Ode u krpe, citati, do nekih, pa dok mi se nebudu oci pocele sklapati. Saljite mailove na PP, registrirajte se na link koji dobijete i cashbox rijesite. Ocekujem 10 minimalka do sutra popodne recimo. Sve valja, mozete stavit pare na alterpay, moj frend koristi, i na kraju mjeseca, pointi i cash idu zajedno, i pare sjedaju na racun.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odoh...
LN.
Ispit mi počinje za 13 dana 10 sati 24 minute i 38 sekundi 
Dali itko treba invite kod za THR?
Idem
LN
Odoh...
LN.
Idem
LN
Serem...
LN 
Yeah bitch 
vecer, evo opet neki festaju, a meni samo
sklopovi u glavi i sad nisam ja pisa i hebe
me shema jednog spoja i mogu se hebat jbti oznake
Al Mini radi! :)
Poanta: Uvijek imaj backup plan (kao ja sto ih imam 4-5) :D
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
Al Mini radi! :)
Poanta: Uvijek imaj backup plan (kao ja sto ih imam 4-5) :D
Koliko ti browsera koristiš?
Ima li jedan ''dobar'' onako koji pokriva sve što želiš?
Sretan novi dan!
Koliko ti browsera koristiš?
Ima li jedan ''dobar'' onako koji pokriva sve što želiš?
svaki ima svoje pluseve i minuse
Opera :
+ brzina (need I say more),pregršt opcija...
- kompatibilnost, razne greške na forumu (barem dok sam ja koristio)...
FF:
+ brzina (donekle, ali ni blizu Operi), kompatibilnost, mogućnost modifikacije...
- razne greške; ponekad zaglavi, ali novija verzija zasad meni nije
Google Chrome:
+ brzina (tu negdje između FF i Opere), kompatibilnost
- downoad manager
IE:
+ zaštita, jednostavna uporaba
- brzina
Imam, hm cek...
Miren (kineski; MIUI browser)
Opera Mini
Opera Mobile
Skyfire
Dolphin HD
Firefox (Fennec)
I stock, Browser
Koristim najvise stock, brz je, radi sto treba itd. Dolphin je ko MFF za kompjuter, ima add-onova koliko oces, ali je sporiji...
Miren je dobar, Skyfire isto dosta dobar ('kao' prilagodjen drustvenim mrezama)
Operu (obe) koristim kad sam na 3G, jer kompresiraju podatke. Mobile je jos u beti, a nadam se da ce kad izadje iz bete biti super i da cu je koristit puno vise.
Firefox je isto super, ali jos ima posla (peglanja) dok se rijese neke stvari (banalne i manje banalne). Najvise se veselim FFu kad izadje, jer nosi svoj engine na mobitel i kad nesto ne radi u ovih desetak s Marketa, onda radi (ili ne radi uopce) u FF.
Stvar je u tome da su svi osim FF i Opere Mobile (za nju nisam bas siguran, al...) bazirani na osnovnom (stock) i imaju neke dodatne funkcije, ali ne rade u WYSIWYG i zato ih skoro ne koristim. FF radi s WYSIWYG super i ima addona i svega, ali treba jos poliranja...
Jedan, da pokriva sve sto hocu? Jos ga nema...
Kreso, probaj sad opet Operu, predobra je i nebi trebalo biti gresaka na Forumu... a imas i skriptu za Forum
Ja sam kod frendovog Desire-a probao Skyfire... čini mi se ok, ali nisam nešto ekstra isprobavao, na svojoj krntiji imam Mini i nema drugoga i boljega...
Jesi prodao SE?
Kreso, probaj sad opet Operu, predobra je i nebi trebalo biti gresaka na Forumu... a imas i skriptu za Forum
ma znam da ima skripta ali navikao sam na FF..iam već dosta add-ona za nju pa ajd nek ostane...sutra ću malo isprobat Operu 11...valjda su je napravili kak treba :)
nezzz, meni na lapu je nekako opera spora,
dok chore i ff lete...
A čuj kako kome
meni FF radi nekako solidno...zasad nije bilo rušenja ni zaglavljivanja (freezing-a)...sve glatko radi...for now 
BTW jeste vidjeli moj video prilog samo za ekstremne ljubitelje FF-a 
Skyfire je sad updatean, na 3.0. Dobar je, brz, ali nece da pise u WYSIWYG... :/
Koji mobitel ti imas?
Makicu, probaj sad ovu novu Operu, 11. Ako ne leti, onda ukljuci Opera Turbo
gleda sam par videa o novoj operi,
stvarno predobro su rjesili ono s tabovima...
Skyfire je sad updatean, na 3.0. Dobar je, brz, ali nece da pise u WYSIWYG... :/
Koji mobitel ti imas?
Ma neku krntiju od SE, hvala bogu mogi instalirati app-ove... Neznam ime zaboravio...
Za koliko je prodao....
Krešo Jer ti imaš W995?
nažalost
Dobro večer, ja sam probavao natjerati AOE 3 da radi sa Hamachijem i sa Tunngleom i nisam uspio, samo sam se nazivcirao
Krešo Jer ti imaš W995?
Nope
ja imam W 595
Kako da otvorim racun u banci? Koji racun? Kakav? U kojoj banci?
Kako to sve ide?
Jer, svaki tjedan usparam nekih 50-100kn i to bih nekako stedio, jer kad ih ostavin u sebe, potrosim ih...
Ako odaberem stednju, znaci da nema dizanja novaca dok ne prodje npr. 5 godina? Ali na stednju imam kamate, tako da dobijem jos nesto na ono usparano? Jel tako?
A kakav racun triba biti da mogu kupovat na internetu stvari? eBay i Paypal...
dok chore i ff lete...
a ccleaner čisti iza nje pola sata
Kako da otvorim racun u banci? Koji racun? Kakav? U kojoj banci?
Kako to sve ide?
Jer, svaki tjedan usparam nekih 50-100kn i to bih nekako stedio, jer kad ih ostavin u sebe, potrosim ih...
Ako odaberem stednju, znaci da nema dizanja novaca dok ne prodje npr. 5 godina? Ali na stednju imam kamate, tako da dobijem jos nesto na ono usparano? Jel tako?
A kakav racun triba biti da mogu kupovat na internetu stvari? eBay i Paypal...
najbolje da odeš do neke banke tipa Rajfajzen, Pe-Be-Ze ili Ha-Pe-Be :D i raspitaš se kako, šta i gdje
dok chore i ff lete...
a ccleaner čisti iza nje pola sata
meni je jednom potrajalo oko 2-3 minute....bez cookies-a 
vecer narode
Krešo Jer ti imaš W995?
Nope
ja imam W 595
Znao sam da je neki W...
E što mislite o temi zabava na mobitelu generalni topic :D
Nako preporuka app-ova za sve mobilne platforme,