Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.804.334
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
protjeran
Za nespavalice (22h - 06h)

vecer, slabo ste mi nesto veceras naspamali - samo dvije straneCool

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
16 godina
protjeran
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
patch123 kaže...

na manualu od matične piše da ima mnogo stvari koje ja nemam

jedna od tih je i manualno namještanje AI overclocking,a ja toga NEMAM

koji je razlog tome,da li da odem tamo gdje sam kupio kompjuter i pitam ih zašto je tako ??

O jeb*m mu krv, kako nemas?

Evo na slici biosa koju si ti posto oznacio sam ti gdje je

Samo promijenis vrijednost s AUTOI na MANUAL Samo promijenis vrijednost s AUTOI na MANUAL
Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
17 godina
neaktivan
Ezy, onu temu san već pročita, ali sad san i napisa nešto, u stilu onog što san napisa u temi o novom Galaxyu
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan
Nakraju san se i zaheba, mislija da je Nano isto što i Shuffle...
Jbg, iden spavat
(-.-)Zzz...
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
18 godina
patch123 kaže...

ivo pomagaj

evo ti slike

šta znači ovo test mode ???

i mogu li ikako dignuti proc za 10 % bez da dižem voltažu ??

Bok nehrkalicama ak ima di ko, na ovoj prvoj fotki izaberi Overclock Profile pa onda bi trebal dobit opcije po postotcima cini mi se 5,10,15,% i tak dalje.Cool

17 godina
neaktivan

Ma čisto da se prijavim,malo sam odseedao i pobio milion zombija u Raptoru i sad mogu u vodoravni.Noć...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
16 godina
neaktivan

OPEN

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice

Večer

Neznam šta da napišem :)
16 godina
protjeran

Večer hrkalice...

Ako ti je netko pomogao, nemoj spammat sa Hvala nego klikni ispod potpisa hvaLa :D
16 godina
neaktivan

dobra večer svima

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina

Hmm sad smo na ovoj temi hahah

16 godina
neaktivan

slabo slabo

16 godina
neaktivan

Oly ma tvoj je super,dok sam se s frendovi išao voziti stali smo u neku uvalo da se malo okupamo i da si spijemo nešto normalno,kada sam ga upalio kreno je tako zujati u tresti se da su ovi pomisli da če eksplodirat i svi su u sekindi skočili u moreSmijeh

Istinske vrijednosti i pravi prijatelji stvaraju se godinama, u različitim situacijama i na različitim mjestima Kroz svo to vrijeme, mnogo stvari se mijenja jedino što ostaje uvijek prijatelji i ŽUJA
17 godina
neaktivan
šta se radi? Koga hackate?
17 godina
neaktivan
DJECHACHIC kaže...

Oly ma tvoj je super,dok sam se s frendovi išao voziti stali smo u neku uvalo da se malo okupamo i da si spijemo nešto normalno,kada sam ga upalio kreno je tako zujati u tresti se da su ovi pomisli da če eksplodirat i svi su u sekindi skočili u moreSmijeh

LOL

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
neaktivan

Ekipa odlučio sam za rođendan ne idem na putovanje nego čemo ja i četri prijatelja neku jedrilicu iznajmit i ljepo tulumiška!!

Istinske vrijednosti i pravi prijatelji stvaraju se godinama, u različitim situacijama i na različitim mjestima Kroz svo to vrijeme, mnogo stvari se mijenja jedino što ostaje uvijek prijatelji i ŽUJA
16 godina
neaktivan

t-com mi napokon sredio net

sad mi je download speed 4,08 umjesto 0,90 xD

16 godina
neaktivan
DJECHACHIC kaže...

Ekipa odlučio sam za rođendan ne idem na putovanje nego čemo ja i četri prijatelja neku jedrilicu iznajmit i ljepo tulumiška!!

kad ti je rođendan

16 godina
neaktivan

28.06

17 godina
neaktivan

koji rođendan?

16 godina

njegov hahaha

nego di su svi jeb. čet. je

17 godina
neaktivan
Stipe, ma jel ti mene zafrkavaš ili što?
16 godina
neaktivan

Dvadest štri!

16 godina
protjeran
1.Lovac kaže...

njegov hahaha

nego di su svi jeb. čet. je

gledaju despirejt hausvajfs... Smijeh..  A ja pišem lektiru za sutra Osmijeh

Ako ti je netko pomogao, nemoj spammat sa Hvala nego klikni ispod potpisa hvaLa :D
18 godina

Ja cekam Gabrielu Solis ! Koja je to maca... Uff, prvi put joj ne bi nista zaracunal :)

17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Stipe, ma jel ti mene zafrkavaš ili što?

Evo šefe sada sam pogleda...oprosti mi!

postoji mogućnost da ti je otišla osovina, ali čisto sumnjam da je pukla.
Nova ti je hmmmmmmmm, 200-tinjak kn, ne znam točno, nisam upućen baš.

Sad mi jedna stvar nije jasna, ti nikako ne možeš kolo natjerati da radi?

17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Ja cekam Gabrielu Solis ! Koja je to maca... Uff, prvi put joj ne bi nista zaracunal :)

Kućanice su u 22:50 danas...ja također gledamCool

btw, rekao si u bircu da mi je komp zlatna sredina...hvalaSmijeh

Slažem se, svaka komponenta je pažljivo birana.
Sad možda nabavim nove rame, a cooler sigurno dolazi. Možda i napajanje...

Onda bi trebao biti miran par mjeseci...

16 godina

Jao kako bi si volio nabavit novi stol i komp no ne daju mi moji roditelji :( ja im lijepo kažem sve ću pomoć financirat i sve ću sam napravit samo trebam njihovo dopuštenje ali nema šanse da ih nagovorim.

Ima li tko kakvu ideju za nagovor ;)

17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Oooo Batista pa jel se Kućanice gledaBelji se?Ma neka isto čekamCool

Punk's not dead!!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 22:29 (doctor_crash).
16 godina
protjeran
1.Lovac kaže...

Jao kako bi si volio nabavit novi stol i komp no ne daju mi moji roditelji :( ja im lijepo kažem sve ću pomoć financirat i sve ću sam napravit samo trebam njihovo dopuštenje ali nema šanse da ih nagovorim.

Ima li tko kakvu ideju za nagovor ;)

Dođeš sa plastičnim .45 USPom, malo ga prebojaš... AHA!! Nećete milom, onda će te silom.. Ja sam mogao financirat, ali ne, pametujete, eto vam, sad će te vi plaćat... Ajmo! Pare na stol!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice