Ja novi ovdje
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja novi ovdje
Ja novi ovdje
Ovako neče biti uvredljivo ali najbolje je odmah pročitati pravila,mislim bez uvrijede al ima nekad kad ti neko odbrusi pa mu ti odbrusiš pa ispadneš gvno,Forum je dobar samo neki znaju biti bezobrazni,neki ispadnu ni krivi ni dužni pa odlete a neki ostanu pa nikako se riješit pazi se takvih tipova izbjegavaj ih,kasnije kad te potjeraju drugi ti se rugaju,no neki izigravaju budalu od sebe pa lete van.Čuvaj se takih tipova
Ja novi ovdje
Ovako neče biti uvredljivo ali najbolje je odmah pročitati pravila,mislim bez uvrijede al ima nekad kad ti neko odbrusi pa mu ti odbrusiš pa ispadneš gvno,Forum je dobar samo neki znaju biti bezobrazni,neki ispadnu ni krivi ni dužni pa odlete a neki ostanu pa nikako se riješit pazi se takvih tipova izbjegavaj ih,kasnije kad te potjeraju drugi ti se rugaju,no neki izigravaju budalu od sebe pa lete van.Čuvaj se takih tipova
Ok,hvala.Uglavnom tu sam dosao preko časopisa bug,na prvi pogled:dobar saite te forum.
Zna li itko što je na kraju bilo s Tarankulom?
Upoznat ćeš se sa svime,ja ti imam profil i na Ericsson.cro pa sam se zahebo na svemu,zaboravio mail,lozinku na forumu i još lozinku na mail adresi sam zaboravio,kad oću da napišem novu lozinku kaže mi da nepostoji taj mail,aaaa
... hebem te živote kako zaboravi sve...uh.... !":D#$"
Ericsson.©®°†
Di su žene 
Di su žene 
Pozaspale jadnice
Malo pecam,malo chatam i polako kanom tetoviram njeno ime na moj status :)
Pozz
Prodajem Logitech S520! PP
Hebote šta sam ja našo:Dvojnici(kakvi procjenite sami)
a jeste ovo vidjeli:Neželim kvariti priču kliknite ovdje i vidjet ćete čovjeka koji kaže:...
Malo pecam,malo chatam i polako kanom tetoviram njeno ime na moj status :)
Pozz
Ako ne zna fažol skuhat nije žena 
Dragi narode laku noć
Dobro jutro !
Ajde bok ljudi vidimo se za 5 dana ode ja na maturalac pozz
Moja mora biti zadnja! :P
OPEN!
Dobra večer.
Večer
OPEN!
Dobra večer.
jo
večer narode, kazem ja sebi danas, hajde da probam witchera, ljepo poceo "nabavljat" EE verziju i jos nije gotova, sada cekam jos sat vremena.
Većer
Dobar večer. Nije me bilo par dana kad vidim, legija radi. Jel vi znate koliki ste internet stroj pokrenuli? Znate za Jessie Slaughter? E pa...
OPEN!
Dobra večer.
jo
Ja.
večer
Sto kazete na glass ass?
@luka cro: Osobno mi ne pada napamet da ih tražim jer imam pametnijeg posla, ali svi ovdje govorite ako ih nađu. A to može i zadnja budala sad kad se zna ime i mjesto odakle dolaze.
@luka cro: Osobno mi ne pada napamet da ih tražim jer imam pametnijeg posla, ali svi ovdje govorite ako ih nađu. A to može i zadnja budala sad kad se zna ime i mjesto odakle dolaze.
šta misliš hoće li ih itko prijaviti ?
Računaj da su već prijavljeni.
Naravno da hoce, ja mislim da bi ih i susjed izdao za kojih 200kn
Javljam se sa 5750 i E7500.