ratu kredita (srednje dugog) ne bi mogla pokriti ni godišnja brokerska plaća vjeruj mi :)

15 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

To nije nimalo zgodno EP

LoL nick: Alkser (EU)
16 godina

Meni se lagano oci sklapaju, a moram ostati budan da zavrsi update, da mogu staviti na skidanje nfs:hp za frenda :(

Steam: ha.nanas
18 godina
neaktivan
Aliser kaže...

To nije nimalo zgodno EP

A pokrenut ćeš posao... kako?

One priče iz garaža... nemoj tome vjerovati :)

17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Šef kaže...
Ma, eto, ja sam stalno na mobitelu i skoro sve pisem s njega, ali eto, trebao bih napisati neki poveci tekst, ali nece ici... piplanje s jednim prstom je tesko...

1? ja tipkam sa dva sve... {#} ne kuzim kako ga ti drzis...

1 rukom podbocim glavu (jer je teska, puna pameti :)), a drugom tipkam... :)

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
17 godina
neaktivan

Sretan novi dan!

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
17 godina
neaktivan
I.Kk kaže...

Sretan novi dan!

Posao se gomila... neznam sto cu i kud cu prije...

Ova matura, pripreme, nastava,... 

Sretan i tebi novi dan, shredderu! :)

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
18 godina
neaktivan
College is overrated...
18 godina
neaktivan
Pogotovo u Kroejši...

po zavodu za statistiku 97% upisanih na fakultete u HRV završi fakultet...

Bilo gdje u svijetu je taj broj manji od 50%...

Ali eto... kod nas... imat ćemo svi za 10 - 15 godina fakultetsku izobrazbu... a nitko nece imati gdje raditi :) Prelijepo...

Inače to nam govori da su većina fakulteta (ja bi jedino izdvojio strojarski kao dobar fakultet) smeće...
17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

jel to karikirano ili zaista... ako je stvarno 10mil. to je stvarno malo veci zaheb. Moji nikad nisu uzeli kredit ili tako nesto, cak i auto je placen gotovinom {#}

Takvu ratu kredita (srednje dugog) ne bi mogla pokriti ni godišnja brokerska plaća vjeruj mi :)

a je bome lijep kredit... iako ja nikad ne bi uzimao te kredite i tako to... a fala bogu nikad nam nisu ni trebali...

16 godina
Šef kaže...

Šefe! Buš mi kupil pivu! Ja tebi pustim pjesmu ;) hehe

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
17 godina
neaktivan
Flying Dutchman kaže...
Šef kaže...

Evo pive! Biraj :)

17 godina
neaktivan
Pogotovo u Kroejši...

Ali eto... kod nas... imat ćemo svi za 10 - 15 godina fakultetsku izobrazbu... a nitko nece imati gdje raditi :) Prelijepo...

Inače to nam govori da su većina fakulteta (ja bi jedino izdvojio strojarski kao dobar fakultet) smeće...

opet je najgluplja stvar sta se radi do 65 pa mladi nemaju posla, a ni stari bome jer sta ce ti neki stari radit na gradilistu a sebe ne moze nosit...{#}

16 godina
Šef kaže...
Flying Dutchman kaže...
Šef kaže...

Evo pive! Biraj :)

Evo pjesme! hehehe

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Mitsuoka kaže...

a je bome lijep kredit... iako ja nikad ne bi uzimao te kredite i tako to... a fala bogu nikad nam nisu ni trebali...

Ali skoro nitko nema toliko kesa da pokrene nesto... svima trebaju krediti...

Evo, mi ih imamo nekoliko, uzeti za obnovu starih kuca (baci oko na link u profilu)... 

Ali, dobro je, ide to, te su kuce popularne kod stranaca, uvijek popunjene. U ovoj jednoj imamo veliku blagovaonicu, pa skoro svaki vikend bude neka grupa ljudi na veceri, i to ide..

18 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Pogotovo u Kroejši...

opet je najgluplja stvar sta se radi do 65 pa mladi nemaju posla, a ni stari bome jer sta ce ti neki stari radit na gradilistu a sebe ne moze nosit...{#}

Cek a kako ti mislis financirati mirovine. pošto je danas (nesluzbeno) oko 80 godina srednji zivotni vijek (muškaraca)... Ostavi se onih prognoza od prije 20 godina da je 74...

Mislim ono... Normalno da moraju raditi do 65...

18 godina
neaktivan
Šef kaže...

Evo, mi ih imamo nekoliko, uzeti za obnovu starih kuca (baci oko na link u profilu)...

Ali, dobro je, ide to, te su kuce popularne kod stranaca, uvijek popunjene. U ovoj jednoj imamo veliku blagovaonicu, pa skoro svaki vikend bude neka grupa ljudi na veceri, i to ide..

Totalno normalno da je kredit pod muss...

Uf sto sam ja uzivao na svojem zimskom vikendu (hint at šef)...

16 godina

@Šef slab si sa tim PIVAMA ;)

17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Totalno normalno da je kredit pod muss...

Uf sto sam ja uzivao na svojem zimskom vikendu (hint at šef)...

Pa kad si bio? Nisam te vidio ni cuo... :/

Flying Dutchman kaže...

@Šef slab si sa tim PIVAMA ;)

Evo, stizem!

18 godina
neaktivan
Joooooj silly :) ne tamo gdje si ti preporucio...

budem ti rekao sutra... :P
16 godina
neaktivan

Aloha {#}

Šta se radi narode....nije me bilo od...errrrrr...sinoć {#}{#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
17 godina
neaktivan

Cek a kako ti mislis financirati mirovine. pošto je danas (nesluzbeno) oko 80 godina srednji zivotni vijek (muškaraca)... Ostavi se onih prognoza od prije 20 godina da je 74...

Mislim ono... Normalno da moraju raditi do 65...

mirovine su glupost zesca, neznam jesi citao jedan clanak u slobodnoj, ali novinarka je usla u II. stup, da bi je na kraju shebalo i imala mirovinu ~1000kn manju nego je trebala imat sa I. stupom... (radena je usporedba izmedu 2 kolegice, jedna u I, druga je u II m.s-u)

a financirat se mogu i ovako i onako, to bi se sve dalo sredit... pogotovo sta svi ljudi koje sam znao da su umrli u zadnje vrijeme nisu imali preko 60godina, a kamo li da su dosli do 80. svaki dan u osmrtnicama je bar 5 ljudi koji su imali manje od 60... pogotovo sta skoro svako dobije neki rak ili nesto slicno, a ja genetski imam velike sanse za nesto takvo...

16 godina
Šef kaže...

Evo, stizem!

I bolje! hehe

New Order - "Confusion"

18 godina
neaktivan
Zapravo... rak se u 80%+ slucajeva u HRV prezivi...

Tako da to nije baš do odabira...

Drugi stup je glupost... Ali ne i sama mirovina... Glupo je kako oni raspolazu novcem...
16 godina
Zapravo... rak se u 80%+ slucajeva u HRV prezivi...

Tako da to nije baš do odabira...

Drugi stup je glupost... Ali ne i sama mirovina... Glupo je kako oni raspolazu novcem...

Daj  se opusti ;)

Kawasaki 3P - Cik u oko

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice