Klub ljubitelja Naxeema zaključana tema

poruka: 22
|
čitano: 2.397
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Klub ljubitelja Naxeema

Dakle, kao sto naslov kaze... tema za sve ljubitelje Naxeema i one koji ce to tek postati... Smijeh 

Ovdje pricamo samo o Naxeemu, njegovom liku, zivotu i djelu.

Think locally, act globally...
17 godina
protjeran
RE: Klub ljubitelja Naxeema

očito si zaljubljen u njega

16 godina
neaktivan
Klub ljubitelja Naxeema

Čekaj,ti njega poznaš osobno ili?Pa nije on neki dobročinitelj,uz poštovanje njega,ali ipak,kakva ti je to tema,Baš sam zato i predložio chatbox da se ne rađaju ovakve teme.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2009 14:21 (big_guy).
16 godina
neaktivan
Klub ljubitelja Naxeema

hehe...pa vec je otvorena tema :naxeem,bubamara s minigunom

17 godina

Joj....kako glupa tema,kaj otvaraš teme bezveze ak nemaš kaj raditi,odi po drugim forumima to radit.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
17 godina
livadasb kaže...

Kad narastem, zelim biti kao on. Cool 

Think locally, act globally...
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2009 14:22 (SupremeCommander).
16 godina
neaktivan
SupremeCommander kaže...

A po čemu ti je on toliki uzor?Iznenađen
17 godina
neaktivan
SupremeCommander kaže...
livadasb kaže...

Prvo ti narasti... :P
(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
17 godina
neaktivan
Klub ljubitelja Naxeema

ma sad će to pod ključ...

U ovom gradu ja nemam nikoga umrijet ću dušo ako si njegova neka te prate stotine tambura umrijet ću dušo na tvojim rukama
16 godina
neaktivan
ivan_1995 kaže...

hehe...pa vec je otvorena tema :naxeem,bubamara s minigunom

Obe dvi teme su gl*pe, i to jako, i ona je jos otvorena sa zakasnjenjen...ccc
Je, je, aha...
17 godina
moderator
Klub ljubitelja Naxeema

Kako ne mozete skuziti zayebanciju. Ja sam se smijao dok sam citao prvi post, svaka cast autoru, bas me razveselila tema.

16 godina
neaktivan
Klub ljubitelja Naxeema

Hehe mogli i crkvu otvorit, novu religiju... Naxeemovija... A na svakoj crkvi po 3 freske s Naxeemom gore, i minigunom...

Mislim stvarno....

Osnovan - 1878. Igralište - Old Trafford, Kapacitet - 76.212 Predsjednik - Joel i Avram Glazer Trener - Alex Ferguson______________________ Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek. http://www.travian.com.hr/?uc=hrx_37430 - Klik i donesite mi uspjeh
16 godina
neaktivan
Klub ljubitelja Naxeema

baš san to tija preporučit

XD

Život je spolno prenosiva bolest koja uvijek završi smrću
17 godina
neaktivan
Klub ljubitelja Naxeema

Dajte ljudi kaj ste tak ukočeni? Opustite se malo pokažite malo poštovanja za Naxeema... Svaka mu čast vi koji se čudite kaj se toliko divimo Naxeemu javite se kad budete BUBAMARE SA MINIGUNOM... ma zapravo javite se kad budete BUBAMARE. Naxeem svaka ti čast samo tak nastavi da vidimo kaj sve bubamara može.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Seky kaže...

Dajte ljudi kaj ste tak ukočeni? Opustite se malo pokažite malo poštovanja za Naxeema... Svaka mu čast vi koji se čudite kaj se toliko divimo Naxeemu javite se kad budete BUBAMARE SA MINIGUNOM... ma zapravo javite se kad budete BUBAMARE. Naxeem svaka ti čast samo tak nastavi da vidimo kaj sve bubamara može.

hehe...pa javi se onda i ti kad budes bio bubamara...
17 godina
neaktivan
Klub ljubitelja Naxeema

Bugovci imaju novu teoriju evolucije.

Čovjek je nastao od bubamare Smijeh

(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
16 godina
neaktivan
Klub ljubitelja Naxeema

I šta kad postanen bubamara

jel to svrha postojanja il tako nešto

Život je spolno prenosiva bolest koja uvijek završi smrću
16 godina
neaktivan
Klub ljubitelja Naxeema

ja bum bio bubamara za ...jedno 2 mjeseca

17 godina
neaktivan

Ljudi moji, zar je vama jedina bitna stvar koliko tko ima postova pa otvarate ovakve teme, btw ideja o chatu je odlična i tu bi trebali diskutirat o ovakvim stvarima !

AMD Athlon64 X2 4000+, Gigabyte GA-M56S-S3, 2x1GB DDR2 Kingmax 800 Mhz, ATI Radeon HD4670, Hitachi 250 GB SATA II, Maxtor 250 GB SATA II, Samsung DVD-RW, Logitech Wireless Keyboard & Mouse, Philips 190CW Widescreen 1440 X 900 !
17 godina
moderator
ivan_1995 kaže...

Naxeemova bubamara je posebna vrsta bubamare nastala uzgojem i probranom selekcijom kvalitetnih poruka, sto se ne moze reci za druge vrste bubamari (sadasnjih i buducih) nastalih kao rezultat hiperprodukcije u jednoj od tvornica na forumu.

Naxeemara (vrsta) je rezultat uzgoja kvalitenog uzgajivaca bubamari.
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
ivan_1995 kaže...

Naxeemova bubamara je posebna vrsta bubamare nastala uzgojem i probranom selekcijom kvalitetnih poruka, sto se ne moze reci za druge vrste bubamari (sadasnjih i buducih) nastalih kao rezultat hiperprodukcije u jednoj od tvornica na forumu.

Naxeemara (vrsta) je rezultat uzgoja kvalitenog uzgajivaca bubamari.
 I hranjenja istih najfinijim vrstama ćevapa... Smijeh
Još jedan koji potvrđuje to da su ljudi nastali od bubamara.
17 godina
neaktivan
Klub ljubitelja Naxeema

Kad ce se djecica više ostavit ovakvih tema?

Opcenito je jako nerado viđeno komentiranje moderatorovih poteza i komentiranje moderatora.

Ostavite se takvih threadova.

Ako netko misli pohvaliti ili pogrditi postupke moderatora zna se gdje i kako se to može.

Besmislice ostavite za neke druge forume

ZLOČESTI MOD NR.1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice