Žuti je kao i bijeli... Niš koristi...
Ja bi napravio da je zuti 24 satni ban...
nije losa ideja
Žuti je kao i bijeli... Niš koristi...
Ja bi napravio da je zuti 24 satni ban...
nije losa ideja
Ma da imamo svi skupa malo više vremena i volje, mogli bi si napraviti forum samo za nas, prenijet korisne teme na njega i kontrolirat tko se registrira i kako, nebi bilo ovakvih ispada
al dobro sad već pišem utopističke gluposti
ahahhaha idem nes napravit da me banaju
Baš ti je ovo lijepo. Mislim ono.
Ja nisam nešto pretjerano na ovom forumu, niti sam jako aktivan. Ali svakodnevno sam ovdje u zadnje vrijeme i čitam i laganini sudjelujem. Jer smatram da je ovo jedan od boljih foruma, i korisnih, i sve što me zanima prvo gledam i tražim na ovom forumu, jer se svaki detalj prokomentirao i objasnio.
A sad ako se nakupi ovakvih kao ti što ovako razmišljaju onda ne znam na šta može ovaj forum ličiti i šta će postati.
Mislim nismo djeca da se glupiramo gdje ne treba i kad ne treba.
lol izgleda da sam propustio, a šta je to Zeppelin napravio smije li se znat? 
Ispričao predobar vic, forum se srušio od epske moći toga vica, a modovi bili u užasu jer im je vic srušio forum
ne mislim ozbiljno -.- samo ocu da me banaju
budi muško pa se sam makni s foruma, bez crnog kartona
BRAVO...
koristi se weky-evim načinom
Samo napravi novi račun, taj jednostavno pristaneš koristit.
hoće da ga se bana a nezna ni vrijeđat xD
Onda otiđi junački.
S velikim praskom. Učini nešto moćno i epsko. Neka cijeli bug forum godinama bruji o tebi i neka ta priča o tvom junaštvu se prepričava s koljena na koljeno kada unuci budu sjedili djedi u krilu kraj kamina.
ahahhaha idem nes napravit da me banaju
Baš ti je ovo lijepo. Mislim ono.
Ja nisam nešto pretjerano na ovom forumu, niti sam jako aktivan. Ali svakodnevno sam ovdje u zadnje vrijeme i čitam i laganini sudjelujem. Jer smatram da je ovo jedan od boljih foruma, i korisnih, i sve što me zanima prvo gledam i tražim na ovom forumu, jer se svaki detalj prokomentirao i objasnio.
A sad ako se nakupi ovakvih kao ti što ovako razmišljaju onda ne znam na šta može ovaj forum ličiti i šta će postati.
Mislim nismo djeca da se glupiramo gdje ne treba i kad ne treba.
ah sat oces pedercino glupa je bem ti mater
My Life Is A Very Serious Game...
Koji je to?
Optužiti mene da sam loš trejder i ne poslati mi ono što treba? ili?
dobio...
danfe postani mato na jedan dan
ma šta je previše previše je, ja uskoro odlazim s foruma, stvarno ste pretjerali, kada bi gledali ima više obrisanih i lockanih tema, i onih koje ljudi otvaraju jer ne koriste tražilicu nego onih poštenih, pretvarate se u forum.hr
ma šta je previše previše je, ja uskoro odlazim s foruma, stvarno ste pretjerali, kada bi gledali ima više obrisanih i lockanih tema, i onih koje ljudi otvaraju jer ne koriste tražilicu nego onih poštenih, pretvarate se u forum.hr
Nemoj otić, ti si jedan od boljih ljudi ovde.
nadam se da je ovo stanje stalno.....hvala svima koji su se zauzeli za mene.... 
Drugi put se sam zauzmi za sebe i posalji mail na pisma@bug.hr,a ne da na forumu gledamo sapunicu.
ja to vec radim, ali ne vrijedi nista, em sto ih ima previse, em sto moderatori ne rade svoj posao dovoljno cesto, vise od pola dana ih nema na forumu
ja to vec radim, ali ne vrijedi nista, em sto ih ima previse, em sto moderatori ne rade svoj posao dovoljno cesto, vise od pola dana ih nema na forumu
Nek mi daju status globalnog moderatora ili bar za one podforume gdje se najviše piše, jamčim svaki dan po 4 - 5 sati da ću moderirati i biti uber pošten...
Meni se ovaj forum sviđa... ova dječica su problem...
trebalo bi angažirati još moderatra - predlažem minda i EP-a 
Koji je to?
Optužiti mene da sam loš trejder i ne poslati mi ono što treba? ili?
Nisam imo pojma da ste vas dva bili u konfliktu.
Mislim da otvori temu, i da ljepo zamoli da mu se da crni karton. Bez ikakvog vrjeđanja drugih korisnika i moderatora
glasam za EP
Ja predlažem tebe, Olyja, Eternu, Lazarusa, micromana, Deus Exa i m_dipla.
edit: dobio
A što je tražio to je i dobio, na profilu mi stoji da je protjeran. Eto šta se sve nalazi na ovom forumu. Čast pojedincima.
Ja glasam za Robija 
| 18 | da |
|---|---|
| 6 | ne |
My Life Is A Very Serious Game...