Večer ljudi..
Evo stigao ja s mora (jučer), pa da se javim..
Šta se radi? Čestitam svima na novim zvjezdicama (koji su ih dobili)..=)
Večer ljudi..
Evo stigao ja s mora (jučer), pa da se javim..
Šta se radi? Čestitam svima na novim zvjezdicama (koji su ih dobili)..=)
Po slici su mi nekako velike mislim visoke...onaj qrac što ide na glavu je nešt velik....ali dobiješ još neke dodatke kao male slušalice i valjda neke dodatne konektore...sutra odi i pitaj ih jesu li te išta dobre
Po slici su mi nekako velike mislim visoke...onaj qrac što ide na glavu je nešt velik....ali dobiješ još neke dodatke kao male slušalice i valjda neke dodatne konektore...sutra odi i pitaj ih jesu li te išta dobre
Je, imaš pravo.Vidim i ja da su visoke.
Problem je što ih nema u Vinkovcima.Pišu da nisu dostupne tamo.A neda mi se čekat
Jel puno dat 90 kn za slušalice?
Problem je što ih nema u Vinkovcima.Pišu da nisu dostupne tamo.A neda mi se čekat
Ne...
pa i nije baš puno dat za jeftinije slušalice...ali mislim da kad naručiš da dođe za dan-dva
Mahh baš mi se da. Evo ja gledam kak je onaj mali Englez zaradio milju dolara u 2 godine. Inače ima 16.
MOOOOLIM? DI? ŠTA? I JA BI!! :D
pa i nije baš puno dat za jeftinije slušalice...ali mislim da kad naručiš da dođe za dan-dva
Kupit ću onda one za 89 kn ako ništa ne naleti u međuvremenu.
Jbt, sad vidim neki tip kaže da mu trebaju slušalice za komp, ne treba nešto skupo, 800 kn maximum.Za to kupim Athlona X4 i još neke jeftinije sluške
večer jazavci
Kupit ću onda one za 89 kn ako ništa ne naleti u međuvremenu.
Jbt, sad vidim neki tip kaže da mu trebaju slušalice za komp, ne treba nešto skupo, 800 kn maximum.Za to kupim Athlona X4 i još neke jeftinije sluške
Tomo da si bar u Brodu...odeš do Makromedije i Audax-a jer tamo imaš sve živo a ima i HG-spot ali nije nešt opremljen ali je Makromedija se nešt naoružala...pitaj ivana992 on je išao svuda da nađe konektor za yagi antenu (WIFI prijemnik) i jedino je našao u Makromediji, a tamo inače ništ nema
Po čemu???!!??
One koje se meni sviđaju su u Makromediji 70 kn, to bi mi bila ušteda od 19 kn
Jel ima možda u Osijeku Makromedija?
One koje se meni sviđaju su u Makromediji 70 kn, to bi mi bila ušteda od 19 kn
Jel ima možda u Osijeku Makromedija?
Nažalost nema .....ali ima ostalih trgovina
BTW 2004. stranica i godina
Ajte bok.
Spava mi se!
(jeka) Imal ko hamburgeeeeeeeeeeeer............a jel ima piveeeeeeeeeeeeeee (jeka)
Neću..evo obećajem da neću..........ajmo nešt jest :P...jbg nisam mogao odolit
(jeka) Imal ko hamburgeeeeeeeeeeeer............a jel ima piveeeeeeeeeeeeeee (jeka)
Ne - samo pita sirnica (ili kako većina zove - burek od sira) i litra mlijeka kraj mene
Ne - samo pita sirnica (ili kako većina zove - burek od sira) i litra mlijeka kraj mene
mmmmmmmmmmmmmmmm.....siiiiiirrrniiiicaaaaa
Ne postoji burek od sira. Jedan je pitac (burek sa mesom), a druge su pitice. :D
odo ja ajte ln
Sretan novi dan!