Kako sto brze zaraditi ?

poruka: 34
|
čitano: 20.889
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kako sto brze zaraditi ?

Imam neke svoje zanimljive naume , ali cijena toga nije nimalo mala ,a posto sam maloljetan zanima me kako bih sto prije na legalan nacin mogao zaraditi 16 000kn ?? pomoc pls

L.Đ
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.5.2009 14:05 (wildwest25).
17 godina
Kako sto brze zaraditi ?

Prodaj bubreg.

Ništa ne ostavljaj nedvrš
17 godina
neaktivan
Kako sto brze zaraditi ?

Odeš na par mjeseci radit na more.

S time da nema izlazaka i lijepog života.

Vratiš se doma i imaš lovu.

Puno odricanja par mjeseci i eto love

ZLOČESTI MOD NR.1
16 godina
neaktivan
RE: Kako sto brze zaraditi ?

zaposlis se na benziskoj stanici svaki dan lijepo radis 8h peres stakla...dnevno dobijes 150-200kn + ako ti stranci sto daju koji eur ;D..... i eto ti na mjesec ces imat oko 5.000kn..........a mozes se i kladit na kladioni ja npr imam jednoga lika iz moga kvarta koji je pro sve kuzi hendikepe sve....i on mi je rekao na chelsea barcu da stavim da ce bit gol od 1min do 20 minute....ulozio 20kn kvota bila 12 i dobio sam 240kn......

Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
17 godina
Logitech Gaming kaže...

zaposlis se na benziskoj stanici svaki dan lijepo radis 8h peres stakla...dnevno dobijes 150-200kn + ako ti stranci sto daju koji eur ;D..... i eto ti na mjesec ces imat oko 5.000kn..........a mozes se i kladit na kladioni ja npr imam jednoga lika iz moga kvarta koji je pro sve kuzi hendikepe sve....i on mi je rekao na chelsea barcu da stavim da ce bit gol od 1min do 20 minute....ulozio 20kn kvota bila 12 i dobio sam 240kn......

Baš super, reci mu kako će visit 8h na benzinskoj da nešto zaradi, a onda mu predloži da to spiska u kladionici.
16 godina
neaktivan
Kako sto brze zaraditi ?

prodaješ palaćinke na plaži,pogotovo onim debelim strankinjama:)

95% tinejdžera bi se uspaničili da Seka Aleksić stoji na vrhu visoke zgrade i sprema se skočiti. Ako si među 5% onih koji bi joj ga gurnuli,kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
shkval kaže...
Logitech Gaming kaže...

Baš super, reci mu kako će visit 8h na benzinskoj da nešto zaradi, a onda mu predloži da to spiska u kladionici.
 da nesto zaradi???hhahhahahhahhh jesi ti malo maka.......na benziskoj imas 5.000kn minimum na mjesec s 15 godina radis....i to je tebi malo??? jos je maloljetan......daj ne pricaj puno i ne treba cijelu placu potrositi na kladionicu nego od 5.000kn uzme 100kn i potrazi savjet igra kladionicu stavi 10 kn ............evo ti danas najveci favoriti.....uplati 5 dobit ces 100kn najmanje...

Manchester United-Manchester City => igraj na manchester united to je gradski derbi plus jos se bore za naslov tako da to manchester dobiva bez greske
Arsenal-Chelsea => igraj da chelsea daje gol
Rijeka-Hajduk => najbolje bi bilo to igrati da oba daju gol....sigurno,a i kvota je dosta jaka
Slaven Belupo-Nk Zagreb => Zagreb daje gol
Sibenik-Dinamo => Sibenik daje gol
Zadar-Cibalia => na zadra igraj vraca im se ljubicic...mozes igrati i preko 3 gola u utakmici
Ac Milan-Juventus => juve daje gol...igra im iaquinta i trezeguet i del piero polu spic to im je napad samo takvi......i ne vjerujem da ce milan proci bez gola premda zadnjih 5 utakmica zabijaju preko 3 gola po utakmici
Willem II-PSV => psv dobiva....
Werder-HSV => oba daju gol
Fc Barcelona-Villareal => barcelona igra najljepsi nogomet real je kiksa jucer izgubio je 3 0 od valencije ako dobiju to osigurali su prvenstvo....tj sve blize su osvajanju..imaju odigrati tu utakmicu i samo se pripremati za ligu prvaka....sljedece kolo spanjolske barca nece igrati u punom sastavu.....zbog lp...

ETO TI 100kn minimum......ma kojih 100,200kn minimum dobivas.....
Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
16 godina
neaktivan
Kako sto brze zaraditi ?

odigraš 11 parova dobitak ti je 100kn?
jedan će sigurno promašiti.
što nije bolje staviti 50 kn na dva sigurna para i dobiješ ćistih 50-70kn.

95% tinejdžera bi se uspaničili da Seka Aleksić stoji na vrhu visoke zgrade i sprema se skočiti. Ako si među 5% onih koji bi joj ga gurnuli,kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Kako sto brze zaraditi ?

Jucer sam ja digao 80kn na 5kn (ali 50/50 dijelim su ujakom jer me on financira xD hah lol i uplacuje mi i sve tako da je 40kn ustvari ) i danas roknuo 30 na pobjedu Dinama i 1x na Rijeku i zatvorio Hajduka 2 na 10 kn Cool

L.Đ
16 godina
neaktivan
warhed kaže...

hahahahhaahahhahahahhaha eto prati ove rezultate........50 kn na dva para.....to mi nije zanimljivo bolje 5 kn na 10 parova nije mi 5kn puno......dobio sam ja preko 50 puta i znam se kladit a iman tek 15 god sad cu 16 za 2 mjeseca

edit:warhed nemoj bit glup s tim pitanjem odigras 11 parova dobitak ti je 100kn? TI MOZES STAVIT S 10 PAROVA DOBIT 50kn.......ako nisi znao....zavisi koje su kvote....

MANCHESTER VODI 1-0 eto ti prvi par poveo.... :D cekaj jos....tek je to pocelo ta utakmica...vidit ces na kraju.....na kraju svih utakmica
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.5.2009 14:50 (Logitech Gaming).
17 godina
neaktivan
Kako sto brze zaraditi ?

Najbolje ti je na more i naći neki konobarski posao ili nešto slično! Možeš čak i dva posla raditi! Recimo i noćnu i dnevnu smjenu! Imaš dvije plaće, mogu ti biti ukupno oko 7 tis. kn mjesečno! Ili čak više :)

Samo to treba izdržati i uklopiti! Ali nema drugog načina XD

Ako sam ti pomogao svojim postom, slobodno klikni na gumb HVALA! :)
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Najbolje ti je na more i naći neki konobarski posao ili nešto slično! Možeš čak i dva posla raditi! Recimo i noćnu i dnevnu smjenu! Imaš dvije plaće, mogu ti biti ukupno oko 7 tis. kn mjesečno! Ili čak više :)

Samo to treba izdržati i uklopiti! Ali nema drugog načina XD

i to ti je jedan od opcija....ali najbolje ti je otici raditi ako mislis konobariti gdje ima najvise turista od njih ces samo zaraditi preko 1000kn........slazem se s bellatrixom odlican posao......samo dnevnu i nocnu neces izdrzati to..........na pumpi i ne trebas puno raditi pitas samo jel vam treba obrisati stakla itd.....ako ti se da onda brises dobivas pare....... odlican je posao ja cu raditi ili tu sada za ljeto ili cu u konzuma zaposlit ce me moa mama :D
16 godina
neaktivan
Kako sto brze zaraditi ?

Pa ja i zivim na moru , u puli inace tako da znam za to al problem mi je necu moc s frendovima na more heh ... al morat cu se zrtvovat samo nije lako nac posao jako je puno mjesta vec popunjeno , a i morat cu se negdje opasno prosvercat xD jer mozes legalno radit tek od 15 tako neke poslove a ja 15 navrsavam tek 25.08 to je vec kraj ljeta Sramim se

L.Đ
16 godina
neaktivan
wildwest25 kaže...

Pa ja i zivim na moru , u puli inace tako da znam za to al problem mi je necu moc s frendovima na more heh ... al morat cu se zrtvovat samo nije lako nac posao jako je puno mjesta vec popunjeno , a i morat cu se negdje opasno prosvercat xD jer mozes legalno radit tek od 15 tako neke poslove a ja 15 navrsavam tek 25.08 to je vec kraj ljeta Sramim se

tko kaze da mozes legalno tek od 15????ne mora to znacit....reces 15 mi je rodendan 25.08 i to ti je to....mozes ti i s 13 godina radit samo trebas biti sposoban....i uporan dok trazis posao...........btw psv vodi.......... eto warhed prati malo pa ces vidit...
16 godina
neaktivan
Kako sto brze zaraditi ?

Ja se nadam da dinamo samo dobiva onda mi je dobitak zagarantiran , na rijeku 1x mi je 100kn dobitak , a na Hajduka zatvorena 2 sa 10 kn je 50kn tako da sam iovako ionako u plusu jer sam imao 40kn hah :D samo da dinamo prode i ja vec zaradujem :D

L.Đ
16 godina
neaktivan
Logitech Gaming kaže...
warhed kaže...

hahahahhaahahhahahahhaha eto prati ove rezultate........50 kn na dva para.....to mi nije zanimljivo bolje 5 kn na 10 parova nije mi 5kn puno......dobio sam ja preko 50 puta i znam se kladit a iman tek 15 god sad cu 16 za 2 mjeseca

edit:warhed nemoj bit glup s tim pitanjem odigras 11 parova dobitak ti je 100kn? TI MOZES STAVIT S 10 PAROVA DOBIT 50kn.......ako nisi znao....zavisi koje su kvote....

MANCHESTER VODI 1-0 eto ti prvi par poveo.... :D cekaj jos....tek je to pocelo ta utakmica...vidit ces na kraju.....na kraju svih utakmica
 znan ja što su kvote i nemoraš mi to objašnjavati ,nego ja oću reći da stavljati 11 parova za dobitak 100kn nema smisla ,kao što ovo tvoje smijuljenje i izigravanje nekog profesionalnog kladionićara isto nema smisla.a to što tebi nije zanimljivo na duplo lakši naćin(i duplo veći rizik) dobiti šolde to je tvoj problem..ja san također stavia puno puta 50 kn na 2 para i doba ćisti 70kn..i bilo je puno jednostavnije jednak dobitak dobiti pogađanjem 2 para ili 11njih.
samo je trebalo naći dva sigurna para,a subotom i nedjeljom kad se igra liga ćeš sigrno naći takva dva para... a i iz konteksta moje poruke si mogao razumiti da je to retorićko pitanje iz kojeg ja ne tražim objašnjenje da dobitak ovisi o kvotama..
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.5.2009 15:21 (warhed).
17 godina
neaktivan
Kako sto brze zaraditi ?

šta će ti 16 somova,a tek ti je 15 godina...kolko već..

They said that hell's not hot
16 godina
protjeran
anshika05 kaže...

Novca nikad dosta, da ja imam 16 somova kupio bih si novi komp (imam također 16 god)
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan
Kako sto brze zaraditi ?

ne slušaj ove koji ti preporučaju kladionicu, možeš samo spiskat pare... idi radit negdje i ne kupuj gluposti i ne vjerujem bas da ces 16 soma nabavit za godinu-dvije eventualno za 3 godine bi mogao.

C'est la vie
16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...Bogataš
anshika05 kaže...

Novca nikad dosta, da ja imam 16 somova kupio bih si novi komp (imam također 16 god)
E to sto kazes , samo sto sam ja prije 3 godine kupio zvjerku od kompa za 15 soma kn al sam imao za to ustedeno od 3-4 godine prije kad sam poceo stedit heh :D ... a sad mi ne treba komp novi jer ovaj i dalje pokrece sve bez ikakvog problema i dalje juri na novim igrama i sve to i trajat ce jos 2 godine , ali mi sad treba za periferiju novu heh sve u raspadu zastarjelo , nista nije mlade od 4 godine osim monitora i printera uglavnom trebao bih : tipkovnicu , misa , zvucnike , slusalice , gamepad , lcd tv i ps 3, satelit  i to bi bilo to uz jos par sitnih dodataka kao sto su kablovi , neke igre za ps 3 ako ga planiram uzet , jos jedan gamepad za njega i to je otprilike to , a to ne planiram uzet neku sljam katastorfa kvalitetu i nesto s cim necu bit zadovoljan nego planiram uzet nesto sto ce mi trajat koliko su i ovi djelovi koje sad imam i koji me jos nekako uspjevaju sluzit a to je 4+ godina i s kojima cu bit zadovoljan kvalitetom i dizajnom SmijehBogataš
L.Đ
17 godina
neaktivan

ma ja cu na ininoj pumpi radit pa kolko skupim neks e nađe...uzet malo odjeće,obuće...malo nocni izlasci..pa sta ostane..pare su da se trose necu ih glanjcat..

Napojnica je ulaganje u buducnost
17 godina
neaktivan
wildwest25 kaže...
E to sto kazes , samo sto sam ja prije 3 godine kupio zvjerku od kompa za 15 soma kn al sam imao za to ustedeno od 3-4 godine prije kad sam poceo stedit heh :D ... a sad mi ne treba komp novi jer ovaj i dalje pokrece sve bez ikakvog problema i dalje juri na novim igrama i sve to i trajat ce jos 2 godine , ali mi sad treba za periferiju novu heh sve u raspadu zastarjelo , nista nije mlade od 4 godine osim monitora i printera uglavnom trebao bih : tipkovnicu , misa , zvucnike , slusalice , gamepad , lcd tv i ps 3, satelit  i to bi bilo to uz jos par sitnih dodataka kao sto su kablovi , neke igre za ps 3 ako ga planiram uzet , jos jedan gamepad za njega i to je otprilike to , a to ne planiram uzet neku sljam katastorfa kvalitetu i nesto s cim necu bit zadovoljan nego planiram uzet nesto sto ce mi trajat koliko su i ovi djelovi koje sad imam i koji me jos nekako uspjevaju sluzit a to je 4+ godina i s kojima cu bit zadovoljan kvalitetom i dizajnom SmijehBogataš
 invest in future, zar su ti stvarno potrebne sve te stvari, ljudi rade pola godine za te pare a ti bi to spiskao na lcd, ps3, satelit i periferiju...
C'est la vie
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.5.2009 15:39 (leo_819).
16 godina
neaktivan
Kako sto brze zaraditi ?

Haha kako kaze jedna pjesma sta ce mi zivot bez tebe draga ... xD haha tako je za ovo , pa sa cu drugo sa 14 godina nego ovo gledat , ne treba mi za auto , ne trebam hranit djecu niti ista jos heh a pula nema kurvi da bi ih mogao platit :P tako da ovo mi je trenutno najveca zelja i vjeruj mi najpotrebnije jer sve mi je pocelo crkavat a i nakon toliko godina ti vise dopi_di gledat u iste stvari , slusat isti zvuk , gledat istu kvalitetu slike , tipkat po istoj tipkovnici i sve to , a covjek se mora zabavljat , ne mogu stalno bit na igralistu i vani , a kad sam na kompu jedina stvar koja me veseli je da imam dobru konfiguraciju koja mi ne zadaje probleme ni nakon 3 godine , koju sam sam slagao :D da se pohvalim hehe i ekran koji je zvjerka , a ostalo kad pogledas sto tuga te uhvati heh ...

L.Đ
16 godina
neaktivan
warhed kaže...
 znan ja što su kvote i nemoraš mi to objašnjavati ,nego ja oću reći da stavljati 11 parova za dobitak 100kn nema smisla ,kao što ovo tvoje smijuljenje i izigravanje nekog profesionalnog kladionićara isto nema smisla.a to što tebi nije zanimljivo na duplo lakši naćin(i duplo veći rizik) dobiti šolde to je tvoj problem..ja san također stavia puno puta 50 kn na 2 para i doba ćisti 70kn..i bilo je puno jednostavnije jednak dobitak dobiti pogađanjem 2 para ili 11njih.
samo je trebalo naći dva sigurna para,a subotom i nedjeljom kad se igra liga ćeš sigrno naći takva dva para... a i iz konteksta moje poruke si mogao razumiti da je to retorićko pitanje iz kojeg ja ne tražim objašnjenje da dobitak ovisi o kvotama..
 nisam rekao 100kn nego minimalno 100kn a puno dobivam na kladionici i mislim da znam sve jer kad se kladim pratim zadnjih 5 susreta te momcadi tj gledam gol razlike i sve ..........to sam samo zbog njega rekao kako moze minimalno 100kn zaraditi...... eto stavis 2 para na 50kn i dobijes 70kn i u plusu si samo 20kn.....ma neman ja takih zivaca tj stavis kvote 1.10 sto se uopce ne isplati igrati.......eno ti slavia prag i jos neki klub nzn kako se zove na slaviu prag kvota 1.20 i izgubila 1-0 slavia a na ovoga drugoga 11 koeficijent........evo cak ti imam i sliku i vidi se da se neznas kladit cim igras tako dva para za 70kn a ulog 50kn....smijesan si..... (slika dolje) ulog 10 dobio 16.000 kn......
super dobitak super dobitak
17 godina
neaktivan
wildwest25 kaže...

Haha kako kaze jedna pjesma sta ce mi zivot bez tebe draga ... xD haha tako je za ovo , pa sa cu drugo sa 14 godina nego ovo gledat , ne treba mi za auto , ne trebam hranit djecu niti ista jos heh a pula nema kurvi da bi ih mogao platit :P tako da ovo mi je trenutno najveca zelja i vjeruj mi najpotrebnije jer sve mi je pocelo crkavat a i nakon toliko godina ti vise dopi_di gledat u iste stvari , slusat isti zvuk , gledat istu kvalitetu slike , tipkat po istoj tipkovnici i sve to , a covjek se mora zabavljat , ne mogu stalno bit na igralistu i vani , a kad sam na kompu jedina stvar koja me veseli je da imam dobru konfiguraciju koja mi ne zadaje probleme ni nakon 3 godine , koju sam sam slagao :D da se pohvalim hehe i ekran koji je zvjerka , a ostalo kad pogledas sto tuga te uhvati heh ...

kako god, ja sa 14 godina nisam imao takve zamisli ali ko sam ja da ti sudim... sretno sa zarađivanjem :D
C'est la vie
17 godina
neaktivan
Kako sto brze zaraditi ?

Ja sam sa osam (8) kuna dobio 25 000 kuna na kladionici jednog puta!(2007) Ali to je samo jednog puta, a okladio sam se tisuću puta!! Od tada nisam nikad preko 600Kn dobio(ito 3-4 puta).

Kako sam samo sebe psovao tad što nisam više novaca uložio!! Nisam mogao vjerovati što mi se desilo!

Danas se gotovo i ne kladim(1-2 mjesečno kad su neke važne tekme)

Tako da ako želiš sigurnu zaradu okani se kladionice! To možeš i "rekreativno" odigrati nekada ali u neki siguran dobitak se nemoj uzdati!! Lijepo nađi neki sezonski posao i radi! To ti je najsigurnija lova.

Ako sam ti pomogao svojim postom, slobodno klikni na gumb HVALA! :)
16 godina
neaktivan
username kaže...

Prodaj bubreg.

haha,ovo bi trbalo ić pod humor..što se tiče kladionica zar nisu zabranjene za maloljetnike?
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Ja sam sa osam (8) kuna dobio 25 000 kuna na kladionici jednog puta!(2007) Ali to je samo jednog puta, a okladio sam se tisuću puta!! Od tada nisam nikad preko 600Kn dobio(ito 3-4 puta).

Kako sam samo sebe psovao tad što nisam više novaca uložio!! Nisam mogao vjerovati što mi se desilo!

Danas se gotovo i ne kladim(1-2 mjesečno kad su neke važne tekme)

Tako da ako želiš sigurnu zaradu okani se kladionice! To možeš i "rekreativno" odigrati nekada ali u neki siguran dobitak se nemoj uzdati!! Lijepo nađi neki sezonski posao i radi! To ti je najsigurnija lova.

slazem se lijepo konobarenje ili na benzinskoj ti biraj....tj....pitaj strica ili nekoga iz familije ako ti radi na benziskoj ili u nekome kaficu.......ja sam zasada u dobitku.....jer prije 4 dana sam digao 850 kn a jucer sam igrao da real daje gol.....a debili izgubili od valencije 3-0 sramota........

EDIT:je da da zabranjeno hahaha....pitas samo nekoga da ti uplati a ja znan ovu sta radi u supersporta ona mi je prijateljica pa me uvijek pusti :D tako da.....a ako te ne pusta pitas samo nekoga da ti uplati i to je to
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.5.2009 16:13 (Logitech Gaming).
16 godina
neaktivan
Kako sto brze zaraditi ?

Pa da pitas nekog da ti uplati stara finta koju koristim vec dugo vremena kad ne idem s ujakom uplacivat :D ili jednostavno kad se meni ne da ici posaljem ujaku poruku i on mi odigra na 5 kn nesto kad ide s frendom u grad igrat xD a onda ako prodem fino mu kazem koliko da ulozi na par parova i to je to :D

L.Đ
16 godina
neaktivan
Kako sto brze zaraditi ?

Smanji zahtjeve i kupi si neki comp od 7000kn. (tesko da ces zaraditi 16000)

E sad se vec moze razgovarati o tome sta se moze raditi preko ljeta da se skupi ta lova.

Probaj pogledati u turistickoj zajednici da li imaju kakve poslove za takve mlade ljude.

Ovdje kod nas (Fazana) placaju 25kn sat, ali malo sati odradis dnevno. Nekih 2-3h

Posto si ti u Puli (ako sam dobro shvatio), mozda bis mogao vise sati dnevno odraditi.

Kladionice ti i nisu bas neka pomoc, na kraju ces vise izgubiti nego zaraditi.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice