Prije svega ,isprika ako sam otvorio na krivo mjesto temu .Interesira me gdje ima kupiti na vece kolicine dvd-ova bez kutija ?Znaci bez icega samo dvd . Sjecam prije kojih 5 godina da je bila jedna firma u Grahorovoj ,zna netko da li je jos otvorena ?Znaci interesira me gdje ima kupiti na vece kolicine dvd-ova po pristupacnoj cijeni ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prije svega ,isprika ako sam otvorio na krivo mjesto temu .Interesira me gdje ima kupiti na vece kolicine dvd-ova bez kutija ?Znaci bez icega samo dvd . Sjecam prije kojih 5 godina da je bila jedna firma u Grahorovoj ,zna netko da li je jos otvorena ?Znaci interesira me gdje ima kupiti na vece kolicine dvd-ova po pristupacnoj cijeni ?
Kolko god komada uzimal, kupuj samo Verbatim DVD medije zbog kvalitete normalno i onda neče bit problema sigurno.

Hvala vam oboje na odgovorima .Sljedeci tjedan idem uzeti pakiranje od 100 komada .
Hvala vam oboje na odgovorima .Sljedeci tjedan idem uzeti pakiranje od 100 komada .
Uf ja mislio da ih trebaš na tisuće:)
Ja uvijek uzimam Verbatimov spindle od 50 komada za nekih 90-tak kn.
Toliko ne :) ... Inace prebacio sam stare vhs i vhs -c snimke na racunalo ,a toga ima dosta pa mi treba nesto vise dvd-a ,između ostalog prebacujem te snimke na dvd i za novac .Gledao sam po trgovackim centrima i dosta je skupo i trazio sam po drugim forumima ali nisam nista nasao ,sve do sada :).
Uf ja mislio da ih trebaš na tisuće:)
Ja uvijek uzimam Verbatimov spindle od 50 komada za nekih 90-tak kn.
vrlo loša imam iskustva sa verbatimovim medijima ili crknu ili su banana...dok traxdatini rade ko urica