Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.789.267
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
RE: Za nespavalice
carcharodon kaže...
BORG kaže...

Dobra večer svima, red je i da ja navratim malo ;)

Malo??

Malo da, osim ak mi se neće spavat :)

Prvi Hrvatski tracker invite forum otvoren za reganje: http://www.hr-invites.com/register.php
17 godina
F1-IVO kaže...
cro_blue kaže...

Koliko ja vodim evidenciju za sebe, sad sam negdje oko 2000.

Kako lazes!Belji se Vecer svim spamerima i onima koji se tako osjecaju.Cool

Aaaaa... Nemoguće! Mora da se brišu stari postovi!? Toliko sam imao kad su ukinuli brojač postova u profilu!!! Viče

Belji se

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
15 godina
neaktivan
jurluk kaže...
carcharodon kaže...

E jurluk jutros smo nekakvo zujanje spominjali,sta ti zuji to u kompu i meni neku krac zuji uzasno a ne mogu ga se rjesitiSmijeh

Mislim da je napajanje.

meni ventilator koji ispuhuje zrak iz kućišta. sad je na vrhu kućišta pa se dost čuje. sutra ću ga skinut i stavit unutra da puše po northbridgeu i southbridgeu na matičnoj, da se čuje manje a i da ujedno hladi matičnu...

Ovo je tvoj PC  sto pise tu,ne vidim sta ce ti taj dodatni vent svi djelovi koje imas ne griju se previse nadam seSmijeh

When you are halfway up,you are always halfway down
17 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

Aaaaa... Nemoguće! Mora da se brišu stari postovi!? Toliko sam imao kad su ukinuli brojač postova u profilu!!! Viče

Belji se

Eto povecao si za 1 postBelji se:

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
17 godina
F1-IVO kaže...
cro_blue kaže...

Belji se

Eto povecao si za 1 postBelji se:

Ma tu nešto ne štima 100%! Belji se

15 godina
neaktivan
Za nespavalice

Sta zvjezdice se dobijaju zbog broja postova jel?Belji se

Ivo de meni pokazi koliko imam postova nemam vise od 150 pretpostavljamSmijeh

17 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

Ivo de meni pokazi koliko imam postova nemam vise od 150 pretpostavljamSmijeh

Belji se

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
16 godina
Da bi se dobila zvjezda o tome ovisi mnogo faktora,formula se cesto mijenja tako da ne postoji nacin kako ces olako dobiti zvjezdu ;-)
Luckyluke!
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

ivo može meni broj poruka ....

neznam šta da napišem
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2009 23:49 (car).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Evo:

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2009 23:52 (F1-IVO).
16 godina
Moze onda i meni?ako moze nemoj stavljat sliku jer je necu vidit zato jer sam na mobu
Luckyluke!
15 godina
neaktivan
Za nespavalice

OMFG odakle mi 500 hahahah to se IVO u photoshopu zaigro maloIznenađen

17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
Moze onda i meni?ako moze nemoj stavljat sliku jer je necu vidit zato jer sam na mobu

2048Cool

15 godina
neaktivan
Za nespavalice

Za koga cete glasatiNamigiva

16 godina
@ivo,isto onoliko koliko i RAMa :-D
Luckyluke!
16 godina
@carcharodon,da mogu,glasao bih za josipovica :-)
Luckyluke!
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
@ivo,isto onoliko koliko i RAMa :-D

Cool.

Joj sutra moram dizat os na neki Acer e-machines. Nemam pojma ni koji model ni nista. Trebi je bitan MSN i Firefox da moze na fejsbuk. To volim-malo posla, vise para.Cool

16 godina
neaktivan

ev mene nazad... sad sam se najeo...

F1-IVO kaže...

Joj sutra moram dizat os na neki Acer e-machines. Nemam pojma ni koji model ni nista. Trebi je bitan MSN i Firefox da moze na fejsbuk. To volim-malo posla, vise para.Cool

jel ti to baš imaš neki servis kao firmu, il onak "na crno", il za dušu, tek tolko da malo zaradiš

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
17 godina
jurluk kaže...

ev mene nazad... sad sam se najeo...

F1-IVO kaže...

jel ti to baš imaš neki servis kao firmu, il onak "na crno", il za dušu, tek tolko da malo zaradiš

Hehe... Nema ništa bolje od "posla" za dušu. Mene je krenulo zadnjih dana. Računala su u gradu krenula rikavati u tolikoj mjeri da ja sve ne mogu stići popraviti za jedan dan. U zadnja četiri dana ubio sam (nije da se hvalim) cca 1600 kn!  Namigiva

17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

Mora da se salis.Cool

Da imam servis propao bi dok napojim drzavu. To ti ja iz hobija radim i ponekad se da dobro zaradit. Imam vec odredjen krug musterija i zasad se ne zalim. Naravno trazim neki stalni posao ali jbg zasad nista.

17 godina
F1-IVO kaže...

Evo:

A jesam spamerNevinašce

Prvi Hrvatski tracker invite forum otvoren za reganje: http://www.hr-invites.com/register.php
17 godina
Za nespavalice

Ljudi, ja idem. Meni je ustajanje u 05:45h tako da je red da vas napustim. Laka vam noć svima.

Uživajte! Cool

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Mora da se salis.Cool

Da imam servis propao bi dok napojim drzavu. To ti ja iz hobija radim i ponekad se da dobro zaradit. Imam vec odredjen krug musterija i zasad se ne zalim. Naravno trazim neki stalni posao ali jbg zasad nista.

pa lijepo vas dvojica onda zaradite... kad bih bar ja naplaćivo svoje usluge... glupo mi sad nekome reć "plati"

16 godina
neaktivan
BORG kaže...

A jesam spamerNevinašce

hh. i ja sam se iznenadio... nisam mislio da imaš toliko...

cro_blue kaže...

Ljudi, ja idem. Meni je ustajanje u 05:45h tako da je red da vas napustim. Laka vam noć svima.

Uživajte! Cool

laku noć!

17 godina
jurluk kaže...
F1-IVO kaže...
Mora da se salis.Cool

pa lijepo vas dvojica onda zaradite... kad bih bar ja naplaćivo svoje usluge... glupo mi sad nekome reć "plati"

Čovječe... Kako je glupo!? Kod nekog se je... sat, sat i pol i sad da mu ne naplatiš. Svaki moj izlazak "na teren" je minimalno 120 kuna. Ako im odgovara, neka zovu! Ako ne, neka voze 40-50 km do najbližeg servisa... I opet će toliko platiti!

Prema tome... Namigiva

17 godina
cro_blue kaže...

Uživajte! Cool

Laku noć, ja sutra se moram ustat oko 8h imam pun k. za učit, a malo vremena,

ali mi se jos nespavaCool

17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

I meni je bilo glupo prije ali sad kad nemam stalni posao nije mi bed rec. Jednom mi je neki tip prigovarao i rekao da ce radije ic u servis. Drugi dan se vratio jer su mu trazili 600 kn a ja sam mu to isto sredio za 200. Kad mi neko kenja za cjenu samo mu kazem da i ja imam racune za platit i pokazem mu izlazna vrata. Jbg nisam ja Caritas. Naravno da postoje iznimke i ima ljudi koji nemaju para pa im napravim djabe ali kenja mi se od onih koji voze bembare i mecke a cigane se za 50 kn!

17 godina
jurluk kaže...
BORG kaže...

A jesam spamerNevinašce

hh. i ja sam se iznenadio... nisam mislio da imaš toliko...

I mene je, mislio sam da imam oko 4100 ali nema veze :D

16 godina
Ja nemrem vjerovat da upravo imam 2050 postova.
Pih,kako se to brzo nakupilo :-)
Luckyluke!
15 godina
neaktivan
Za nespavalice

A sta Ivo tocno radis samo software ili ??

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice