Nesavjesno ponašanje policije

poruka: 7
|
čitano: 1.609
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav,

sigurno nije pravi forum ali kako sam registriran samo na ovaj, postavljam pitanje pa se možda netko kompetentan nađe i da odgovor.

Prije 2 dana svjedočio sam nemilom događaju,

ispred moje zgrade muškarac je tukao ženu (vjerojatno su se vraćali iz kafića). Oboje rekao bih između 20 i 30 godina imaju.

Prvo je započelo kao svađa, tada je galama i gurkanje da bi ju na kraju šutnuo na pod i udarao na podu.

Otišao sam do telefona i nazvao policiju. Policija je najavila da će doći, MEĐUTIM ... nikakva policija nije došla čitavih sat vremena dok sam dežurao (iako su udaljeni svega 400 metara od mjesta incidenta). ovo nije prvi put da se to dogodilo. U zadnjih godinu dana zvao sam policiju barem 5 puta - i nikad nisu došli. Pisao sam Josipoviću (ured@predsjednik.hr), odgovorio mi je danas ujutro da će vidjeti može li se nešto srediti po tom problemu.

kako ne volim pustiti stvari zdravo za gotovo, ali pravno neznam koje su mi mogućnosti, što sve smijem kao građanin učiniti da prijavim nesavjesno ponašanje onih koji su dali svoju prisegu i koji usotalom svoju plaću (od naših novaca) dobivaju kako bi održavali mir i SPROVODILI ZAKONE.

Hvala.

Drago G. moj omiljeni člankopisac !
15 godina
neaktivan
Re: Nesavjesno ponašanje policije

Vjerojatno te policija nije shvatila ozbiljno. Mislila je da je to jos jedan ''prank call'' . Ne trebas mi nista govoriti prije 3 godine cini mi se , brata mi je nesto boljelo i nije se mogao maknuti iz kreveta , ja i on sami kuci , njega boli , ja , tada sam imao 15 godina sam zvao Hitnu pomoć da mi brata boli izmedu trbuha , oni su rekli da ce poslat nekoga , i cekao sam 35 min i nista , opet ih zvao i med.sestra meni kaze OK POSLAT CEMO , ja joj kazem oprostite gospodo jeste li rekli vec da ste poslali kola na adresu .... , i zamislite ovo ona mi poklopi slusalicu . Stvarno sam bio ljut i zvao sam roditelje da oni zovnu i jednostavno poludili su mi starci , iz Zagreba su se vracali direkt u Hitnu ambulatnu pitati jeli se uopce radi u toj ustanovi , tko je bio za telefonom itd... Stvarno tragedija , srecom sve je dobro proslo , ali ovako je mogao biti i hitan slucaj i mogla se desiti tragedija....

18 godina

To ti naša država.

I kad im javiš ništa ne naprave dok se neko sranje ne dogodi.

Eo jedan primjer frenda - ide sa curom autom preko pruge, kad ono lik leži na tračnicama. Brzo stanu sa strane, dođu do lika koji im kaže da se ide ubiti. Kad ono odjednom počne se rampa spuštati... Brzo nekak odvuku lika, prođe vlak. I opet bi on na prugu. Zovu oni policiju da dođu po lika, kažu oni "pusti ga, pijan je". Bravo policija {#} Naravno da je teško spriječiti lika ako se želi ubiti jer to može napraviti kad god hoće, ali barem u tom trenutku ga mogu odvesti na otriježnjenje pa kad se otrijezni možda dođe pameti. Rijetko reagiraju sve dok ne bude neko sranje. A onda kada se dogodi samo se krivnja prebacuje na druge i tako u krug...

Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kad ju ponovite.
15 godina
neaktivan

neznam, ali ja ne bi cekao sat vremena policiju

ne samo zbog toga sto znan da su jebivjetri (ne svi)

nego bi prvo priskocio zeni u pomoc

osim ako je neka kutija s pistoljom, onda si je sama kriva {#}

vruće je...
16 godina
neaktivan
apoteka kaže...

neznam, ali ja ne bi cekao sat vremena policiju

ne samo zbog toga sto znan da su jebivjetri (ne svi)

nego bi prvo priskocio zeni u pomoc

osim ako je neka kutija s pistoljom, onda si je sama kriva {#}

I dočeka te pijani stokilaš s PTSPom i čakijom u đepu.

A ti curi "ne brinite se damo, ja sam s interneta!"

Hvala, herojčenje za mene nije nikad bilo pojam realnog rasuđivanja stvari.

Drago G. moj omiljeni člankopisac !
15 godina
neaktivan

Policajac je tu da se ku*či i ladi jaja cijele dane,molim lijepo

EDIT: Svaka cast izuzecima

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 15:12 (KKristijan).
18 godina
zoran123456 kaže...

kako ne volim pustiti stvari zdravo za gotovo, ali pravno neznam koje su mi mogućnosti, što sve smijem kao građanin učiniti da prijavim nesavjesno ponašanje onih koji su dali svoju prisegu i koji usotalom svoju plaću (od naših novaca) dobivaju kako bi održavali mir i SPROVODILI ZAKONE.

Hvala.

Neznam točan postupak ali znam da policija nije iznad zakona, znači pokušaj podnit prijavu protiv policije. Samo valjalo bi znat točno vrijeme kad si zvao policiju, jer oni po tome mogu otkrit koje bio dežurni u to vrijeme.

Nadam se da će ti se netko javit ko zna točan postupak, ali kao što sam rekao, nitko nije iznad zakona pa ni policija.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice