Kvark Web shop

poruka: 5
|
čitano: 2.501
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Kvark Web shop

Zanima me je li itko imao iskustva sa Kvarkovim web shopom? Konkretno me zanima miš i način dostave / plačanja. Recimo da je način slanja pošta, jedina opcija za plačanje mi je gotovina. Tko isporučuje paket, koliko je poštarina (cca) i sl., naplačuje li se pouzećem ili kako? To nigdje ne piše, barem ja nisam našao.

Ako je netko imao iskustvo molim ga nek napiše dojmove i kako to kod njih ide i koliko je sigurno.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/
15 godina
RE: Kvark Web shop

Kvark je kao ducan jako los, sramota je od njih da ih bug cijelo vrijeme promovira i predstavlja im artikle koje oni uvijek "trenutno" nemaju i neznaju kad ce to dobiti, u prosincu je bila recenzija za miseve kojih naravno nema, te ovaj mjesec je recenzija za Wireless High Gain USB Adapter TP-LINK TL-WN422G i toga naravno nema, pa sto onda imaju ??? Sve sto valja i sto je recenzirano u bugu oni toga nemaju pa neznam zasto ih se onda toliko promovira.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 11:02 (Zoc).
17 godina
Kvark Web shop

Istina da da nemaju puno toga ali stvar je u tome da su za mnoge stvari jedini zastupnici (na žalost) i da recimo te A4Tech miševe ne možeš nigdje drugdje nabaviti (mislim na ove jače modele) što je žalosno.

Ali šta je tu je. BTW, bio sam tamo i pitao i kaže da je plačanje pouzećem i da je poštarina 50kn pa eto ako nekome zatreba :)

I da, sve dodatne informacije na njihov mail (tipa dostupnost i sl.).

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/
16 godina
neaktivan

Pošto su dojmovi o Kvarku nedobri, odnosno loši, ja sam svoj A4Tech X7 XL-750BK naručio u RobotCommerce, trebao je doći u četvrtak, ali još nije, pa će vjerojatno sljedeći tjedan. Dakle, moj savjet je da pogledate kojim sve trgovinam Kvark dobavlja 'robu' pa kod nijh naručite i podignete odmah u dućanu, bez dostavljanja i sličnog.

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
Šef kaže...

Pošto su dojmovi o Kvarku nedobri, odnosno loši, ja sam svoj A4Tech X7 XL-750BK naručio u RobotCommerce, trebao je doći u četvrtak, ali još nije, pa će vjerojatno sljedeći tjedan. Dakle, moj savjet je da pogledate kojim sve trgovinam Kvark dobavlja 'robu' pa kod nijh naručite i podignete odmah u dućanu, bez dostavljanja i sličnog.

Ja sam isto išao nabaviti ovaj miš u robotcommerca i nije ga bilo u zg u skladištu.

ja im fino ostavim svoje ime i prezime,broj mobitela i adresu da mi mogu javit jel imaju miš.

poslije toga sam ih zvao 2 puta i rekli su da su kao zvali i da neznaju dal imaju taj miš(mislim kakvi kreteni).I  još ih moraš zvat da bi nešto saznao što bi oni trebali napraviti.

onda sam ih poslao u pm i rekao im da su strašno nemarni i bezobrazni.

kakav je to pristup prema kupcima strašno nešto.

i onda me pukne i fino kupim logitech g500 Smijeh.

i od sada kupujem samo u linksu jer se tamo ljudi trude ugoditi kupcu i po meni je jedna od najboljih pc trgovina u RH.

RAĐE ĆU KUPIT NEKU STVAR U TRGOVINI GDJE JE SKUPLJE A GDJE ĆE TI LJUDI  POMOĆI U ODABIRU ROBE A NE SJEDITI KAO ŠEFOVI ZA KASOM I GLEDATI TE KAO DA SI DOŠAO IZ LUDNICE !!!

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice