Svi zaspali.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jok...
Mahh baš mi se da. Evo ja gledam kak je onaj mali Englez zaradio milju dolara u 2 godine. Inače ima 16.
MOOOOLIM? DI? ŠTA? I JA BI!! :D
Mah... Bullshit
Mahh baš mi se da. Evo ja gledam kak je onaj mali Englez zaradio milju dolara u 2 godine. Inače ima 16.
MOOOOLIM? DI? ŠTA? I JA BI!! :D
Mah... Bullshit
Yeah...f*ck apple and it's shit
nisi mi baš čist...
@Krešo
Daj me podsjeti iz koje je reklame ta baba?
ooooo večer BORG nema te šiptar slan'ne
Večer svima, sta se radi???
Večer svima, sta se radi???
Oooo..dobra večer gospodična, kako ste gospodična, ima'l šta novo gospodična
Evo kod nas sve po starom...čekamo zoru i spamamo putem
Ajde super, ja sada stigla kući pa jos malo na netu i spavanac;)) Sutra spremanje na more i učenje za ispit
Ajde super, ja sada stigla kući pa jos malo na netu i spavanac;)) Sutra spremanje na more i učenje za ispit
Samo se ti fino odmori na moru....fino se izbrćkaj i nemoj zaboravit na kvarcanje a učene će valjda dobro proći
Ma to da se malo iskupam odmorim na par dana i odmah poslje toga šok ispit,i ja se nadam se da će dobro proći .. Nista odo ja na spavanje jedva gledam, laku noć.
Ma to da se malo iskupam odmorim na par dana i odmah poslje toga šok ispit,i ja se nadam se da će dobro proći .. Nista odo ja na spavanje jedva gledam, laku noć.
Lažeš, ne spavaš :D .
LoL.. sad ću samo sto nisam,, imam pripreme
LoL.. sad ću samo sto nisam,, imam pripreme
Nemoj požurivat ženu...one imaju svoje posebne rituale npr. stavljanje ploški krastavaca na oči
Garantiram da hoće :D, jel tak ljuba?
Hvala zabavit ću se.. Ma kakvi krastavci hehe...na oči ide maska lol, sad odo stvarno laku vam noć
Naravno naravno
Mrzim ljeto i popravne ispite/jesenske rokove za koje moraš učiti pola ljeta
zijev
zijev
ej di si ti?