Laku noć!
(-.-)Zzz...
makić di ti vidiš liliku?
Već mu se priviđa koliko ju voli
makić di ti vidiš liliku?
Već mu se priviđa koliko ju voli
hahahhh..
ništa danas od cs-a, ujutro se radi, popio 6 piva taman da normalno zaspim i sutra popodne se čeka rvacka na ojru
Ljudi, ja vas pozdravljam. Idem polako. Treba se sutra ustati do podne jer moram na bus.
Vidimo se sutra.
Uživajte!
Laku noc!
izgleda samo ja jos online.to je kad prijatelj ispadne supak i zabavlja se sa mojom bivsom curom.jedva cekam dan da ga vidim
UNLOCK!
Večer
Prebacivanje iz birca ili kak bi rekli "rošada"...
Večer,stevan94 koji ti je to bikini model na avataru.Sorry zbog ponovnog pitanja,bez uvrede.
Večer
Idem se otuširat pa bacit par rundi MW2
Steam: DomBa_TeNja007
Nezovite me trenutno, tuširam se
Pozdrav.
Evo ja se malo napalio na jedan drugi forum(privatni)
Nema me više na BUG-u,nema...
Hehe šalim se
Jel' to Braco admin?
Dobra večer.
Pozdrav.
Hehe šalim se
Jel' to Braco admin?
Dobra večer.
Naravno.
Jesi reggan na forum?
Evo i mene... Pozdrav svima! Što se radi kod vas? Ja se upravo naručujem kod frizerke sutra.
Nećete me moći prepoznati na avataru.
Pozdrav.
Hehe šalim se
Jel' to Braco admin?
Dobra večer.
Naravno.
Jesi reggan na forum?
Ma ne,kaj ti je?Ne volim biti aktivan na više foruma odjednom,a ovaj(Bracin) je ionako malo aktivan i siromašan sadržajem.I onda da opet upoznajem ekipu ispočetka,nemam volje za to.Ali tko zna,možda se regam jednom.
pozdraf svim madafakersima za computerima
Pozdrav.
Hehe šalim se
Jel' to Braco admin?
Dobra večer.
Naravno.
Jesi reggan na forum?
Ma ne,kaj ti je?Ne volim biti aktivan na više foruma odjednom,a ovaj(Bracin) je ionako malo aktivan i siromašan sadržajem.I onda da opet upoznajem ekipu ispočetka,nemam volje za to.Ali tko zna,možda se regam jednom.
Samo da znaš regga nije otvorena.
Trebaš Braci reći da se hoćeš reggati,daš mu mail i on ti na mail pošalje podatke za login.
Ja vas pozdravljam za večeras. Laka vam noć i ugodno spamanje.
Vidimo se sutra!
Pozdrav.
Hehe šalim se
Jel' to Braco admin?
Dobra večer.
Naravno.
Jesi reggan na forum?
Samo da znaš regga nije otvorena.
Trebaš Braci reći da se hoćeš reggati,daš mu mail i on ti na mail pošalje podatke za login.
OK.
Idem ranije danas u krpe,pa da sutra odradim sklopove i digitalnu i na zasluženi odmor.Laku noć!
Dobra večer svima,I ja sam često odsutan s foruma jer više vremena provodim na DakkaDakka gdje imam više od 1,000 postova koje sam postigao u 3 mjeseca.
a izgleda..... šta se radi???
Laku noć pospanci.Sutra moram opteretiti OC da vidim kako to podnosi i kakve su preformanse sada...
konačno doma,zed još si budan?
edit:ode,ni laku noć ni..
Vecer!
Ima li zivih?