Sad mi zao Gane
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da bih sad najradije prešla u krevet.. spava mi se 
Neemoj imam neke razgovore za obavit... 
Skini bar naočale 
Da,da.. odbojka na pijesku cijelo poslijepodne.. Uživancija, ali posljedice se osjećaju kasnije 
Ajde Ok samo igraj 
Sad mi zao Gane
šteta - za njih bio to bio povijesni uspjeh - vidjeti ćemo kako će proći argentina - njemačka, to će biti pravi fajt
Da,da.. odbojka na pijesku cijelo poslijepodne.. Uživancija, ali posljedice se osjećaju kasnije 
Jaooo odbojka...Neki dan sam igrao na jarunu, rasturam... Nisam igrao još od onih dana kada sam krao čokolade iz trgovine... Fora je to... 
Vuku me te invazije Orkova, kao i invazije Locusta u GoW-u. Baš općenito atmosfera i ugođaj, iako je u GoW-u više tjeskoban i tmurniji.
Sad mi zao Gane
šteta - za njih bio to bio povijesni uspjeh - vidjeti ćemo kako će proći argentina - njemačka, to će biti pravi fajt
to ce biti prava tekma.... nadam se sa puno golova i uzbudjenja
Velika je snaga u onoga čovjeka koji umije da prešuti i onda kad ima pravo. // Tolstoj
Vuku me te invazije Orkova, kao i invazije Locusta u GoW-u. Baš općenito atmosfera i ugođaj, iako je u GoW-u više tjeskoban i tmurniji.
Zapravo 40k ti je puno,puno brutalniji od GOW-a,barem te tamo smrt spasi,ali u 40k-u često te i smrt ne može spasiti od muke.
LN i tebi 
Mislim da bih sad najradije prešla u krevet.. spava mi se 
Neemoj imam neke razgovore za obavit... 
Skini bar naočale 

čim je otišla mala odmah ste začepili hehehe 
Zapravo 40k ti je puno,puno brutalniji od GOW-a,barem te tamo smrt spasi,ali u 40k-u često te i smrt ne može spasiti od muke.
Imaš možda neki link na to kako se "rade" ti Space Marinesi? Jer koliko znam(a znam jako malo o WH:40k), Space Marinesi su pola ljudi pola kiborzi, tako nešto, jelda?
Koliko ste naspamali - što niste gledali utakmicu?
Ja cijelo susjedstvo probudio koliko sam psovao
Pa hvala Bogu, 5 stranica u 5 minuta ispunili, nije normalno.
Ljudi ja ne vidim
odo spavat prije nego stvarno ne oslijepim
Laka vam noć
Trebamo otvorit ''Striptiz bar'' 0-24
Imaš možda neki link na to kako se "rade" ti Space Marinesi? Jer koliko znam(a znam jako malo o WH:40k), Space Marinesi su pola ljudi pola kiborzi, tako nešto, jelda?
Njet,oni su ti vrhunac genetičkog inžinjeringa,kibernetičke stvari se daju ako je marinac izgubio neki dio tjela.Nakon svih operacija oni se više i ne mogu smatrati ljudima.Link
morala bi ona ćešće do birca pa da dođemo do 2000 poruka
Koliko ste naspamali - što niste gledali utakmicu?
kakva steta zbog Gane...jos mi je krivo
A na pocetku sam navijao za Urugvaj
Spameri
Laku noc svima. Idem ja :)
Njet,oni su ti vrhunac genetičkog inžinjeringa,kibernetičke stvari se daju ako je marinac izgubio neki dio tjela.Nakon svih operacija oni se više i ne mogu smatrati ljudima.Link
To je to!! Hvala puno!
Ako si igrao Quake 4, ovo ti je slično kao Stroggifikacija
morala bi ona ćešće do birca pa da dođemo do 2000 poruka
Hahaha, baš to..
kanta gdje si ti bio tebe, nisam čuo dok je mala bila tu - ti si onaj lik koji sjedi u ćošku i vreba svoju priliku kada svi ostali ispuše
onda dođe i pokupi vrhnje he he
kanta gdje si ti bio tebe, nisam čuo dok je mala bila tu - ti si onaj lik koji sjedi u ćošku i vreba svoju priliku kada svi ostali ispuše
onda dođe i pokupi vrhnje he he
koliko ja vidim ti sve pratis i spamere i tekmu...ma sve :)
To je to!! Hvala puno!
Ako si igrao Quake 4, ovo ti je Stroggifikacija
Igrao sam 4,ta mi je stroggifikacija brutalna,ali nije ništa prema treningu i operacijama da postaneš marinac(samo 1 od 100 postane marinac).
imam oči kao kameleon - profesionalna deformacija - radim na dva monitora 
imam oči kao kameleon - profesionalna deformacija - radim na dva monitora 
da se primjetiti :)
kao da naši igraju bokte. ili je ipak kladara upletena? 
Aj laku noc svima.............