ma ima,par vampira..ako se to računa
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma ima,par vampira..ako se to računa
Ma sve je bolje on nista:)
Evo da se pohvalim zaradio sam 600 kn. Sredio neki komp totalno i tip prezadovoljan. Trazio sam 400 ali je tip inzistirao na 600 a tko sam ja da se bunim?!
to je posao..
reci jesi stavio firefox 3.6?
he he,da,ne znam zašto nisam iznenađen..
Moram vidjet dal se moze ikako napravit da ostanu ikone od stare teme a da se doda ta persona ili skin.
to ne znam,ja sam sad skinuo..neću za sad personalizirat
nadam se da se neće rušit,jel već duže vrijeme nemam tih problema..
to je posao..
reci jesi stavio firefox 3.6?
Skinuo se sam navecer. Stavio sam prigodnu personu.
Bok svima kaj se dela, vidim da Ferari i kod tvoje Vatrene Lisicetine kolo vodi fuckaj ga samo da ne surfa prebrzo po internetu.
Ma i ja sam sad vratio na staru Aero fox temu. Ove persone bi bile ok da se mogu kombinirat sa temom.
A danas pilane kod doktorice! Prvo sam cekao ko majmun da bi na kraju otisao kuci neobavljenog posla jer nisam imao oib kod sebe:(
EDIT:
Vecer Ram.
odoh malo gledat zvj staze pa na spavanje..ln
odoh malo gledat zvj staze pa na spavanje..ln
Lanu noc.
samo prvi dojam,malo se sporije diže,al stranice otvara munjevito..
pozdrav
brža je...
Ma i ja sam sad vratio na staru Aero fox temu. Ove persone bi bile ok da se mogu kombinirat sa temom.
A danas pilane kod doktorice! Prvo sam cekao ko majmun da bi na kraju otisao kuci neobavljenog posla jer nisam imao oib kod sebe:(
EDIT:
Vecer Ram.
Meni se nekak ova tema za Firefox najvise sviđa vec duze vrijeme i samo nju koristim.
Laku noc!
Nespavalice gdje ste!??
Ako ste tu,sipajte pice!
Jutro ekipa sta se radi?
Jutro ekipa sta se radi?
Odo malo CS opucat
Jutro ekipa sta se radi?
evo ja se kanim da idem spavati.....
ima li sta sigurno na kladusi za sutra?
Ohohohoooooooooo....ima još živih XD
Pozz svima:)
Umjesto žutih kartona, za kaznu bih dao prekršitelju da mora pročitati svih 1200 i nešto strana ove teme, pa tek onda da može pristupiti drugim sadržajima foruma. :)
Jel iko prezivio ovu noc ?
Lagano u grad na kaficu i onda spavanje all day
Dobra Vecer!
vecer....evo cistim komp..
prasine cudo... a nebi ni sad da
mi nije nesta disk d...
ma ko zna sta je kad
su mi ova dva brata tuduma na njemu..
Večer, kako je?
Večer!A jesi rastjero sve Makić.Sad idi i trči za njima,eno se razbježali posvuda okolo...
Večer!A jesi rastjero sve Makić.Sad idi i trči za njima,eno se razbježali posvuda okolo...
vidis sta je autoritet... jedna ric i svi van..