Koliko je igrala Rijeka protiv Karlovca ?
Dobila 1:0
sigurno ti je drago 
btw,kažeš da ste potpuno izbrisali onog F1-LVO
to znači da opet netko može napraviti account sa tim imenom ? 
sigurno ti je drago 
btw,kažeš da ste potpuno izbrisali onog F1-LVO
to znači da opet netko može napraviti account sa tim imenom ? 
Zablokirao FF :P
usrao se u gaće,mama samo što nije ušla u sobu
Kao što sam i predvidio 
Gledaš li Bitange i princeze ?
Ponekad pogledam, ali uglavnom ne. Jedino što baš pratim je House i ST.
Sretan novi dan!
Dobra večer.
Ma meni idu na qurac više zajebancije sa forumašima. OK Mato, on je prirodno glup i retardiran. Ima gomila stvari koje su me nasmijale. Mentalist ne kažem da sam ono uz njega jer zna i on valjda kada treba cut the crap jer meni je on više zanimljiv, ali na neki čudan i uvrnut način. Iako mentalist nekad stvarno znaš pretjerati, bez daljnjeg.
Sretan novi dan!
Dobra večer.
I tebi..
BTW. Nije večer, nego jutro. 
Gledaš li Bitange i princeze ?
Ponekad pogledam, ali uglavnom ne. Jedino što baš pratim je House i ST.
Jučer je bila odlična epizoda na HRT2
baš sam se slatko smijao 
Sretan novi dan!
Dobra večer.
I tebi..
Ahem,večer je.
Sretan novi dan!
Dobra večer.
I tebi..
Ahem,večer je.
Misliš noć.
Sretan novi dan!
Dobra večer.
ma to kralju
hvala takodjer
Ma meni idu na qurac više zajebancije sa forumašima. OK Mato, on je prirodno glup i retardiran. Ima gomila stvari koje su me nasmijale. Mentalist ne kažem da sam ono uz njega jer zna i on valjda kada treba cut the crap jer meni je on više zanimljiv, ali na neki čudan i uvrnut način. Iako mentalist nekad stvarno znaš pretjerati, bez daljnjeg.
Ma je, zna on bacit foru, ali uglavnom je to sve isforsirano kao wannabe house. Neka govori on to u bircu, nemam ništa protiv, ali on u ozbiljnoj temi dođe i odmah na onaj house like način ispravlja ljude ako nešto pogrešno napišu. Jednostavno je to sve malo previše isforsirani humor, ako se to uopće može nazvati tako.
vidim, mene niko ne hebe ovdje.... aj nvm
vidim, mene niko ne hebe ovdje.... aj nvm
Nađi žensku da te ona... 
Ali teško da će nas itko onako nasmijati kao što nas je mato nasmijavao svojim glupostima 
Ali teško da će nas itko onako nasmijati kao što nas je mato nasmijavao svojim glupostima 
Sad sam se sjetio teme... koje patike do 500kn xD imam u arhivi post od Ive :D
Ma je, zna on bacit foru, ali uglavnom je to sve isforsirano kao wannabe house. Neka govori on to u bircu, nemam ništa protiv, ali on u ozbiljnoj temi dođe i odmah na onaj house like način ispravlja ljude ako nešto pogrešno napišu. Jednostavno je to sve malo previše isforsirani humor, ako se to uopće može nazvati tako.
to si dobro rekao, kad malo bolje razmislim donekle i jest tako

To sigurno. Posebno ona baotian tema 
Jel još piše na PCE?
BTW Skida se Mafia II sa BCG :)
Našao :D
F1-Ivo
"Ako slučajno budeš u nedoumici glede wc papira moja preporuka ti je Zewa deluxe. Vrijedi svaku kunu."
hahahah :D
odo gledat mućke
Zašto je pirat suspendiran ?
On dao nekom liku link na Mafiu 2, a taj lik stavio svima... Pirat "popio" karton...
Imate neku poruku za njega da prenesem?
Našao :D
F1-Ivo
"Ako slučajno budeš u nedoumici glede wc papira moja preporuka ti je Zewa deluxe. Vrijedi svaku kunu."
hahahah :D
Legendarno!
@Šef - da poželi mu brz "oporavak"
Sretan novi dan!
Dobra večer.
ma to kralju
hvala takodjer
Mda.
Jesi ti Matin tata?
Hvala svima koji su igrali u ovoj drami...
Odmorite se, ja sam u Makarskoj do 30.
Cast:
(in order of appearance)
The good, sad, but weird guy - Mentalist
Friends
Haters
Napravljeno za BUG
2010.
Laku noc.