Kupnja praznih dvd-ova na vece kolicine ?

poruka: 7
|
čitano: 3.494
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Prije svega ,isprika ako sam otvorio na krivo mjesto temu .Interesira me gdje ima kupiti na vece kolicine dvd-ova bez kutija ?Znaci bez icega samo dvd . Sjecam prije kojih 5 godina da je bila jedna firma u Grahorovoj ,zna netko da li je jos otvorena ?Znaci interesira me gdje ima kupiti na vece kolicine dvd-ova po pristupacnoj cijeni ?

16 godina

Evo ti pa listaj !

Music As A Weapon !!
18 godina
Re: Kupnja praznih dvd-ova na vece kolicine ?
cro_denis kaže...

Prije svega ,isprika ako sam otvorio na krivo mjesto temu .Interesira me gdje ima kupiti na vece kolicine dvd-ova bez kutija ?Znaci bez icega samo dvd . Sjecam prije kojih 5 godina da je bila jedna firma u Grahorovoj ,zna netko da li je jos otvorena ?Znaci interesira me gdje ima kupiti na vece kolicine dvd-ova po pristupacnoj cijeni ?

Kolko god komada uzimal, kupuj samo Verbatim DVD medije zbog kvalitete normalno i onda neče bit problema sigurno.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
17 godina
neaktivan

Hvala vam oboje na odgovorima .Sljedeci tjedan idem uzeti pakiranje od 100 komada .

17 godina
neaktivan
cro_denis kaže...

Hvala vam oboje na odgovorima .Sljedeci tjedan idem uzeti pakiranje od 100 komada .

Uf ja mislio da ih trebaš na tisuće:)

Ja uvijek uzimam Verbatimov spindle od 50 komada za nekih 90-tak kn.

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
17 godina
neaktivan

Toliko ne :) ... Inace prebacio sam stare vhs i vhs -c snimke na racunalo ,a toga ima dosta pa mi treba nesto vise dvd-a ,između ostalog prebacujem te snimke na dvd i za novac .Gledao sam po trgovackim centrima i dosta je skupo i trazio sam po drugim forumima ali nisam nista nasao ,sve do sada :).

15 godina
F1-IVO kaže...
cro_denis kaže...

Uf ja mislio da ih trebaš na tisuće:)

Ja uvijek uzimam Verbatimov spindle od 50 komada za nekih 90-tak kn.

vrlo loša imam iskustva sa verbatimovim medijima ili crknu ili su banana...dok traxdatini rade ko urica

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice