To je zrtva koju moraš podnijeti za nekih 10 mil kuna kredita sto je ostalo vraćati bankama... :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To je zrtva koju moraš podnijeti za nekih 10 mil kuna kredita sto je ostalo vraćati bankama... :)
1? ja tipkam sa dva sve...
ne kuzim kako ga ti drzis...
Kako 10 mil kuna o.o
Dosadasnjim poslovanjem i pravljenjem privatnih projekata + rađenjem na izvornom projektu na kojem još radimo + novcem iz EU predpristupnih fondova + nepovratnim sredstvima HBOR-a doslo se do cifre od 10.3 mil kn...
Ali opet... još uvijek smo u minusu u EBIDTA (ne previše ali jesmo) sto je iziskivalo otpustanja...
E sada se moram mučiti s 0.75% povećanom kamatom + manje ljudi nego sto mi zapravo treba...
Prelijepo jel tako?
jel to karikirano ili zaista... ako je stvarno 10mil. to je stvarno malo veci zaheb. Moji nikad nisu uzeli kredit ili tako nesto, cak i auto je placen gotovinom 
jel to karikirano ili zaista... ako je stvarno 10mil. to je stvarno malo veci zaheb. Moji nikad nisu uzeli kredit ili tako nesto, cak i auto je placen gotovinom 
Kredit je uzet kao pravna a ne kao fizička osoba (iliti tvrtka)...
Takvu ratu kredita (srednje dugog) ne bi mogla pokriti ni godišnja brokerska plaća vjeruj mi :)
To nije nimalo zgodno EP
Meni se lagano oci sklapaju, a moram ostati budan da zavrsi update, da mogu staviti na skidanje nfs:hp za frenda :(
To nije nimalo zgodno EP
A pokrenut ćeš posao... kako?
One priče iz garaža... nemoj tome vjerovati :)
1? ja tipkam sa dva sve...
ne kuzim kako ga ti drzis...
1 rukom podbocim glavu (jer je teska, puna pameti :)), a drugom tipkam... :)
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Sretan novi dan!
Sretan novi dan!
Posao se gomila... neznam sto cu i kud cu prije...
Ova matura, pripreme, nastava,...
Sretan i tebi novi dan, shredderu! :)
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
po zavodu za statistiku 97% upisanih na fakultete u HRV završi fakultet...
Bilo gdje u svijetu je taj broj manji od 50%...
Ali eto... kod nas... imat ćemo svi za 10 - 15 godina fakultetsku izobrazbu... a nitko nece imati gdje raditi :) Prelijepo...
Inače to nam govori da su većina fakulteta (ja bi jedino izdvojio strojarski kao dobar fakultet) smeće...
Takvu ratu kredita (srednje dugog) ne bi mogla pokriti ni godišnja brokerska plaća vjeruj mi :)
a je bome lijep kredit... iako ja nikad ne bi uzimao te kredite i tako to... a fala bogu nikad nam nisu ni trebali...
Sretan i tebi novi dan, shredderu! :)
Šefe! Buš mi kupil pivu! Ja tebi pustim pjesmu ;) hehe
Ali eto... kod nas... imat ćemo svi za 10 - 15 godina fakultetsku izobrazbu... a nitko nece imati gdje raditi :) Prelijepo...
Inače to nam govori da su većina fakulteta (ja bi jedino izdvojio strojarski kao dobar fakultet) smeće...
opet je najgluplja stvar sta se radi do 65 pa mladi nemaju posla, a ni stari bome jer sta ce ti neki stari radit na gradilistu a sebe ne moze nosit...
a je bome lijep kredit... iako ja nikad ne bi uzimao te kredite i tako to... a fala bogu nikad nam nisu ni trebali...
Ali skoro nitko nema toliko kesa da pokrene nesto... svima trebaju krediti...
Evo, mi ih imamo nekoliko, uzeti za obnovu starih kuca (baci oko na link u profilu)...
Ali, dobro je, ide to, te su kuce popularne kod stranaca, uvijek popunjene. U ovoj jednoj imamo veliku blagovaonicu, pa skoro svaki vikend bude neka grupa ljudi na veceri, i to ide..
opet je najgluplja stvar sta se radi do 65 pa mladi nemaju posla, a ni stari bome jer sta ce ti neki stari radit na gradilistu a sebe ne moze nosit...
Cek a kako ti mislis financirati mirovine. pošto je danas (nesluzbeno) oko 80 godina srednji zivotni vijek (muškaraca)... Ostavi se onih prognoza od prije 20 godina da je 74...
Mislim ono... Normalno da moraju raditi do 65...
Evo, mi ih imamo nekoliko, uzeti za obnovu starih kuca (baci oko na link u profilu)...
Ali, dobro je, ide to, te su kuce popularne kod stranaca, uvijek popunjene. U ovoj jednoj imamo veliku blagovaonicu, pa skoro svaki vikend bude neka grupa ljudi na veceri, i to ide..
Totalno normalno da je kredit pod muss...
Uf sto sam ja uzivao na svojem zimskom vikendu (hint at šef)...
Totalno normalno da je kredit pod muss...
Uf sto sam ja uzivao na svojem zimskom vikendu (hint at šef)...
Pa kad si bio? Nisam te vidio ni cuo... :/
Evo, stizem!
budem ti rekao sutra... :P
Aloha 
Šta se radi narode....nije me bilo od...errrrrr...sinoć 

Cek a kako ti mislis financirati mirovine. pošto je danas (nesluzbeno) oko 80 godina srednji zivotni vijek (muškaraca)... Ostavi se onih prognoza od prije 20 godina da je 74...
Mislim ono... Normalno da moraju raditi do 65...
mirovine su glupost zesca, neznam jesi citao jedan clanak u slobodnoj, ali novinarka je usla u II. stup, da bi je na kraju shebalo i imala mirovinu ~1000kn manju nego je trebala imat sa I. stupom... (radena je usporedba izmedu 2 kolegice, jedna u I, druga je u II m.s-u)
a financirat se mogu i ovako i onako, to bi se sve dalo sredit... pogotovo sta svi ljudi koje sam znao da su umrli u zadnje vrijeme nisu imali preko 60godina, a kamo li da su dosli do 80. svaki dan u osmrtnicama je bar 5 ljudi koji su imali manje od 60... pogotovo sta skoro svako dobije neki rak ili nesto slicno, a ja genetski imam velike sanse za nesto takvo...
Tako da to nije baš do odabira...
Drugi stup je glupost... Ali ne i sama mirovina... Glupo je kako oni raspolazu novcem...
Tako da to nije baš do odabira...
Drugi stup je glupost... Ali ne i sama mirovina... Glupo je kako oni raspolazu novcem...
Daj se opusti ;)
Kawasaki 3P - Cik u oko