A da to napravim odmah ili da pričekam do sutra kad budem zamjenio proc pa da onda to napravim?Jer tek se sutra navečer nalazim sa tipom za proc...
Ostavi ti to fino za sutra kad sve kompletiras pa pomalo.
A da to napravim odmah ili da pričekam do sutra kad budem zamjenio proc pa da onda to napravim?Jer tek se sutra navečer nalazim sa tipom za proc...
Ostavi ti to fino za sutra kad sve kompletiras pa pomalo.
Hvala Ivo.Nadam se da će se onda pokrenuti jer sa ovoga sada ogljenog kompa nemrem ništa.Čak i stranicu kad skrolam treba mu 2-3 sek da se pokrene...
Hvala Ivo.Nadam se da će se onda pokrenuti jer sa ovoga sada ogljenog kompa nemrem ništa.Čak i stranicu kad skrolam treba mu 2-3 sek da se pokrene...
Ako ti trebala pomoc sutra javi se na pp.
bas sam skinuo knjigu big book of vista and XP hacks... knjiga ima preko 600 strana, sve je jako ljepo objasnjeno - tolko sam si knjiga poskidal da pojma nemam ko bude to sve procital...
ej ljudi otvorio sam temu,a niko ne sudjeluje u njoj..
dajte bar koji thumb up..
edit:hvala..
evo zed mi je i dignuo temu(hvala)..
u moru negativnih vijesti,ovo s tim hokejom mi se činilo max pozitivno..
Kako rijesit problem ? Trebam kopirat jednu datoteku i pise mi da nemam dozvolu za to - UAC je iskljucen ? Datoteka se ne koristi od strane drugog programa, OS je Vista 32 bit Ultimate
Ponoć prošla,sinek stigao sa treninga.Ugodno spamanje,sutra mi je naporan dan i idem po proc i kad sve zbigecam nadam se da se javljam sa nove mašinerije...
A jeste jake nespavalice. Laku noć ljudi (ako je još tko budan)
Koje nespavalice ,idete leci prije 2
Pozdrav ekipo,sta se radi?
Evo ja necu jos dugo doso tek tolko
OPEN
sad nisam fulao
EDIT: al sam zakasnio
Uff sutra naporan dan.
Morat cu ranije leci nego prije.
ljudi, moze li mi ne'ko objasniti kako napraviti slijedece: imam jedan .iso file, tocnije igricu, koja je veličine 5,7 GB. Jedini nacin (koji ja poznajem) da to tutnem na 2 DVD-a je stavljanje u rar datoteku po pola i svaku polovicu na jedan DVD...al ja ne zelim to....zelim da je on raspodijeli tako da kad recimo instalacija dodje do 50% (nemora biti 50%) da onda dodje prozorcic u kojem ce pisat "Insert DVD 2". Kako to napraviti?? Dali je koplicirano pa da otvorim temu, ili cete mi objasniti ukratko...hvala!!
Ehh, ne smiješ u birc postat više...
BTW ima vas barem 20 da ste ovo skinuli...
Imam bolju ideju, umjesto da zatvorim server idemo isprobati chat:
Večer
tionio
extractaj do instalacije igru onda te datoteke od instalacije pobacas na dvd.
mislim da bi trebalo uspijeti
Ehh, ne smiješ u birc postat više...
BTW ima vas barem 20 da ste ovo skinuli...
Imam bolju ideju, umjesto da zatvorim server idemo isprobati chat:
pa sta mu nisi poslao preko PM-a??
vecer, pogledajte u bircu - opet provalila dvojica pijanaca - prvome se jos oprasta, ali ovom drugom, necuveno...
pa sta mu nisi poslao preko PM-a??
Ma što ima veze, običan PDF dokument sa mrežom, evo kome treba nek skida, sad ću zatvorit još malo.
vecer, pogledajte u bircu - opet provalila dvojica pijanaca - prvome se jos oprasta, ali ovom drugom, necuveno...
Sigurno zele pijacu ukrasti a vec imaju 2,0 promila
opet pijancina, ovaj bar prizna da se napil - pogledajte samo post u bircu, sramota i sramota
Večer svima.
A tu ste,ko je uzeo moj viski sinoć aaa? Vidio sam nekog-nosa Q9650 onuda
A da-dobro veče
Mass Effect-72.3%,još se traži GTA4!
Eh... Oly se mora pohvaliti drugima
opet pijancina, ovaj bar prizna da se napil - pogledajte samo post u bircu, sramota i sramota
Vecer!
Kad se ja urokam tabletama al ce letit crvendaci na jedno mjesec dana pay nek provaljuju.
ola ?????
ša se radi danas
dobra večer!
kaki pijanci?
a hebate sav nekako pospan...otisao na fejs nakon duuugo vremena, i kad sam pogledao ovaj video kao da sam popio 5 kava,
Napuštam vas,laku noć.Čudno da nema BORG-a..ili mi se čini.