vecer, opet malo kradem, evo cekam da real izgubi,
pa da se malo rugam cimeru... on se meni jucer
zbog barce sad cu ja njega malo prc...
sta se radi otkad mene nema
vecer, opet malo kradem, evo cekam da real izgubi,
pa da se malo rugam cimeru... on se meni jucer
zbog barce sad cu ja njega malo prc...
sta se radi otkad mene nema
sta ti se tak prekrasnog dogodilo ? jel je to samo za tvoju dusu ili mozes s nama podijelit ?
Našao sam Rod Sterlingovu Zonu Sumraka (original iz 1959. godine) s remasteriranom slikom u HD kvaliteti + titlove (oni nisu bitni).
Što bi SF ljubitelj više mogao poželjeti
nsita idem -noc
Društvo,pozdravljam vas!Laku noć!
nsita idem -noc
Društvo,pozdravljam vas!Laku noć!
Laku noć, a ostalima dobra večer :)
sta ti se tak prekrasnog dogodilo ? jel je to samo za tvoju dusu ili mozes s nama podijelit ?
Našao sam Rod Sterlingovu Zonu Sumraka (original iz 1959. godine) s remasteriranom slikom u HD kvaliteti + titlove (oni nisu bitni).
Sedam samuraja od Kurosave ali isto remasteriziran.Nažalost nemrem ga nigdje naći dobrog.A tražio sam i tražio i tražio i ništa...
Sedam samuraja od Kurosave ali isto remasteriziran.Nažalost nemrem ga nigdje naći dobrog.A tražio sam i tražio i tražio i ništa...
Jedino što ima je DVD-rip od 1.4 GB. I ja sam tražio
Nemampojma kolio je ali je oriđiđi traje 3,5 sata ali je jako loša slika,baš je zrnata,šteta...
Narode, ja odo spat, nemogu više oči držat otvorene.
Ln svima
Laku noć Sum i ja budem uskoro.Sutra mi je naporan dan,a moram još večeras prebacit neke stvari sa HDDa da mogu sutra ubaciti drugi HDD.Nešto me Ashampoo zeza ne prepoznaje mi DVD-ROM a nemam drivere za njega,a i malo je star tako da se nemože ni na netu naći ništa...
Nemampojma kolio je ali je oriđiđi traje 3,5 sata ali je jako loša slika,baš je zrnata,šteta...
Scene ripperi naprave odličan dvd-rip iz prvog pokušaja. Rijetko kada da se izdaje proper. Ovaj ripper je sam napisao da je preko mjesec dana i 50 pokušaja uspio dobiti ovu sliku uz 4 prolaza! i još nije zadovoljan. Čini se da su i original DVD-i u ku*cu
paolo šta radiš sam u birtiji?
paolo šta radiš sam u birtiji?
Kako sam - pa ti si tu :) Ma ne spava mi se, ali neznam kako ću se ujutro probuditi
evo ceka mene....
ak ne piješ.lako..
ja imam samo problem, ako se ubijem alkoholom..
ak ne piješ.lako..
ja imam samo problem, ako se ubijem alkoholom..
Ja baš kada popijem ne mogu spavati, a ako zaspem to je nešto sitno.
onda ne popiješ dovoljno
onda ne popiješ dovoljno
Popijem itekako - samo se trči na WC ispišati tu pivu svakih 10 minuta
1 do 2 pive spavanje,više teško..bulaznim..ajd laku noć..
usput.. probaj pogodit film ,iz kojeg sam sliku stavio..
i... izašao Windows 7(službeno)
nema nikog?!
ja evo malo prije došo sa momačke... sad se otuširo, došo malo na forum i tak...
OPEN!
Večer
Kako je
Koma je,danas me cijeli dan bolio trbuh i sve me nesto tjeralo na povracanje plus dve jedinice dobih
Nema goreg dana od ovog
Koma je,danas me cijeli dan bolio trbuh i sve me nesto tjeralo na povracanje plus dve jedinice dobih
Nema goreg dana od ovog
večer...
uff ja 5 jedinica imam ...
Nema goreg dana od ovog
večer...
uff ja 5 jedinica imam ...
nije to nista ja 9
večer! šta se radi?
ah nista...spremam se spavat
večer! šta se radi?
Ja se trenutno hrvam sa win 7