akronIM
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imeniCA
ImaNJE.
imeniCA
cajKE
sry @zoharbizo bio je sekundu prije tebe. Iste minute ste napisali odg na post:(
KemiJA
jaruGA
GastritIS
iskON
OnkolOG
ogANJ
Fino fino vidim trenira se 
Nova riječ: MobitEL
Pa šta nie on popušio ako se neda nastavit na njegovu riječ?
Pa igra se zove kaladont i cilj je nastaviti na šta više riječi koje ne sadrže imena a da nemaju sufix -KA?
XD
Pa šta nie on popušio ako se neda nastavit na njegovu riječ?
Pa igra se zove kaladont i cilj je nastaviti na šta više riječi koje ne sadrže imena a da nemaju sufix -KA?
XD
Doc sad si me totalno zbunio ajde ti ljepo nama objasni svoja pravila ili ja živim 25 godina u zabludi.
Zar nije svrha igre podmetnuti drugome riječ koja završava na NT ili na nekim drugim slovima a za koje nema riječi koja tako počinje?
Ah ja mis drugačije:S nez?
lol
Dobro onda ovako: izgubi onaj koji napiše na sufiks -ka i koji nezna nastaviti pa počne novu riječ. A pobjednik igre je onaj koji zadnji napiše riječ na koju nema dalje nove riječi!

ELektričar
Gle Doc gore je Caesar napisao oganj ja ne znam hrv. riječ koja počinje na Anj osim imena Anja a imena su zabranjena tako sam ja oprao zube kaladontom i počinjem novi niz novom riječi.
I ne vidim problem osim toga postoji i prvi post s pravilima kojih bi se svaki sudionik u ovoj temi trebao pridržavati i sve ok.
ArgON
VampIR
IroniJA
JasliCE
JasliCE
celzijUS
JasliCE
celzijUS
usTA
tanKO
KobasiCA
CarinIK