TKo mu je dao crni? Miro je bio online maloprije.
Kaže da ne piše...
BTW. Pogledaj razlog.
Kaže da ne piše...
BTW. Pogledaj razlog.
Kaže da ne piše...
BTW. Pogledaj razlog.
Zato i pitam. Sramotno
Rekao mi je na fb-u da vas sve pozdravlja.
Ako zeppelin nije "uredio" ovaj ss onda je ovo stvarno sramota.
Navedeni razlog ne bi trebao napisati itko koji ima imalo kulture i bontona, a kamoli jedan moderator koji bi svima trebao biti primjer. Vrijeđanje nikada nije dobra i pozitivna stvar
ocekujemo neku peticiju i otvaranje teme u kojem ce modovi pisati koga su i zasto bannali? 
ma ebem vam majku u *icku...pa to je preskupo...
kak moze biti odjednom protjeran a
online...
Ja sam jedan od onih koji ce pokusati sve...
Uspjelo je za Luku... a ne znamo ni dan danas zasto je dobio...
hvala hvala pozdravi ti i njega.....
Moze na pp ime?
Pozdravi ga puno
ja mislim da nije uredio jer probajte zumirati, vjerojatno bi se bar nes vidlo da je
ja mislim da nije uredio jer probajte zumirati, vjerojatno bi se bar nes vidlo da je
Ne znam...
My Life Is A Very Serious Game...
Valjda ja necu dobiti ban zbog postanja pjesama...
Sve od Nightwisha 
Ne znam...
ma ja se ne bih čudio, ima prepotentnih likova, ali ljudi se nekad zalete i kažu nešto što ne ne bi trebali...
Ne znam...
ma ja se ne bih čudio, ima prepotentnih likova, ali ljudi se nekad zalete i kažu nešto što ne ne bi trebali...
Nije uredio.. skoro pa i ne zna šta je Photoshop.
neznam di da ovo pitam, pa dali ima neki program koji moze ukloniti duuboke frekvencije iz neke pjesme ili zvucnog isjecka?
edit: uspio audacity-om
Ne znam...
Nije uredio.. skoro pa i ne zna šta je Photoshop.
postoji javascripta s kojom je to mogao urediti, a da se nebi uopće vidjelo...
Al slažem se što se tiče onog da bi bilo dobro da kod svake osobe piše zašto je banana ili link do toga zbog čega je banan. To bi bilo kratko moderatorima za učiniti, a nama bi puno značilo.
Señor F1-Ivo: ako ovo pročitaš kaži što misliš o tome :)
jel tko kada probao praviti skriptu za mozillu da li je tesko ??????? 
ja imam skriptu na mozilli koja radi ok (kupi poklone za farmu) e sada ista takva mi treba (da kupi poklone za city)
ne mogu naci ispis od ove prve skripte pa samo u kodu umjesto farme da stavim city ili kako vec se to radi ???????