Koeficijent stabilnosti

poruka: 4
|
čitano: 2.644
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Koeficijent stabilnosti

molim pomozite malo xD

ovako ide zadatak: koliki je koef. stabilnosti dizalice u opterecenom i neopterecenom stanju ako je G=15 MN (mega newtona), G1= 40 MN i G2=20 MN.

izracunao sam ja u opterecenom stanju ali trebam pomoc u neopterecenom! (neoptereceno = nema ovog tereta naprijed tj. G)

EDIT: znaci treab se nac Ms (moment stabilnosti) i Mp (Moment prevrtanja) u neopterecenom stanju tocka prevrtanja je B

Immortal Technique in the streets back on the hustle cuz three strikes'll get you life for stuffng cracks in a duffel
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2009 21:54 (epic).
17 godina
protjeran
Koeficijent stabilnosti

amo gradjevinci pomazite xD

Immortal Technique in the streets back on the hustle cuz three strikes'll get you life for stuffng cracks in a duffel
17 godina
Koeficijent stabilnosti

Uf mehanika mi nikad nije išla.

Zar ti nemože neki frend objasnit, ovako da ti netko i pokaže preko neta teško bi skužio.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
protjeran
RE: Koeficijent stabilnosti
xxxxx kaže...

Uf mehanika mi nikad nije išla.

Zar ti nemože neki frend objasnit, ovako da ti netko i pokaže preko neta teško bi skužio.

ma skuzim ja to odma, samo da vidim taj zadnji postupak, zbunjuje me ovaj krak od G1 do A (0,75), jer ne znam jeli se on racuna u stabilnost, ili samo od G1 do tocke B

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice