Dobra večer svima, red je i da ja navratim malo ;)
Malo??
Malo da, osim ak mi se neće spavat :)
Dobra večer svima, red je i da ja navratim malo ;)
Malo??
Malo da, osim ak mi se neće spavat :)
Koliko ja vodim evidenciju za sebe, sad sam negdje oko 2000.
Kako lazes! Vecer svim spamerima i onima koji se tako osjecaju.
Aaaaa... Nemoguće! Mora da se brišu stari postovi!? Toliko sam imao kad su ukinuli brojač postova u profilu!!!
E jurluk jutros smo nekakvo zujanje spominjali,sta ti zuji to u kompu i meni neku krac zuji uzasno a ne mogu ga se rjesiti
Mislim da je napajanje.
meni ventilator koji ispuhuje zrak iz kućišta. sad je na vrhu kućišta pa se dost čuje. sutra ću ga skinut i stavit unutra da puše po northbridgeu i southbridgeu na matičnoj, da se čuje manje a i da ujedno hladi matičnu...
Ovo je tvoj PC sto pise tu,ne vidim sta ce ti taj dodatni vent svi djelovi koje imas ne griju se previse nadam se
Aaaaa... Nemoguće! Mora da se brišu stari postovi!? Toliko sam imao kad su ukinuli brojač postova u profilu!!!
Eto povecao si za 1 post:
Ma tu nešto ne štima 100%!
Sta zvjezdice se dobijaju zbog broja postova jel?
Ivo de meni pokazi koliko imam postova nemam vise od 150 pretpostavljam
ivo može meni broj poruka ....
OMFG odakle mi 500 hahahah to se IVO u photoshopu zaigro malo
2048
Za koga cete glasati
.
Joj sutra moram dizat os na neki Acer e-machines. Nemam pojma ni koji model ni nista. Trebi je bitan MSN i Firefox da moze na fejsbuk. To volim-malo posla, vise para.
ev mene nazad... sad sam se najeo...
Joj sutra moram dizat os na neki Acer e-machines. Nemam pojma ni koji model ni nista. Trebi je bitan MSN i Firefox da moze na fejsbuk. To volim-malo posla, vise para.
jel ti to baš imaš neki servis kao firmu, il onak "na crno", il za dušu, tek tolko da malo zaradiš
ev mene nazad... sad sam se najeo...
jel ti to baš imaš neki servis kao firmu, il onak "na crno", il za dušu, tek tolko da malo zaradiš
Hehe... Nema ništa bolje od "posla" za dušu. Mene je krenulo zadnjih dana. Računala su u gradu krenula rikavati u tolikoj mjeri da ja sve ne mogu stići popraviti za jedan dan. U zadnja četiri dana ubio sam (nije da se hvalim) cca 1600 kn!
Mora da se salis.
Da imam servis propao bi dok napojim drzavu. To ti ja iz hobija radim i ponekad se da dobro zaradit. Imam vec odredjen krug musterija i zasad se ne zalim. Naravno trazim neki stalni posao ali jbg zasad nista.
Evo:
A jesam spamer
Ljudi, ja idem. Meni je ustajanje u 05:45h tako da je red da vas napustim. Laka vam noć svima.
Uživajte!
Da imam servis propao bi dok napojim drzavu. To ti ja iz hobija radim i ponekad se da dobro zaradit. Imam vec odredjen krug musterija i zasad se ne zalim. Naravno trazim neki stalni posao ali jbg zasad nista.
pa lijepo vas dvojica onda zaradite... kad bih bar ja naplaćivo svoje usluge... glupo mi sad nekome reć "plati"
A jesam spamer
hh. i ja sam se iznenadio... nisam mislio da imaš toliko...
Ljudi, ja idem. Meni je ustajanje u 05:45h tako da je red da vas napustim. Laka vam noć svima.
Uživajte!
laku noć!
pa lijepo vas dvojica onda zaradite... kad bih bar ja naplaćivo svoje usluge... glupo mi sad nekome reć "plati"
Čovječe... Kako je glupo!? Kod nekog se je... sat, sat i pol i sad da mu ne naplatiš. Svaki moj izlazak "na teren" je minimalno 120 kuna. Ako im odgovara, neka zovu! Ako ne, neka voze 40-50 km do najbližeg servisa... I opet će toliko platiti!
Prema tome...
Uživajte!
Laku noć, ja sutra se moram ustat oko 8h imam pun k. za učit, a malo vremena,
ali mi se jos nespava
I meni je bilo glupo prije ali sad kad nemam stalni posao nije mi bed rec. Jednom mi je neki tip prigovarao i rekao da ce radije ic u servis. Drugi dan se vratio jer su mu trazili 600 kn a ja sam mu to isto sredio za 200. Kad mi neko kenja za cjenu samo mu kazem da i ja imam racune za platit i pokazem mu izlazna vrata. Jbg nisam ja Caritas. Naravno da postoje iznimke i ima ljudi koji nemaju para pa im napravim djabe ali kenja mi se od onih koji voze bembare i mecke a cigane se za 50 kn!
A jesam spamer
hh. i ja sam se iznenadio... nisam mislio da imaš toliko...
I mene je, mislio sam da imam oko 4100 ali nema veze :D
A sta Ivo tocno radis samo software ili ??