Macak je bolestan :(

poruka: 69
|
čitano: 55.221
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
pa kakav je to los veterinar?? vodi ga negdje drugdje! moj macor je isto zavrsio na infuziji,postao je slab,nije mogao na prozor skocit ni na stolac i odveli ga veterinaru,dali smo mu krv na testiranje i dobio je infuziju i vitamine i sad je dobro!
otkup neispravne elektronike
13 godina
protjeran
Re: Macak je bolestan :(
bancic123 kaže...
A pojeo je samo 2 komadica,nece vise :( sutra ide na infuziju pa cemo vidjet , nadam se da ce mu biti bolje

I kako ti je sad mačak pa el si ga opet vodio kod veterinara da mu da infuziju i el mu je sad bolje???

14 godina
neaktivan
Sad je drugi veterinar bio reko je da nek mu damo taj lijek to se stavi u vodu kao infuzija i neki jos antibiotik
vatefak is going on :D
13 godina

Moju mačku je veterinarka htjela uspavati, kao dobila je šugu i neće preživjeti više od tjedan-dva. Nakon svega toga dobili smo 6-7 rundi mačića! Što se tiče veterinara, probaj otići do faksa i tamo razgovarati. Čuo sam i da imaju vrhunsku kirurgiju za male životinje. Ako je suditi po veterinaru ujaku, onda mi i ne izgleda tako, ali valjda su došle mlade snage (ujo je inače bliže 60).

14 godina
neaktivan
A i ti veterinari u ivancu su niskoristi neki prije 2 godine mi je psa idario kamiion slomio mu zdjelicu reko veterinar prvi da ga odma damo uspavati,kad smo drugi put dosli reko da treba na opreciju koja kosta 3000kn a treci put je bio dobar i dosao je knama vidio ga i reko nek vozimo paa na injekcije i tako smo ucinili...bio je mjesec dana na miru pas i oda jedan dan kad sam isao po pizzu (zivim preko ceste restorana) isao je zamnom nisam ni skuzio nego kad sam se vracao vidim da trci,i onda je usao u kucu i nasred kuhinje poceo zavijai kao vuk i od onda trci ko lud xD
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.8.2012 16:11 (bancic123).
14 godina
neaktivan
.
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.8.2012 16:10 (bancic123).
14 godina
neaktivan
Sad smo mu kupili one whiskas vrecice i to jako hoce jesti ali nema sline u ustima pa mu je tesko gutati jer je dehidriran vidjet cemo hoce li htjet onu infuziju otopljenu u. Vodi :P
17 godina
bancic123 kaže...
Sad smo mu kupili one whiskas vrecice i to jako hoce jesti ali nema sline u ustima pa mu je tesko gutati jer je dehidriran vidjet cemo hoce li htjet onu infuziju otopljenu u. Vodi :P

Pomješaj vrlo malo mlijeka, u tu vodu sa tom infuzijom ako neče htjet pita samo vodu i preparat u vodi.Onda bude htio pit vjerojatno ako osječa okus mlijeka, uglavnom kad se mački daje kravlje mlijeko obično to treba bit razrjeđeno minimalno 50% znači pola vode pola mlijeka što više vode to bolje.To je slična priča kao kod konzumacije kravljeg mlijeka, u slučaju ljudi recimo jer je vrlo bitna razlika tj sastav u odnosu Mačije i Kravlje mljeko to je nebo i zemlja uglavnom.{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
14 godina
neaktivan
Na zalost nece to piti jer ima aromu od banane :(

Budem to tako jos ostavio pa cu mu kroz dan pokusati dati...a whiskas je pojeo cijelu skoro onu malu vrecicu :P
13 godina
neaktivan

wiskas junior vrećice... imaju dosta tekućine u sebi...u potpunosti izbjegavati dehidrirane keksiće.

http://en.wikipedia.org/wiki/Eurasian_Siskin
16 godina
odjavljen

Moja preporuka svima koji živiti u manjim sredinama, da i Ivanec smatram manjom sredinom, svoje male životinje, dakle mačke, pse i ostalo VODITE u veće gradove gdje je malim životinjama osigurana veća posvećenosti i pažnja.

O tome govorim iz svojeg iskustva, frend je našao malo mače, kojih 4 tjedna starosti, uprljano, s teškim upalama obadvaju oka, i teškom upalom dišnih kanala i plućiju. Životinja je odvedena u Varaždin, nakon što su je u Ludbregu htjeli uspavati. Mače je danas veselo, zdravo, udebljano i jako zaigrano kod vlasnice u stanu, jedina posljedica je nažalost gubitak lijevog oka, no mačak to ne ometa u svakodnevnom životu.

Pozdrav frendu koji cijeli trošak od cca 300 kn podmirio bez ikakvog beda, što je potez koji bi malo ljudi učinilo i kratko ošišanoj curi s Veterinarske stanice Varaždin.{#}

16 godina

kad se ovim seljacima neda radit, najlakse im je uspavat zivotinju i to je to, ko moj bivsi zubar, kad god sam doso da me boli zub lik je reko da treba izbadit, pa jbt.

14 godina
neaktivan

danas je macanu puno bolje...jos je malo dehidriran,bijela su mu usta ali danas je jeo i pio 3 puta jucer i prije par dana skoro nijeokusio hranu cak je i malo poceo hodati i skakati >D.....mislim da ce mu biti bolje 

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.8.2012 23:32 (bancic123).
14 godina
neaktivan

To je to!     {#}

14 godina
bancic123 kaže...

danas je macanu puno bolje...jos je malo dehidriran,bijela su mu usta ali danas je jeo i pio 3 puta jucer i prije par dana skoro nijeokusio hranu cak je i malo poceo hodati i skakati >D.....mislim da ce mu biti bolje 

Gledat ces ti jos njega dugo kako ce skakat i trcat po kuci :)
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
16 godina

eto a onaj kreten bi ga ubio, pa jeb*mti ja takvog veterinara. ko zna kolko je ljudi neznajuci dalo svoje zivotinje uspavat tom kretenu.

14 godina
neaktivan

danas smo ga pustili van da vidimo malo ali napravio je 2 koraka i pao dolje {#}

ali bar sad svaki dan dosta jede (puno vise nego prije)

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.8.2012 20:04 (bancic123).
15 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

danas smo ga pustili van da vidimo malo ali napravio je 2 koraka i pao dolje {#}

Evo da ispricam svoju pricu koju necu nikad zaboravit sa mackom prije 3 i pol tjedna

Ovako imo sam macka po imenu Tomi bio je zaigran miran nikad nije radio probleme no puff u 5 mjesecu neka bolest(pocinje slinit,mrsav ko glista,proljev)i tako do 1.8.2012 kad ga ja nosim vetrinaru i dodemo mi tam ona njemu paf njemu 2 inekcije(prejake za njega imo je 1 kilu 256grama(osusio) vagali ga kod nje i tako dosli mi kuci on ode na gredu od krova zaspe a paraliziro mu se zadnji dio i padne i izbije pluca..ja kako sam cuo da je palo tako kak sam usto zapnem za noz i razrezem si ruku.Nemam vise sta reci evo ovo pisem kroz plač.

RIP TOMI VRATI SE TREBAM TE KO JE BIO UZ MENE DOK SAM PLAKO,RADIO I SVE MOLIM TE VRATI SEEEEEEEEEEE

Zan klo van dam
14 godina
neaktivan

Čim jede i pije bit ćemu bolje. :)

14 godina
neaktivan

Drago mi je da je mačku bolje. Pozdravi ga :D.

A kad sam već tu moram samo reći da sam i ja imao sličan problem sa svojim mačkom. Naime prije jedno otprilike 2-3 tjedna moj mačak je odjednom legnuo iza šupe i ležao je par dana. Ja sam njemu nosio vode i hrane ali ništa mu nije pomoglo. Tek se ja sjetim da mu ja kupim mačije hrane. Kad je pojeo kroz par dana cijelu konzervu on je poletio od zdravlja :D.

Neznam točno što je bilo ali najbolje je ponekad pripaziti na mačka. Ja živim na selu,u jednom djelu gdje skoro svi imaju mačke pa tako nema miševa. Ako je mačku loše nemora to značiti da če umrijeti. Treba odmah reagirati na vrijeme. Ja sam znao da će moj mačak preživjeti bude li se odmarao i hranio jer nema šanse da je pojeo neki otrov,zašto?pa moja ulica je puna mačaka i nebi bio običaj da se stavlja otrov za miševe i štakore... Ja sam bio siguran da se moj mačak nije otrovao nego pojeo nešto što mu nije godilo.

Znam da je teško pratiti svaki mačkov trag,ali ipak ako živite negdje na selu pripazite na mačka ili ga bar naučite nekako gdje bi trebao ići

Sretno sa vašim mačorima :D

Dino
14 godina
neaktivan

Evo na žalost...danas ujutro kad sam isao pogledati macka,vise nije bio živ {#}

Prekjucer je poceo opet samo lezati nije se skoro opce micao i jucer mu je bilo malo bolje ali danas ujutro je uginuo :(

Hvala svima koji ste pomogli i pisali u temi ali ocito mu nije bilo spasa...

Evo 2 slike slikane 1 dan prije nego je obolio 

Potpis
13 godina
neaktivan

{#}.

http://en.wikipedia.org/wiki/Eurasian_Siskin
15 godina
neaktivan
mad9dog kaže...
bancic123 kaže...

Evo da ispricam svoju pricu koju necu nikad zaboravit sa mackom prije 3 i pol tjedna

Ovako imo sam macka po imenu Tomi bio je zaigran miran nikad nije radio probleme no puff u 5 mjesecu neka bolest(pocinje slinit,mrsav ko glista,proljev)i tako do 1.8.2012 kad ga ja nosim vetrinaru i dodemo mi tam ona njemu paf njemu 2 inekcije(prejake za njega imo je 1 kilu 256grama(osusio) vagali ga kod nje i tako dosli mi kuci on ode na gredu od krova zaspe a paraliziro mu se zadnji dio i padne i izbije pluca..ja kako sam cuo da je palo tako kak sam usto zapnem za noz i razrezem si ruku.Nemam vise sta reci evo ovo pisem kroz plač.

RIP TOMI VRATI SE TREBAM TE KO JE BIO UZ MENE DOK SAM PLAKO,RADIO I SVE MOLIM TE VRATI SEEEEEEEEEEE

Zan klo van dam
15 godina
neaktivan
mad9dog kaže...
mad9dog kaže...
bancic123 kaže...

danas smo ga pustili van da vidimo malo ali napravio je 2 koraka i pao dolje  {#}

Znaci ti si napisao kako ti je umro macak. Dobro, moje saucesce.

Ali si se telio. Nije dobro.

I onda to citiras, sta, da se ljudi sazale? Da dobijes p*cke?

Imaj obzira prema covjeku, umro mu je macak, nemoras sad tu citirat i trazit TU-ove. Nisu ti to ''Lajkovi''.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
12 godina

Pozz,malo cudno da se ovakve teme vode,jer je ovo inforaticki forum.Ali imam i ja problema sa mackom.

Prije 2 tjedna,macka mi uopce nije mogla obavljati vliku nuzdu.Znaci non stop je isao u svoj pjesak,ali nije mogao obavljat veliku nuzdu.Otisli smo kod veterinara i on mu je dao tebletu protiv glista dvije inekcije i dobio inekciju protiv bolova.Veterinar mu je uz to,napravio i rengen i vidio je da nema nikakvih stranih tjela u crijevima,nego samo plin.E sad me zanima,da li ste vi se susreli sa slicnim ili istim problemom?

16 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Pozz,malo cudno da se ovakve teme vode,jer je ovo inforaticki forum.Ali imam i ja problema sa mackom.

Prije 2 tjedna,macka mi uopce nije mogla obavljati vliku nuzdu.Znaci non stop je isao u svoj pjesak,ali nije mogao obavljat veliku nuzdu.Otisli smo kod veterinara i on mu je dao tebletu protiv glista dvije inekcije i dobio inekciju protiv bolova.Veterinar mu je uz to,napravio i rengen i vidio je da nema nikakvih stranih tjela u crijevima,nego samo plin.E sad me zanima,da li ste vi se susreli sa slicnim ili istim problemom?

Trola te.

12 godina

Ma tko trola,samo trazim pomoc oko macke,posto nigdje nisam mogao naci rjesenje.....

15 godina
ako si već bio kod veterinara čemu pisati tu, imam osjećaj da veterinar zna bolje neg neko na informatičkom forumu

u svakom slučaju, želim ti sreću s mačkom, da se brzo oporavi
One ring to bring them all and in the darkness bind them
12 godina

Jer su joj se simptomi ponovno vratili.Sve je deblji i deblji.Citao sam po forumima,bas gdje je sve za zivotinje,kazu da macka onda nema apetita i sve je deblja.Ali moja jede ko luda,ne povraca a i ima plinove.Pa sam mislio,ako je itko se susreo sa istim problemom,kako je rjesio to.

Ugl,imas pravo,ovo je info forum...

13 godina
protjeran

Cime ju hraniš? 

Crkva je zlo 21. stoljeća
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice