Imam neke svoje zanimljive naume , ali cijena toga nije nimalo mala ,a posto sam maloljetan zanima me kako bih sto prije na legalan nacin mogao zaraditi 16 000kn ?? pomoc pls
Prodaj bubreg.
Odeš na par mjeseci radit na more.
S time da nema izlazaka i lijepog života.
Vratiš se doma i imaš lovu.
Puno odricanja par mjeseci i eto love
zaposlis se na benziskoj stanici svaki dan lijepo radis 8h peres stakla...dnevno dobijes 150-200kn + ako ti stranci sto daju koji eur ;D..... i eto ti na mjesec ces imat oko 5.000kn..........a mozes se i kladit na kladioni ja npr imam jednoga lika iz moga kvarta koji je pro sve kuzi hendikepe sve....i on mi je rekao na chelsea barcu da stavim da ce bit gol od 1min do 20 minute....ulozio 20kn kvota bila 12 i dobio sam 240kn......
zaposlis se na benziskoj stanici svaki dan lijepo radis 8h peres stakla...dnevno dobijes 150-200kn + ako ti stranci sto daju koji eur ;D..... i eto ti na mjesec ces imat oko 5.000kn..........a mozes se i kladit na kladioni ja npr imam jednoga lika iz moga kvarta koji je pro sve kuzi hendikepe sve....i on mi je rekao na chelsea barcu da stavim da ce bit gol od 1min do 20 minute....ulozio 20kn kvota bila 12 i dobio sam 240kn......
prodaješ palaćinke na plaži,pogotovo onim debelim strankinjama:)
odigraš 11 parova dobitak ti je 100kn?
jedan će sigurno promašiti.
što nije bolje staviti 50 kn na dva sigurna para i dobiješ ćistih 50-70kn.
Jucer sam ja digao 80kn na 5kn (ali 50/50 dijelim su ujakom jer me on financira xD hah lol i uplacuje mi i sve tako da je 40kn ustvari ) i danas roknuo 30 na pobjedu Dinama i 1x na Rijeku i zatvorio Hajduka 2 na 10 kn 
Najbolje ti je na more i naći neki konobarski posao ili nešto slično! Možeš čak i dva posla raditi! Recimo i noćnu i dnevnu smjenu! Imaš dvije plaće, mogu ti biti ukupno oko 7 tis. kn mjesečno! Ili čak više :)
Samo to treba izdržati i uklopiti! Ali nema drugog načina XD
Najbolje ti je na more i naći neki konobarski posao ili nešto slično! Možeš čak i dva posla raditi! Recimo i noćnu i dnevnu smjenu! Imaš dvije plaće, mogu ti biti ukupno oko 7 tis. kn mjesečno! Ili čak više :)
Samo to treba izdržati i uklopiti! Ali nema drugog načina XD
Pa ja i zivim na moru , u puli inace tako da znam za to al problem mi je necu moc s frendovima na more heh ... al morat cu se zrtvovat samo nije lako nac posao jako je puno mjesta vec popunjeno , a i morat cu se negdje opasno prosvercat xD jer mozes legalno radit tek od 15 tako neke poslove a ja 15 navrsavam tek 25.08 to je vec kraj ljeta 
Pa ja i zivim na moru , u puli inace tako da znam za to al problem mi je necu moc s frendovima na more heh ... al morat cu se zrtvovat samo nije lako nac posao jako je puno mjesta vec popunjeno , a i morat cu se negdje opasno prosvercat xD jer mozes legalno radit tek od 15 tako neke poslove a ja 15 navrsavam tek 25.08 to je vec kraj ljeta 
Ja se nadam da dinamo samo dobiva onda mi je dobitak zagarantiran , na rijeku 1x mi je 100kn dobitak , a na Hajduka zatvorena 2 sa 10 kn je 50kn tako da sam iovako ionako u plusu jer sam imao 40kn hah :D samo da dinamo prode i ja vec zaradujem :D
samo je trebalo naći dva sigurna para,a subotom i nedjeljom kad se igra liga ćeš sigrno naći takva dva para... a i iz konteksta moje poruke si mogao razumiti da je to retorićko pitanje iz kojeg ja ne tražim objašnjenje da dobitak ovisi o kvotama..
šta će ti 16 somova,a tek ti je 15 godina...kolko već..
ne slušaj ove koji ti preporučaju kladionicu, možeš samo spiskat pare... idi radit negdje i ne kupuj gluposti i ne vjerujem bas da ces 16 soma nabavit za godinu-dvije eventualno za 3 godine bi mogao.

ma ja cu na ininoj pumpi radit pa kolko skupim neks e nađe...uzet malo odjeće,obuće...malo nocni izlasci..pa sta ostane..pare su da se trose necu ih glanjcat..

Haha kako kaze jedna pjesma sta ce mi zivot bez tebe draga ... xD haha tako je za ovo , pa sa cu drugo sa 14 godina nego ovo gledat , ne treba mi za auto , ne trebam hranit djecu niti ista jos heh a pula nema kurvi da bi ih mogao platit :P tako da ovo mi je trenutno najveca zelja i vjeruj mi najpotrebnije jer sve mi je pocelo crkavat a i nakon toliko godina ti vise dopi_di gledat u iste stvari , slusat isti zvuk , gledat istu kvalitetu slike , tipkat po istoj tipkovnici i sve to , a covjek se mora zabavljat , ne mogu stalno bit na igralistu i vani , a kad sam na kompu jedina stvar koja me veseli je da imam dobru konfiguraciju koja mi ne zadaje probleme ni nakon 3 godine , koju sam sam slagao :D da se pohvalim hehe i ekran koji je zvjerka , a ostalo kad pogledas sto tuga te uhvati heh ...
samo je trebalo naći dva sigurna para,a subotom i nedjeljom kad se igra liga ćeš sigrno naći takva dva para... a i iz konteksta moje poruke si mogao razumiti da je to retorićko pitanje iz kojeg ja ne tražim objašnjenje da dobitak ovisi o kvotama..
Haha kako kaze jedna pjesma sta ce mi zivot bez tebe draga ... xD haha tako je za ovo , pa sa cu drugo sa 14 godina nego ovo gledat , ne treba mi za auto , ne trebam hranit djecu niti ista jos heh a pula nema kurvi da bi ih mogao platit :P tako da ovo mi je trenutno najveca zelja i vjeruj mi najpotrebnije jer sve mi je pocelo crkavat a i nakon toliko godina ti vise dopi_di gledat u iste stvari , slusat isti zvuk , gledat istu kvalitetu slike , tipkat po istoj tipkovnici i sve to , a covjek se mora zabavljat , ne mogu stalno bit na igralistu i vani , a kad sam na kompu jedina stvar koja me veseli je da imam dobru konfiguraciju koja mi ne zadaje probleme ni nakon 3 godine , koju sam sam slagao :D da se pohvalim hehe i ekran koji je zvjerka , a ostalo kad pogledas sto tuga te uhvati heh ...
Ja sam sa osam (8) kuna dobio 25 000 kuna na kladionici jednog puta!(2007) Ali to je samo jednog puta, a okladio sam se tisuću puta!! Od tada nisam nikad preko 600Kn dobio(ito 3-4 puta).
Kako sam samo sebe psovao tad što nisam više novaca uložio!! Nisam mogao vjerovati što mi se desilo!
Danas se gotovo i ne kladim(1-2 mjesečno kad su neke važne tekme)
Tako da ako želiš sigurnu zaradu okani se kladionice! To možeš i "rekreativno" odigrati nekada ali u neki siguran dobitak se nemoj uzdati!! Lijepo nađi neki sezonski posao i radi! To ti je najsigurnija lova.
Prodaj bubreg.
Ja sam sa osam (8) kuna dobio 25 000 kuna na kladionici jednog puta!(2007) Ali to je samo jednog puta, a okladio sam se tisuću puta!! Od tada nisam nikad preko 600Kn dobio(ito 3-4 puta).
Kako sam samo sebe psovao tad što nisam više novaca uložio!! Nisam mogao vjerovati što mi se desilo!
Danas se gotovo i ne kladim(1-2 mjesečno kad su neke važne tekme)
Tako da ako želiš sigurnu zaradu okani se kladionice! To možeš i "rekreativno" odigrati nekada ali u neki siguran dobitak se nemoj uzdati!! Lijepo nađi neki sezonski posao i radi! To ti je najsigurnija lova.
Pa da pitas nekog da ti uplati stara finta koju koristim vec dugo vremena kad ne idem s ujakom uplacivat :D ili jednostavno kad se meni ne da ici posaljem ujaku poruku i on mi odigra na 5 kn nesto kad ide s frendom u grad igrat xD a onda ako prodem fino mu kazem koliko da ulozi na par parova i to je to :D
Smanji zahtjeve i kupi si neki comp od 7000kn. (tesko da ces zaraditi 16000)
E sad se vec moze razgovarati o tome sta se moze raditi preko ljeta da se skupi ta lova.
Probaj pogledati u turistickoj zajednici da li imaju kakve poslove za takve mlade ljude.
Ovdje kod nas (Fazana) placaju 25kn sat, ali malo sati odradis dnevno. Nekih 2-3h
Posto si ti u Puli (ako sam dobro shvatio), mozda bis mogao vise sati dnevno odraditi.
Kladionice ti i nisu bas neka pomoc, na kraju ces vise izgubiti nego zaraditi.