Zbog kodiranja i redizajna naše stranice, odlučili smo ju privremeno ugasit. Kada sve dovršimo, vračamo se online. Admini KSIRRP-a!
Brzi su
vraČamo
oni su vračevi i vračaju?
Zbog kodiranja i redizajna naše stranice, odlučili smo ju privremeno ugasit. Kada sve dovršimo, vračamo se online. Admini KSIRRP-a!
Brzi su
vraČamo
oni su vračevi i vračaju?
Jedino ime koje mi pada na pamet je: Mato
On je administrator i dijeli kartone. Na bug forumu se iskompleksirao pa sad svakom za dobrodošlicu udijeli žuti umjesto pola zvijezdice :)
U životu nisam spamao do danas...
Morao sam im ostaviti traga na Fejsu!
Zbog inzistiranja mene i forumaša Cro_blue na njihovoj facebook stranici,ugasili su dotičnu stranicu http://computertips.byethost31.com/ i na nju postavili poruku:
Zbog inzistiranja mene i forumaša Cro_blue na njihovoj facebook stranici,ugasili su dotičnu stranicu http://computertips.byethost31.com/ i na nju postavili poruku:
Mogli su nas sad "pravi" BAG-ovci počastiti kakvom majicom ili doživotnom pretplatom... Hahaha... I to zbog obrane časti i ugleda...
Hehehehe malo sam im zaspamo zid na fbu :
Poštovani Ksirrp, svojom web stranicom ste zaradili tužbu vlasnika Bug d.o.o zbog toga što je su elementima vaše web stranice pronađene iste (sinonim : identične) .png datoteke sa web sjedišta Bug d.o.o. Ovime se pozivamo na Ustav i zakon Republike Hrvatske te radi vašeg kršenja autorskih prava imamo pravo na podizanje sudske tužbe uz nalog Policijske uprave Zagrebačke za premetačinu serverskog računala. Ako se dogodi da su te datoteke kopirane sa BUG servera, uslijedit će sudska kazna u iznosu do 25000 (riječima : dvadeset i pet tisuća) kuna.
Ugodan dan želim. Pozdrav.
Kaj su se sad stisli frajeri pa su ju ugasili!!!!
Kaj su se sad stisli frajeri pa su ju ugasili!!!!
Najjači je pravopis!
Haha... Ovako izgledamo kao lovci na glave, a ne forumaši!
Tipovi su riješeni, a ja sam dobio prvi ban u životu!
???
Taj DJ Hackerr je sa foruma i upravo (vrlo vjerojatno) čita ovu temu
BTW nova slikicaaa
makinja94 il tak nes
Koji svazavci. Sada da smo u Americi, tuži brale koliko te volja
Nego, ne otvara mi stranicu, baš me zanimalo kako napraviti grupu na fejzbuku.
Očito se malo ukakili?!
nemojte mi reci da niko nema SS stranice :(
mal sam zakasnio... ali ljudi kako mozete bit takvi? pa cek, zbog klinaca koji zele nesto postic u zivotu, nesto u vezi kompjutera, koji ce dansa sutra i mozda radit u bugu, vi to sve radite? a zasto? ZBOG POHLEPE, da dobijete majicu... promislite malo šta ste učinili!
mal sam zakasnio... ali ljudi kako mozete bit takvi? pa cek, zbog klinaca koji zele nesto postic u zivotu, nesto u vezi kompjutera, koji ce dansa sutra i mozda radit u bugu, vi to sve radite? a zasto? ZBOG POHLEPE, da dobijete majicu... promislite malo šta ste učinili!
Da, sigurno će nešto postići ako nastave tako lagati ovaj napaćeni narod. Nije to nikakva pohlepa, to je građanska dužnost.
Manili su ih ćorava posla...
Da, sigurno, glavno da su oni prvo uputili prvenstveno ovo bugu pa onda tek forumasima, jer su tu samo radi majice, da imaju koristi od tudje nesrice... zato i država i je ovakva kakva je, zbog te "građanske dužnosti"
Da, sigurno, glavno da su oni prvo uputili prvenstveno ovo bugu pa onda tek forumasima, jer su tu samo radi majice, da imaju koristi od tudje nesrice... zato i država i je ovakva kakva je, zbog te "građanske dužnosti"
Kako li si samo ovo zaključio?
Over and out.