vecer, slabo ste mi nesto veceras naspamali - samo dvije strane
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
na manualu od matične piše da ima mnogo stvari koje ja nemam
jedna od tih je i manualno namještanje AI overclocking,a ja toga NEMAM
koji je razlog tome,da li da odem tamo gdje sam kupio kompjuter i pitam ih zašto je tako ??
O jeb*m mu krv, kako nemas?
Evo na slici biosa koju si ti posto oznacio sam ti gdje je
Jbg, iden spavat
(-.-)Zzz...
ivo pomagaj
evo ti slike
šta znači ovo test mode ???
i mogu li ikako dignuti proc za 10 % bez da dižem voltažu ??
Bok nehrkalicama ak ima di ko, na ovoj prvoj fotki izaberi Overclock Profile pa onda bi trebal dobit opcije po postotcima cini mi se 5,10,15,% i tak dalje.
Ma čisto da se prijavim,malo sam odseedao i pobio milion zombija u Raptoru i sad mogu u vodoravni.Noć...
OPEN
Večer
Večer hrkalice...
dobra večer svima
Hmm sad smo na ovoj temi hahah
slabo slabo
Oly ma tvoj je super,dok sam se s frendovi išao voziti stali smo u neku uvalo da se malo okupamo i da si spijemo nešto normalno,kada sam ga upalio kreno je tako zujati u tresti se da su ovi pomisli da če eksplodirat i svi su u sekindi skočili u more
Oly ma tvoj je super,dok sam se s frendovi išao voziti stali smo u neku uvalo da se malo okupamo i da si spijemo nešto normalno,kada sam ga upalio kreno je tako zujati u tresti se da su ovi pomisli da če eksplodirat i svi su u sekindi skočili u more
LOL
Ekipa odlučio sam za rođendan ne idem na putovanje nego čemo ja i četri prijatelja neku jedrilicu iznajmit i ljepo tulumiška!!
t-com mi napokon sredio net
sad mi je download speed 4,08 umjesto 0,90 xD
Ekipa odlučio sam za rođendan ne idem na putovanje nego čemo ja i četri prijatelja neku jedrilicu iznajmit i ljepo tulumiška!!
kad ti je rođendan
28.06
koji rođendan?
njegov hahaha
nego di su svi jeb. čet. je
Dvadest štri!
njegov hahaha
nego di su svi jeb. čet. je
gledaju despirejt hausvajfs...
.. A ja pišem lektiru za sutra 
Ja cekam Gabrielu Solis ! Koja je to maca... Uff, prvi put joj ne bi nista zaracunal :)
Evo šefe sada sam pogleda...oprosti mi!
postoji mogućnost da ti je otišla osovina, ali čisto sumnjam da je pukla.
Nova ti je hmmmmmmmm, 200-tinjak kn, ne znam točno, nisam upućen baš.
Sad mi jedna stvar nije jasna, ti nikako ne možeš kolo natjerati da radi?
Ja cekam Gabrielu Solis ! Koja je to maca... Uff, prvi put joj ne bi nista zaracunal :)
Kućanice su u 22:50 danas...ja također gledam
btw, rekao si u bircu da mi je komp zlatna sredina...hvala
Slažem se, svaka komponenta je pažljivo birana.
Sad možda nabavim nove rame, a cooler sigurno dolazi. Možda i napajanje...
Onda bi trebao biti miran par mjeseci...
Jao kako bi si volio nabavit novi stol i komp no ne daju mi moji roditelji :( ja im lijepo kažem sve ću pomoć financirat i sve ću sam napravit samo trebam njihovo dopuštenje ali nema šanse da ih nagovorim.
Ima li tko kakvu ideju za nagovor ;)
Oooo Batista pa jel se Kućanice gleda
?Ma neka isto čekam
Jao kako bi si volio nabavit novi stol i komp no ne daju mi moji roditelji :( ja im lijepo kažem sve ću pomoć financirat i sve ću sam napravit samo trebam njihovo dopuštenje ali nema šanse da ih nagovorim.
Ima li tko kakvu ideju za nagovor ;)
Dođeš sa plastičnim .45 USPom, malo ga prebojaš... AHA!! Nećete milom, onda će te silom.. Ja sam mogao financirat, ali ne, pametujete, eto vam, sad će te vi plaćat... Ajmo! Pare na stol!