Evo ljudi, zanima me vaš stav o kandidaturi Željka Keruma za gradonačelnika Splita. Mislite li da jedan poduzetnik može biti dobar gradonačelnik ili su u prednosti ljudi koji se bave politikom i imaju stranačku potporu?Molim za ozbiljne komentare i obrazloženja.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bilo bi dobro da on bude gradonačelnik,čovjek zna upravljat monopolom,ima srca za građane,i to je to.
ja mislin ta takvi likovi nebi smili biti na vlasti i drmati jednim ozbiljnim gradom kao što je split jer ako nije zadovoljan s ovim što je do sad postiga neće biti ni zadovoljan mjestom gradonaćelnika lovatorima kao što je on nikad im nije dosta a ako se kojim slućajem dokopa tog mjesta ko zna dibimu bija kraj zato je moje mišljenje da to nije dobro za grad split
Sorry, ali mislim da ti ova tema nije za ovakav tip foruma... previše politička.
Ali ipak u vezi teme... nebitno kako se ti razni "poduzetnici" zvali nisu nikako podobni za ikakvu funkciju.
Ukratko, sukob interesa. Imaju dostupnost informacija, novac, veze, više manje sumnjivu prošlost...jedino što im treba je moć, a nju dobivaju političkim funkcijama.
Znam da je politička, ali je jako bitna, bar za mene koji živim u Splitu a na ovom formu je dosta mladih obrazovanih ljudi i samo me zanima njihovo mišljenje. Ako tema nije prikladna neka je moderatori slobodno obrišu.
Mislin da nece bit bas dobar gradonacelnik ali opet je bolji od onih politicara jer mu je više stalo do građana. (bar ja tako mislin,nadan se da san u pravu i da se ne varan)
Nisam iz Splita nego is Kaštela ali sve je to isto.
Mislim za Split, da Kerum bude gradonačelinik, bi bilo jako dobro. Nije on neki političar ali se zato jako zalaže za Split i da bi, šta se kaže, ostavija srce na terenu za njega.
I ovako je puno dosad napravija za Split i za građane i mislim da može još puno više. On je pravi domaći ćovik, a ne ka ovi političari tip Sanader koji je vlajin a glumi nekog tamo finćukastog gospodina.
Ma Kerum je kraljina, šta vi mislite da on nije sposoban, a vidite di je doša od jednog dućanćića u Imotskom.
Ako bude gradonačelnik sigurno će dignuti cijeli Split na veći nivo. To ako neki misle da će ga pokrasti i uništiti je glupost jer Kerum ima trenutno toliko novca da je osiguran za 2 života.
U ovom trenutku to je najbolje što se Splitu može dogoditi. Pogledajte malo i usporedite položaj radnika u Konzuma, Keruma, Plodina, Bile...
pa ćete vidjeti da kerumovi radnici imaju najbolje uvjete i plaće.
Po meni najvažnije da se Split malo oživi i da ljudi ne izgube poslove, a jedini koji mi se čini sposoban za to je Kerum. Barem se drži projekata koje je odlučio napraviti.
Sigurno je bolji od politicara! ;)
Ma bilo bi dobro da su takvi ljudi na čelu gradova, netko sa stavom, neki neki sve sami sterilni, ko onaj HDZ-ov za Zagreb. Kerum ima para, stalo mu je do grada. Da mogu glasat i da živim u Splitu, za Keruma bi glaso.
ko je to kerum uopće??
ko je to kerum uopće??
ko je to kerum uopće??
jesam za split sam čuo to je negdje na moru al za keruma nikad...
Mene je baš briga tko če biti gradonačelnik znam da ja neču biti
Mene je baš briga tko če biti gradonačelnik znam da ja neču biti
Htio sam reči baš me briga tko če biti mene ne zanima politka
Htio sam reči baš me briga tko če biti mene ne zanima politka