Pozdrav svima, imam problem. Jučer kad sam bio vani mal sam popio i koktel mi se prolio po novoj Sergio Tachini majci, a majca mi je fakat dobra i sve i nebi je htjeo bacit u smeće. Koktel je bio Zombie ako to išta pomaže, i majca je žuta pamučna. Probo sam sa deterdžentom i svim mogućim sranjima i ništa. čak se nije izbljedilo ni malo. Strah me sa domestos izbjeljivačem jer bi ona mogao žutu boju majce maknut, a onda nisam nikakav posao napravio, to će mi bit zadnje šta ću probat. Sad dali vi znate nešto šta bi pomoglo, dali bi na kemijskom čišćenju to uspio skinut ili je to bezveze mlaćenje para. Hvala unaprijed :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

lol

lol
Šta? zaš si mi dao TD? jesi ble*av?
Da si gledao Jadrankine kučne čarolije sad bi znao.
http://www.google.hr/search?q=Jadrankine+ku%C4%8Dne+%C4%8Darolije&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hr:official&client=firefox-a
Nađi, trebalo bi biti.
To sam baš razmišljo da pogledam, ali mislim da je teško da to uspije, jer su ti kokteli živa kemija, drugo je skinut mrlju od vina ili trešnje kad je to prirodno a ovo je zeznuto malo. Šta misliš sa izbjeljivačem da idem, oće se uništit boja?
Prestanite prcat čovjeka i pomozite mu, ako ne znate zaobiđite temu.
Ak ti je majica tak dobra,na tvom mjestu bi ju najprije odnio na kemijsko i ak tamo ne skinu mrlju onda doma probat s kojekakvim sredstvima .
UUU zombie, gadna stvar, dobro da nisi usput poderao majicu, kao... ok nećemo o tome, vratimo se tvom problemu

Ja sam jednom imao sličnu mrlju, od koktela (tequila sunrise) i ništa nije uspijelo da ju skine, osim (!) u dućanima onaj Ariel gel koji je nekim plastičnim "balonima" se kupuje, i jedan taj balon sam stavio na mrlju i umotao majicu oko toga.
otišlo sve, čak nije ni majica izbjelila. Nije neki super savijet, ali probaj ako ti je majica stvarno toliko važna...
UUU zombie, gadna stvar, dobro da nisi usput poderao majicu, kao... ok nećemo o tome, vratimo se tvom problemu

Ja sam jednom imao sličnu mrlju, od koktela (tequila sunrise) i ništa nije uspijelo da ju skine, osim (!) u dućanima onaj Ariel gel koji je nekim plastičnim "balonima" se kupuje, i jedan taj balon sam stavio na mrlju i umotao majicu oko toga.
otišlo sve, čak nije ni majica izbjelila. Nije neki super savijet, ali probaj ako ti je majica stvarno toliko važna...
E baš doma imam to! Šta samo umotam i ostavim na npr. 30 minuta?
Pa ja sam to umotao, i stavio u vruću vodu i ostavio 15ak minuta, i onda izvadio i bez odmatanja ubacio u mašinu na "ispiranje" i mrlja je nestala...
sad ovisi o tvojoj majici koliko je osjetljiva, moja je i dan dana kao nova, samo što je frendu neka majica full izblijedila nakon toga procesa, ali njegova je bila neka jeftina...
tako da, ovo radiš na vlastitu odgovornost :-D
Mah nemogu ja tako, tih mrlja ima po cjelom majci, koda su me špricali, ah budala pijana, stara me skoro ubila kad je vidila majcu 
Evo polaku uspijeva, onaj vanish deterdžent neki, u veliku teglu sam ga utočio i majcu u to bacio i toća se već pol sata i vidi se pomak, izgleda da ce uspijet:)