Pocast ubijenom policajcu u Zagrebu,Sesvetama.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pocast ubijenom policajcu u Zagrebu,Sesvetama.
Stvarno mi je zao momka... Onu budaletinu koja ga je ubila treba za j*ja na banderu objesit.
Takva vrsta covjeka ne zasluzuje kaznu od 40 god zatvora, nego zub za zub, oko za oko. Vidjeli bi kako bi se mentalitet ljudi promjenio
Takva vrsta covjeka ne zasluzuje kaznu od 40 god zatvora, nego zub za zub, oko za oko. Vidjeli bi kako bi se mentalitet ljudi promjenio
Naravno da te izludi nakon 40 godina, ali takvi zatvorenici s takvim kaznama su samo na teret drzavi, nakon svega sto su pocinili jos ih treba uzdrzavat. Znam da se tome katolicka crkva protivi, samo sto se ona previse petlja tamo gdje ne bi trebala. Kada dodje do kaosa, koji se kasnije mora nekako rijesit vise se ne gleda na takve prepreke. Znate onu izjavu iz Batman Beginsa - kada suma podivlja prirodno ju je ocistiti vatrom. Sada bi se mogo nadovezat na nasu vladu, no necu jer temi ne bi bilo kraja sve do locka.