Buona notte a tutti
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Poruka mora sadržavati tekst!
dobra večer svima
open
Večer...
Večer...
svako večer
Večer...
svako večer
dino gleda seherezadu!
Večer...
svako večer
ja gledam seherezadu!
Ok - hvala što si to podijelio s nama
Dobra večer ljudi
dino gleda seherezadu!
Reci nešto što ne znamo... 
dino gleda seherezadu!
Reci nešto što ne znamo... 
Džanan je pčelar
Ja trenutno ne gledam šeherezadu :D preživčan sam... položio sam zaštitu na radu - kontrolni 4, a usmeno 2... šta mene boli briga šta su haloni...
Ja trenutno ne gledam šeherezadu :D preživčan sam... položio sam zaštitu na radu - kontrolni 4, a usmeno 2... šta mene boli briga šta su haloni...
Opet ste navlačili kondome na marker kao mi? 
naravno da ne :D
naučio sam:
- ne turati prste u utičnicu
- kada hoću isključiti bušilicu nesmijem isčupati kabel
- nije dobro biti izložen zračenju
- ne smijem stavljati prste pod bušilicu
i to je to :D
edit: nije da mi je krešo dao rješenja :D ali nema veze... tek sam skužio da imam isti kontrolni na dan pisanja ujutro :D
Opet ste navlačili kondome na marker kao mi?
Wut?
Ta zaštita na radu mi je najgori ispit koji sam ikada polagao. Ne mogu pojmiti ništa gore od nje...
Ta zaštita na radu mi je najgori ispit koji sam ikada polagao. Ne mogu pojmiti ništa gore od nje...
slažem se... živi užas...
em što mi je kontroni bio u sredini
em što klarić sporoooooooo goooooovooooooriii
i onda krene prepirčavati njegov put do škole kako je na Bosiljevu snijeg...
i nikako na red doći...
slažem se... živi užas...
em što mi je kontroni bio u sredini
em što klarić sporoooooooo goooooovooooooriii
i onda krene prepirčavati njegov put do škole kako je na Bosiljevu snijeg...
i nikako na red doći...
Nisam mislio na tu zaštitu na radu, ja sam polagao još jednu (3. maj).
nazivi i specifikacije skela, pitanja tipa ako je aparat za varenje snage xyz i takvo i takvo varenje zasjenjenje kojeg stupnja se treba koristiti na zaštitnoj masci, i takve stvari
jedva sam riješio 75% koliko je bilo potrebno za prolaz...
Rekao mi je tata da gdje god bi radili (JANAF, RNR) su morali zaštitu polagati :D
Večer...
Eto dođem s posla i vidim mail od steama....kad pogledam a ono oni meni poklonili par igara...
Test Drive Unlimited 2
Deus Ex: Human Revolution
The Witcher 2
Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad
DC Universe Online
Rekao mi je tata da gdje god bi radili (JANAF, RNR) su morali zaštitu polagati :D
Ja išao na praksu u 3. maj i nisu znali s kim će me staviti pa mi dali testove "od svakog pomalo" tj. druže snađi se kako znaš i umiješ
Ali zato sada imam položenu zaštitu na radu kao svaki zaposlenik. Ne moram je uopće polagati ako se budem htio tamo zaposliti u budućnosti
Dajte mi link od teme za 3 svjetski rat da se mogu malo svađat...
Večer...
Eto dođem s posla i vidim mail od steama....kad pogledam a ono oni meni poklonili par igara...
Test Drive Unlimited 2
Deus Ex: Human Revolution
The Witcher 2
Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad
DC Universe Online
kako to?
i čudno da su ti poklonili toliko punokrvnih nadolazećih hitova, mislio sam da su ti uvalili par jeftinih starudija
A imaju neki sweepstakes, napraviš wishlist s 10 igara...i ak si sretan dobit ćeš prvih 5 s liste...
Anybody home? 
Anybody home? 
no
Anybody home? 
no
OK 
Dobra veče...Dali netko zna kako seedat torrente?Član sam THR-a i htio bih saznati kako se to radi,a ta osoba će kao nagradu dobiti invite kod!
Anybody home? 
Nažalost, da...
Bar imamo pića 
Fu*k yeah!