Nema kraja!

poruka: 8
|
čitano: 1.414
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nema kraja!
pitanje

Pocast ubijenom policajcu u Zagrebu,Sesvetama.

16 godina
protjeran
RE: Nema kraja!
divines kaže...

Pocast ubijenom policajcu u Zagrebu,Sesvetama.

Pocast.
http://www.youtube.com/user/UKURR
17 godina
neaktivan
Nema kraja!

Stvarno mi je zao momka... Onu budaletinu koja ga je ubila treba za j*ja na banderu objesit.

17 godina
Nema kraja!

Takva vrsta covjeka ne zasluzuje kaznu od 40 god zatvora, nego zub za zub, oko za oko. Vidjeli bi kako bi se mentalitet ljudi promjenio

16 godina
protjeran
Batista kaže...

Takva vrsta covjeka ne zasluzuje kaznu od 40 god zatvora, nego zub za zub, oko za oko. Vidjeli bi kako bi se mentalitet ljudi promjenio

To se protivi kršćanskim načelima. Misliš da se od 40 god zatvora ne izludi. Ja smatram da bi mnogi koji su u zatvoru više htjeli dobiti smrtnu kaznu
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
Batista kaže...

to je problem u hrvatskoj. naši zakoni su preblagi. ja bih takve neke ubojice odmah na električnu stolicu pa nek se malo promisli na drugom svijetu. a ne da ubije nekoliko običnih ljudi, ili kao u ovom slučaju policajca ili zaštitara ili bilo koga drugog, dobije nekoliko godina zatvora, ali onda nakon par godina ležanja dobije pomilovanje, izađe van i onda opet napravi pokolj. ma na električnu stolicu pa nek drugi vide šta će im bit ak naprave nešto slično
17 godina
Nema kraja!

Naravno da te izludi nakon 40 godina, ali takvi zatvorenici s takvim kaznama su samo na teret drzavi, nakon svega sto su pocinili jos ih treba uzdrzavat. Znam da se tome katolicka crkva protivi, samo sto se ona previse petlja tamo gdje ne bi trebala. Kada dodje do kaosa, koji se kasnije mora nekako rijesit vise se ne gleda na takve prepreke. Znate onu izjavu iz Batman Beginsa - kada suma podivlja prirodno ju je ocistiti vatrom. Sada bi se mogo nadovezat na nasu vladu, no necu jer temi ne bi bilo kraja sve do locka.

16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...
Batista kaže...

To se protivi kršćanskim načelima. Misliš da se od 40 god zatvora ne izludi. Ja smatram da bi mnogi koji su u zatvoru više htjeli dobiti smrtnu kaznu
 svi žalimo za tim mladim policajcem.. APazinjan-ne postoji strašnija kazna od smrtne(pri tome mislim na doživotni zatvor u zemljama "zapadne demokracije" kao druge mogućnosti)
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2009 11:48 (seneka).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice