Šta si OC-ira??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Šta si OC-ira??
a athlona II X4 620, na 3.4 san pokusa al najdalje sa stock naponon je 3.321 
Ahaaa, ja ću uskoro svog intelaša natjerat na 3,0 ako uspije...
Ahaaa, ja ću uskoro svog intelaša natjerat na 3,0 ako uspije...
ma tvoj ide i do 4 nategnuto malo
4??neću ga toliko forsirat...
4??neću ga toliko forsirat...
ma ic ce.. samo ne sa stock coolerom
to znan, ubost kojeg zalmana ili tako nešto...
sta su spameri, drzat otvorene nespavalice do ranih sati
Treba itko Rapidshare account na korištenje? Ne mogu potrošiti 10 GB na dan a imam osjećaj da nešto gubim ako se tih 10 GB ne iskoristi 
Odoh ja, mitsouka javim za lagger
a nista odo i ja, relativno naucio biologiju.. ali zato me hebe hrvatski, a kemiju cu nesto izvuc, lako je za prepisat a i ide me kemija onako, ispitivanja/kontrolni 5 tako da se nadam da ce sve bit bez negativnih ocjena... laku noc ali sad stvarno 
O P E N !!!!!!!!
For business!!!
Dobra večer!
Večer
spam
Ovaj tjedan u školi ću morati podnjeti kao muškarac,sutra test,u četvrtak možda dva testa(jedan je ponavljanje) i u petak dva testa(1 i 2 sat).
Plus ispitivanja.
Meni sutra test iz matematike i ispitiva engleski. Pa jel se žalim???
Sutra računalstvo,u srijedu digitalna...Valjda će sve dobro proći...
a ja bi ka muskarac posta od skole tjedan dana..
i uvik se isplatilo...
Meni sutra test iz matematike i ispitiva engleski. Pa jel se žalim???
Nisam.
Joj sutra će me pitat engleski a ja ga neznam, i matematiku kontrolni a znam samo koliko je 2+2 a ono traži kojene, koeficjente i drugo. LOL LOL LOL

Uh... Danas sam naspamao 72 posta... Držim prosijek od oko 27 postova po danu
(Pokvario sam se. U prva tri mjeseca sam imao prosijek od oko 35-38 postova po danu)
Ljudi, BUG d.o.o. organizira novu nagradnu igru, naime riječ je o tome da kupite veliku kuvertu (2x2m) stavite se u nju i pošaljete u pi*** mater***
najsretnije izvlačimo uskoro, vaš BUG...
vrijeme za pc :)
Ljudi, BUG d.o.o. organizira novu nagradnu igru, naime riječ je o tome da kupite veliku kuvertu (2x2m) stavite se u nju i pošaljete u pi*** mater***
Šta je nagrada
Šta je nagrada
To je iznenađenje