- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobra večer.
E vidis ja Jave uopce nemam jer mi ne treba, i usput je prilicno velika sigurnosna rupetina tak da ak nije bas nuzno Javu nit ne treba instalirat.
Da, ali za izvršavanje Jave je odgovoran Java Platform koji je među Plug-inovima, a ne ovaj Java Console u Extensions, ako se ne varam, tako da ne kužim uopće šta je ovaj. A uz njih imam i Java Deployment Toolkit među Plug-inovima koji je označen kao "Known to cause stability or security issues". zanimljivo... :S
Tko je tko u ovoj priči?
Nemam ja niti te Jave uopce, evo kaj imam u tom djelu omoguceno.
Koje pitanje di o cem se radi nisam nista dobil.
laku noc svima. danas me kosilica dotukla pa moram malo ranije u krevet
večer...
Instalirao sam update, više nema onu oznaku, sad će valjda dobar biti
Ako ne bude će dobit pljusku i uninstall onaj tko bude proglašen odgovornim za rušenje
Trebali bi učiti, ali oči svugdje samo ne na skripti
Ma čovjek uči dok je živ:)
Trebali bi učiti, ali oči svugdje samo ne na skripti
Ma čovjek uči dok je živ:)
Da, ali na faksu imamo nekakve čudnovate rokove pa se moramo po njima ravnati, u tome je problem
jesam li ja nešto propustio ili nas večeras nisu posjetili trolovi u nespavalicama ??
jesam li ja nešto propustio ili nas večeras nisu posjetili trolovi u nespavalicama ??
Pa evo posjetio si nas ti.
Pa evo posjetio si nas ti.
Da! Ivo jesi mu morao odgovoriti, još fino stoji na tvom avataru: Don't feed the troll! Ne poštuješ svoja pravila, a gdje tuđa onda, da i ne pomišljam!
pa bio je stalno jedan te isti..
Draga gospodo neznam za Vas ali ja odo leć -.- ZzZ
Laka Vam Noć
zdravo curke šta ima?
Naučio helića vozit! :D
Toliko se ljulja kad vozim da me nitko nemože skinut...... Hehehe
Seneka, kad ćeš ti zaigrat? :)

znam
kako bi sad uzvratio ivi samo da mu nije slabo srce
zdravo curke šta ima?
Zdravo i tebi, curko. Evo, sluša se glazba i razmišlja o sutrašnjem učenju. Kod tebe?
zdravo curke šta ima?
Zdravo i tebi, curko. Evo, sluša se glazba i razmišlja o sutrašnjem učenju. Kod tebe?
ev malo s frendicom iz grada došla, seru starci kažu do 1 da si se nacrtala!
Ivo... je moderator, pa nesmijem reći ništa protiv njega... :)

Seneka, kad ćeš ti zaigrat? :)
ma.. evo ga!
ev malo s frendicom iz grada došla, seru starci kažu do 1 da si se nacrtala!
I nakon toga si se odlučila na BUG forum registrirat? Zanimljivo nadasve
Ivo... je moderator, pa nesmijem reći ništa protiv njega... :)
ma šta ne, sam dođeš u miniću pred njeg, da vidiš, sve bi ti dopustio heheh
Uf pa to nije čudno:)
Mislim da mu je to tek drugi put u ovih 5 mjeseci šta imam ovaj kompjuter a svakakvih stranica je proživio, dobar je on
Btw, šta se vama toliko sviđa u tom 300? Meni je film baš pretjerano pretjeran, ne mogu ga nikako prožvakati
Taj film je po meni jedan od dosta dobrih filmova...! Šta je tu tebi pretjerano u filmu??!! Žvači ti nešta drugo ak nemoš film....! >> FILM JE PREDOBAR, a ti si mulac!
Ma eto, da sam zgodan kao ti, još nekako...
Ali problem mi je što ne trza Ivo na muške... A i bile bi čudne reakcije da se pojavim u miniću...

Taj film je po meni jedan od dosta dobrih filmova...! Šta je tu tebi pretjerano u filmu??!! Žvači ti nešta drugo ak nemoš film....! >> FILM JE PREDOBAR, a ti si mulac!
Ljudi visoki 3 metra i razna čudovišta tebi nisu pretjerani? Svakodnevno ih viđaš, ne?
Ljudi visoki 3 metra i razna čudovišta tebi nisu pretjerani? Svakodnevno ih viđaš, ne?
Ma šta pričaš ti.... Pa nije ona crnčuga s onom minđušom u bradi visoka 3 metra LOL, to su sve povjesne bitke!!! OMG.... De mi molim te svoju adresu i poslat ću ti film spržen na DVD-u pa molim te pogledaj dobro jel ima kakvi čudovišta i kiklopa u filmu! Osim onog FRANKENŠTAJNA...
@Robi, daj smirí živce, popij pivce...

@Robi, daj smirí živce, popij pivce...
Ma mogo bi jedno pivce za živce...
Ma eto, da sam zgodan kao ti, još nekako...
Ali problem mi je što ne trza Ivo na muške... A i bile bi čudne reakcije da se pojavim u miniću...
Tko kaže da ne trza na muške? Jesi pokušao da vidiš jel trza? hehe
bok nehrkalice trebalo bi ici spavat oci se polako sklapaju zasto trollovi svaki dan zastoo
i nina maus i the mask i svi
300 je malo pretjeran sa tim cudovistima i to mi je jedino onak :S al sve je ostalo super mislim da bi bilo bolje da su umjesto tih 2 cudovista stavili neke uvjezbane ratnike ili nest