Tnx nikako se nisam mogao sjetit, film je ubitacan............
Heheheh @Paolo dobro ti je rekao..........
Tnx nikako se nisam mogao sjetit, film je ubitacan............
Heheheh @Paolo dobro ti je rekao..........
Večer Stevane
Ljudi kak vam se čini HD 4550 od 1GB
ne kupuj
za te pare u adm-u nađeš 2x bolju 4670
Večer Stevane
Ljudi kak vam se čini HD 4550 od 1GB
ne kupuj
našao sam u MakroMediji HD 4650 1 GB za 480 kn i ista u HGSpotu za 460kn
bolja od te 4550
ne kupuj
našao sam u MakroMediji HD 4650 1 GB za 480 kn i ista u HGSpotu za 460kn
Bolje 4670, malo skuplja ali bolja.
Večer ostalima!
A dok ja skupim još tih 200-tinjak kuna valda će past cijene
Večer svima.
Šta se radi (osim šta ne lovimo komade nego visimo ispred svojih ˝pila˝) ?
Večer svima.
Večer Ivo.
Evo ja se ispitujem za grafu...BTW fora avatar
pozz ekipa
evo jedna ponuda koja se ne propust http://www.bug.hr/forum/topic/igre-opcenito/popusti-akcije-dobre-ponude/38491.aspx?page=5&jumpto=1006411&sort=asc&view=flat
Evo ja se ispitujem za grafu...BTW fora avatar
Hvala:)
I onda kažu recesija a svi kupuju...ccc
hahahah
jel obični crysis ili je warhead
warhead...izgleda da mi jedino reinstall preostaje jer jedini c*ack je od reloadeda a taj mi neradi.
Krešo, kupuj 4670 ddr3 ako možeš jer 4650 dosta koči ddr2 memorija
Večer svima.
Večer.
Evo, upravo u čudu gledam kako mi se Firefox srušio
Uf pa to nije čudno:)
Dobar avatar Ivo, to sad za praznike?
Pogledao ovaj 300... I odličan film, valjda su ga ''malo'' i skratili, na Novoj... Ali sam se razočarao na kraju... Bezveze su napustili formaciju da bi ovaj kopljem pogodio Xerksa i nakraju ga samo okrzne - FAIL! Svi izginu bez borbe...
Mislim da mu je to tek drugi put u ovih 5 mjeseci šta imam ovaj kompjuter a svakakvih stranica je proživio, dobar je on
Btw, šta se vama toliko sviđa u tom 300? Meni je film baš pretjerano pretjeran, ne mogu ga nikako prožvakati
Mislim da mu je to tek drugi put u ovih 5 mjeseci šta imam ovaj kompjuter a svakakvih stranica je proživio, dobar je on
Btw, šta se vama toliko sviđa u tom 300? Meni je film baš pretjerano pretjeran, ne mogu ga nikako prožvakati
Vidis zanimljivo, Nikad nisam žvakao filmove. To pod hitno moram probati.
Polugoli (znojni, blatnjavi, krvavi, seksi) muškarci?
Dobar avatar Ivo, to sad za praznike?
Pogledao ovaj 300... I odličan film, valjda su ga ''malo'' i skratili, na Novoj... Ali sam se razočarao na kraju... Bezveze su napustili formaciju da bi ovaj kopljem pogodio Xerksa i nakraju ga samo okrzne - FAIL! Svi izginu bez borbe...
Nisam baš gledao 300...ali na kraju ja mislim bude tzv. Pirova pobjeda (izgubiš sve ali si dobio bitku)
Polugoli (znojni, blatnjavi, krvavi, seksi) muškarci?
Jbg, uvijek sam nekako preferirao žene
edit: @bobica, probaj, nije loše uopće
Bok svim nehrkalicama, meni je to cudno zapravo jer mi se Vatrena Lisicetina nije srusila vec ima godinu dana. Nemam poma kaj ljudi kombiniraju ali loši addoni su najveci problem sigurno, evo koje ja addone imam i njih koristim vec dugo vremena u Vatrenoj Lisicetini i nema rusenja nit nicega sve stima.
koji stručan odgovor
btw,koji je tebi uopće problem s crysisom
zaboravio sam
Bok svim nehrkalicama, meni je to cudno zapravo jer mi se Vatrena Lisicetina nije srusila vec ima godinu dana. Nemam poma kaj ljudi kombiniraju ali loši addoni su najveci problem sigurno, evo koje ja addone imam i njih koristim vec dugo vremena u Vatrenoj Lisicetini i nema rusenja nit nicega sve stima.
Ti mnogo addonova imaš Mnogo više od mene, jel, tako da ne vjerujem da je u njima problem. Jedino, imam Java Console 6.0.16 i Java Console 6.0.18 iz nekog razloga. Da se nisu oni posvađali međusobno možda?
edit: Šta uopće radi taj Java Console?
Ti mnogo addonova imaš Mnogo više od mene, jel, tako da ne vjerujem da je u njima problem. Jedino, imam Java Console 6.0.16 i Java Console 6.0.18 iz nekog razloga. Da se nisu oni posvađali međusobno možda?
E vidis ja Jave uopce nemam jer mi ne treba, i usput je prilicno velika sigurnosna rupetina tak da ak nije bas nuzno Javu nit ne treba instalirat.
Aj pozz svima, laku noc, nemogu vise opet sam se umorio danas..............
koji stručan odgovor
btw,koji je tebi uopće problem s crysisom
zaboravio sam
:facepalm:
traži po bircu
danas mi se tijekom igranja pojavio BSOD neki neznam sad točno koji i komp se restartao. onda sam ga ponovno pokrenuo i opet isto. sad mi se više ne pojavljuje BSOD neko samo piše nešto u stilu crysis stopped working i onda se crasha
ostale igre rade, samo crysis neće mamicu mu hebem
E vidis ja Jave uopce nemam jer mi ne treba, i usput je prilicno velika sigurnosna rupetina tak da ak nije bas nuzno Javu nit ne treba instalirat.
Da, ali za izvršavanje Jave je odgovoran Java Platform koji je među Plug-inovima, a ne ovaj Java Console u Extensions, ako se ne varam, tako da ne kužim uopće šta je ovaj. A uz njih imam i Java Deployment Toolkit među Plug-inovima koji je označen kao "Known to cause stability or security issues". zanimljivo... :S
Tko je tko u ovoj priči?
Večer svima.
Trebali bi učiti, ali oči svugdje samo ne na skripti