Dakle, kao sto naslov kaze... tema za sve ljubitelje Naxeema i one koji ce to tek postati...
Ovdje pricamo samo o Naxeemu, njegovom liku, zivotu i djelu.
Dakle, kao sto naslov kaze... tema za sve ljubitelje Naxeema i one koji ce to tek postati...
Ovdje pricamo samo o Naxeemu, njegovom liku, zivotu i djelu.
očito si zaljubljen u njega
Čekaj,ti njega poznaš osobno ili?Pa nije on neki dobročinitelj,uz poštovanje njega,ali ipak,kakva ti je to tema,Baš sam zato i predložio chatbox da se ne rađaju ovakve teme.
hehe...pa vec je otvorena tema :naxeem,bubamara s minigunom
Joj....kako glupa tema,kaj otvaraš teme bezveze ak nemaš kaj raditi,odi po drugim forumima to radit.
Kad narastem, zelim biti kao on.

ma sad će to pod ključ...
hehe...pa vec je otvorena tema :naxeem,bubamara s minigunom
Kako ne mozete skuziti zayebanciju. Ja sam se smijao dok sam citao prvi post, svaka cast autoru, bas me razveselila tema.
Hehe mogli i crkvu otvorit, novu religiju... Naxeemovija... A na svakoj crkvi po 3 freske s Naxeemom gore, i minigunom...
Mislim stvarno....
baš san to tija preporučit
XD
Dajte ljudi kaj ste tak ukočeni? Opustite se malo pokažite malo poštovanja za Naxeema... Svaka mu čast vi koji se čudite kaj se toliko divimo Naxeemu javite se kad budete BUBAMARE SA MINIGUNOM... ma zapravo javite se kad budete BUBAMARE. Naxeem svaka ti čast samo tak nastavi da vidimo kaj sve bubamara može.
Dajte ljudi kaj ste tak ukočeni? Opustite se malo pokažite malo poštovanja za Naxeema... Svaka mu čast vi koji se čudite kaj se toliko divimo Naxeemu javite se kad budete BUBAMARE SA MINIGUNOM... ma zapravo javite se kad budete BUBAMARE. Naxeem svaka ti čast samo tak nastavi da vidimo kaj sve bubamara može.
Bugovci imaju novu teoriju evolucije.
Čovjek je nastao od bubamare 
I šta kad postanen bubamara
jel to svrha postojanja il tako nešto
ja bum bio bubamara za ...jedno 2 mjeseca
Ljudi moji, zar je vama jedina bitna stvar koliko tko ima postova pa otvarate ovakve teme, btw ideja o chatu je odlična i tu bi trebali diskutirat o ovakvim stvarima !

Kad ce se djecica više ostavit ovakvih tema?
Opcenito je jako nerado viđeno komentiranje moderatorovih poteza i komentiranje moderatora.
Ostavite se takvih threadova.
Ako netko misli pohvaliti ili pogrditi postupke moderatora zna se gdje i kako se to može.
Besmislice ostavite za neke druge forume