Moja iritantost i cinjenica sto uspijevam iritirati tebe i ostale odrasle, je ono sto meni izmami osmijeh na lice.
P.S.
Suti dok i ti nisi dobio mjesto pod suncem (hint -Deathlist).
Moja iritantost i cinjenica sto uspijevam iritirati tebe i ostale odrasle, je ono sto meni izmami osmijeh na lice.
P.S.
cilj šale je da nasmiješ nekoga
umirao sam od smijeha na matine postove (GLUPOST)
također neki forumaši su me nasmijali (ŠALA)
mentalist do sada nije bio ni blizu da me nasmije,ne piše gluposti kao mato,ali ako je ovo njegov smisao za humor onda je po mom mišljenju je više iritantan nego smiješan
ja nemam ništa protiv lika ali nije ni da ga volim i poštujem kao neke druge forumaše
Tako ni ja :)
Mislim ako je on nekome smješan onda stvarno, nije se on meni zamjerio, ali to njegovo neodgojeno ponašanje mi ide na živce, mislim kada tu sere sa time da mu starci ne daju da igra TF, to bi mene trebalo nasmijat, boli mene qurac kada njemu tata ide na posao kako bi on mogao igrati video igre... Isto tako misli da je najpametniji, svaki njegov post mora imati neku dozu ne odgojenoga ponašanja. Ponaša se koda je popio svu pamet svijeta.
Ugodna noć...
Za mene je Mentalist "Mudrac zarobljen u tijelu duhovitog tinejdžera".
Stvar koja me najvise rastuzi i pobudi depresiju u meni nije ona sto ne smijem igrati igara ili sto nemam curu, vec to sto vjerovatno nikada necu znati ono i onoliko koliko bih zelio.
Koliko vas to pomisli?
Svatko normalan.
Vecer nehrkalice...sta ima?
P.S.
ako ti misliš da mene tvoji postovi imalo dodiruju onda se varaš
ja pod nickom mentalist vidim samo jednog klinca koji se pravi pametan i očito ima problema u životu
btw,ako je nekome cilj u životu biti iritantan(što je tebi očito cilj) onda je ta osoba stvarno malo skrenula
Ja samo pomislim da ti ni nećeš imati curu :(
zajebancija naravno, ima ih svakakvih, pa i na prodaju
Ne trudim se niti 1%, i da je imam sta cu s njom? Imam 14 godina, koliko samostalnosti i privatnosti tu imas?
Ona u parku, dostatna za prvih 10 dana....
P.S.
Ne se*i više...
Ovo je zabavno ^^
P.S.
ako ti misliš da mene tvoji postovi imalo dodiruju onda se varaš
ja pod nickom mentalist vidim samo jednog klinca koji se pravi pametan i očito ima problema u životu
btw,ako je nekome cilj u životu biti iritantan(što je tebi očito cilj) onda je ta osoba stvarno malo skrenula
Cijeli forum strahuje osim tebe...
Da imam problema u zivotu...
Prvo ja nisam nasao nista u zivotu sto se mora uciniti, te mislim da zivot nema smisla.
Ne zelim da budem obican pijun u toj prici povijesti, tj. skola, posao, zena, dijeca, smrt.
Prema tome sta ja da radim?
Za svaki dan moram skupljati snagu koju ne znam odakle vise uzimam.
Ovo je zabavno ^^
Je.. ali je već počelo dosađivat..
Prvo ja nisam nasao nista u zivotu sto se mora uciniti, te mislim da zivot nema smisla.
Ne zelim da budem obican pijun u toj prici povijesti, tj. skola, posao, zena, dijeca, smrt.
(Boldano) Dođi kod mene i budemo to riješili imam nešto kombinirki i goriva...
Ovako sam i ja razmišljao dok sam bio star kao ti.
Ne, cijelo vrijeme shvaćam što pokušavaš napraviti, ali ja sam tebe uspio isprovocirati, iako ti misliš da si ti mene iživcirao.
Hvala sto si mi bio plasticna sex lutka, trudio si se da ja mislim da si ono sto nisi, da mislim da ti radim ono sto zapravo ne radim i tako me doveo do uzitka koji mi zapravo treba i godi.
skrećeš s teme kad nemaš šta pametno reći (kao i obično)
Nakon ovog Mentalist, ja mislim da si ti novorođeni Isus Spasitelj. Imaš stvarno njegove riječi.
Ne, cijelo vrijeme shvaćam što pokušavaš napraviti, ali ja sam tebe uspio isprovocirati, iako ti misliš da si ti mene iživcirao.
Hvala sto si mi bio plasticna sex lutka, trudio si se da ja mislim da si ono sto nisi, da mislim da ti radim ono sto zapravo ne radim i tako me doveo do uzitka koji mi zapravo treba i godi.
GAY
Bar nije dosadno :P E ljudi koja sezona Bing Bang teory je na RTL-u?
Tooooooo :)
Najbolja serija (skoro ko Haus :D)
Neće. ;)
iskreno,ne znam kome on može biti smiješan
puno govori,malo toga kaže (presipa iz šupljeg u prazno ) a to nakon nekog vremena postane dosadno
netko bi mogao pomisliti da je pametan ali to je isto kao da slušaš neku babetinu
puno priča a na kraju ništa pametno nije rekla
Vjerovao ili ne trebao sam se uslikati dok nisam osisao kosu, te dok mi je brada bila duga. U Baskim vodama neki su se ljudi slikali sa mnom (samo 2, nemojte sad misliti 324) dok sam stajao ruku rasirenih i glave naslonjene na rame.
Pomirite se, ima nas svakakvih; bahatih, lijenih, glupih, nepismenih, brilijantnih, neshvaćenih i neupućenih koji hoće nešto dokazat i pokazat na ovom forumu.
Ne moramo se odnah izrugivat i podcjenjivat jer smo drugačiji. Pokušajte shvatit jedni druge, nije svakom lako jer nas svakojaki problemi tište.
Tooooooo :)
Najbolja serija (skoro ko Haus :D)
kad su mućke i na kojem programu ?
btw,meni su mućke mnogo bolje od housea
Baš me zanima što bi sad P4k1 rekao na to sve... Fali mi...
Hvala tebi što si me uvjerio da si prosječan tinejdžer iako sam mislio da si nešto drugo...