Nema ivana,seneke,jurre,jurluka,ramobxa.Niko da rundu okrene? Ja nemrem,potrosio pare na case modding(50 kn na sprej) i ostao bez lipe
A mene nisi spomenuo? Baš sam htio zavrtiti rundu, ali nećeš sada ništa dobiti jer si me uvrijedio.
Nema ivana,seneke,jurre,jurluka,ramobxa.Niko da rundu okrene? Ja nemrem,potrosio pare na case modding(50 kn na sprej) i ostao bez lipe
A mene nisi spomenuo? Baš sam htio zavrtiti rundu, ali nećeš sada ništa dobiti jer si me uvrijedio.
Cesto se prepadnem i pitam se: "Tko je ovaj divljak?", ali onda se sjetim tvog Spock avatara i sve je jasno...
Prebacio si se s miseva....
Evo ja sam turu bacio, ne moras ti...
Sorry paolo sto te nisam spomenuo.Vidis i sam da ih je dosta u bircu i nespavalicama tak da nemrem ih sve popamtit a da nekog ne zaboravim.Nadam se da se ne ljutis
Eo runda samo za tebe.
EDIT: Osjecam da ce rambox naici
Vecer svima!
Evo da vas pocastim u svom stilu.
Trazim neki combo receiver ali mislim da cu ipak uzet dvb-t samo zasad pa za jedno mjesec-dva combo a ovog u oglas.
Najvjerojatnije cu uzet NB 4001 USB
Vecer svima!
Evo da vas pocastim u svom stilu. Vec 2 dana osposobljavam krame od kompova do 4 ujutro i maloprije napokon gotov.
Trazim neki combo receiver ali mislim da cu ipak uzet dvb-t samo zasad pa za jedno mjesec-dva combo a ovog u oglas.
Bok svima kaj se dela, a cuj jeftino je da ima zapravo dobre opcije itekak no slika mu bas i nije bajna. Taj DVB-T prijemnik Chip i procesor koji je unutra su podnosljivi posluzit ce no ak to neko misli spojit na neki LCD bolji i veci bit ce razocarenje itekak ipak je to kineska elektronika.
Vecer svima!
Evo da vas pocastim u svom stilu. Vec 2 dana osposobljavam krame od kompova do 4 ujutro i maloprije napokon gotov.
Bok svima kaj se dela, a cuj jeftino je da ima zapravo dobre opcije itekak no slika mu bas i nije bajna. Taj DVB-T prijemnik Chip i procesor koji je unutra su podnosljivi posluzit ce no ak to neko misli spojit na neki LCD bolji i veci bit ce razocarenje itekak ipak je to kineska elektronika.
ja baš njega danas naručiva...
Ma nemam pojma sta uzet! Toliko su me ispilili da vise neznam nista (a ko fol sam znao).
Ako vam nesto padne napamet predlozite. Znaci combo (pozeljno), dvb titlovi, usb, povezivanje sa kompom.
Dobra večer ljudi. Kako smo, što li se radi?
Lahka noc.
nema ništa boljeg od noćnog deranja RPG-a
mala pauza....
Vecer svima, evo ja pod dojmom Jacka Sparrowa i Pirata s Kariba. Bas pogledao drugi dio u HD-u, sutra treci. :)
Onda moram vidjeti koji cu sljedeci film skinit u HD-u i ubijat noci...
Vecer svima, evo ja pod dojmom Jacka Sparrowa i Pirata s Kariba. Bas pogledao drugi dio u HD-u, sutra treci. :)
Onda moram vidjeti koji cu sljedeci film skinit u HD-u i ubijat noci...
The hangover
Hangover sam pogledao prije 2-3 mjeseca. Ne znam, razmisljam da opet gledam Lord of the Rings, samo ovaj puta u HD-u ili Star Wars, ali nekako mi se ni jedno ni drugo ne gleda, LotR jer ima dosta onoga uvoda, price, a SW sam i gledao prije nekih godinu dana pa mi se bas i ne gleda... Eh, kad bi se pojavio Avatar u HD-u...
nema ništa boljeg od noćnog deranja RPG-a
mala pauza....
jesam ja danas, a tek sinoc zavrsia tek u 5.30
Večer,evo me iz kina.
Večer,evo me iz kina.
jelda, šta si lijepog pogledao? avatar?
I to u 3D-u.
I to u 3D-u.
nice, jel se uzmu one smiješne naočale poslije doma.
Ja upravo gledam Star trek. Nisam još pogledo taj film pa da vidimo kakav je...
stalno avatar... moga san ga ic gledat,
al san odusta nakon trailera... otisa
ja pogledat shelocka i nisam fali meni odlican film..