Uskoro 80%njih dijelim :-P
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma sa nasim pisljivim uploadom dobro da ista uspijemo. Eh da je ul bar 1mbit:)
igram travian, pokera na faceu ,slusam mjuzu malo saints row-a 2.... i opet dosadno
idem leci u 4 sata ko i svaki dan...
:-| sad nemam ni cipova. hhah
Ajde da ja malo napišem svoje kada ste počeli tu temu. Ivo upozori pa ako treba brišem post
bitgamer - ne koristim ga
CrnaBerza - ex-yu pa uvijek dobrodođe - starcima skidam original dvd-e s hrvatskim titlovima
Yuwa - ex-yu pa uvijek dobrodođe - dosta starih westerna, stripova, crtanih, filmova djetinjstva mojih roditelja. Uglavnom pun nostalgije :)
THR - original dvd-i s hrvatskim titlovima, dosta serija i filmova s hrvatskim prijevodima koje su ponekad sami članovi "narihtali" pa dobro dođe ako vam se neda više tražiti
TVT.ro - alfa i omega za svakog obožavatelja serija. Sve serije i epizode u HD-u freeleech i masu ostalog freeleecha. A da ne govorim da ima gotovo svaku seriju koja postoji ili je postojala
Demonoid - ništa posebno, ali par puta našao stvari koje nigdje drugdje nema. Zna poslužiti
IPT - Freeleech i dobre brzine
Torrent Leech - odličan tracker, ali ga koristim samo kada ne mogu naći to što tražim nigdje drugdje
SceneLife - mnogo filmskih packova i Freeleech. Dobra ekipa i trude se da imaju dobru zajednicu
PassThePopcorn - Film tracker. Nepotreban ako imate nešto od jačih trackera. ne koristim ga
RevTT - odličan, ali potpuno gubi smisao ako imaš TL. Ne koristim ga
TheHorrorCharnel - svi mogući horrori od a do z produkcije i od najvećih blockustera do najrijeđih i najopskurinijih dijela. Stvarno must have za ljubitelje horrora
ST music - nije ko waffli i what.cd. Ali jako dobar muzički tracker
I dva xxx trakera ako nastupi kronična nejebica Vuču se iz davnih dana kada sam bio prištićavi pubertlija
Ja sa svojih 768 kbps prezadovoljan a vas t sljam tlaci sa samo 256 :-(
Drustvo idem ja u krpe lagano, laka vam noc :D
Uf,ja halao Master Ligu do sad!Sutra se valja dići i učiti!Laku noć!
Ljudi pozdrav, odo i ja :D.
(U jednom postu se javio i otisao)
Uf,ja halao Master Ligu do sad!Sutra se valja dići i učiti!Laku noć!
(U jednom postu se javio i otisao)
oo, pa svi odlazite
laku noć!
laku noć!
Koji su to svi?
Maloprije san doša doma i šta ću nego na bug malo . Iden ća gledat neki film na tv-u (momačka večer u vegasu).
Sad sam gledao vidovitog milana na novoj... pa koja je to budala...
sve je tako jednostavno, samo ja volim komplicirano....
di su svi, sta je ovo tek 2ipo, a nikog ode....
Nakon katastrofalne prve polovice dana (opsirnije ovdje) idem na spavanje u nadi da ce se sutra stvari popraviti i spasiti vecina toga.
A druga polovica dana je bila dobra, skupili se kod mene, PES party :). 3 pobjede, 1 poraz. :)
Tako da je sad (napokon) vrijeme za malo sna.
Laku noc! :)
Vecer.
Jutro
pogleda pitu 7, onako nije lose ocjena 7, mozda nategnuta 8
prije 7
Vecer.
Jutro
Laku noć
ostajem sam....
i ja sam tu, al švrljam okolo...
same here
hahaha. gle moj avatar...
dobar dan
odoh i ja... laku noć!
sad imam novi potpis i apdejto sam moj pc :)
sad imam novi potpis i apdejto sam moj pc :)
E sad si pretjerao!
osta sam....a jurluk kakva je to propaganda
osta sam....a jurluk kakva je to propaganda
Nisi sam
sad se vec mis da uopce idem spavat