Kako se zove ta stranica?

poruka: 9
|
čitano: 1.799
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Evo, znači treba mi stranica ovakvog tipa: Dodjem na stranicu. Registiram se. U kuću primim nekog ćovjeka iz Engleske. Dam mu jest, dam mu krevet, pokažem mu okolo grada. Nakon 2 mjeseca ja odem kod njega (samo platim avionsku kartu). I on meni da jest, da mi krevet, i pokaže mi oko tog grada.

Kuzite me?

Znači stranica takvog tipa.

Treba mi dosta brzo to stranica, pa ako netko zna molio bih da kaže.

Hvala!{#}

16 godina
neaktivan
Re: Kako se zove ta stranica?

Padaju mi napamet neke stvari koje nikome nikada ne bi trebale padati napamet...

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo.
16 godina
neaktivan
Bio je prilog o tome na tv- u prije par dana i koliko se sjecam to je kao uhodani servis, koji radi na nacin kako ga je autor teme napisao, ali da puknem ne mogu se sjetit kako se taj servis zove.
"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate&am
17 godina
neaktivan

hmm..vidio sam to na tv..mislim da je couch..nešto

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
17 godina
neaktivan
All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
14 godina
neaktivan

kako se zove stranica u kojoj staviš svoju sliku i vidiš kako češ izgledati u budučnosti

15 godina
neaktivan

Couchsurfing.. Samo što to ne radi na takav način kako si ti opisao.

Nije tu bitno da on treba doć kod tebe pa da ti ideš kod njega, to bi u pravilu trebalo služit da kad putuješ imaš di prespavat... Uglavnom ti ljudi putuju auto stopom, rijeđe vlakom, a ne avionom :/

Televizija je s*ebala stvar!

14 godina
neaktivan

kako se zove stranica u kojoj staviš svoju sliku i vidiš kako češ izgledati u budučnosti

može odgovor

17 godina
neaktivan
Re: Kako se zove ta stranica?
deutz kaže...

može odgovor

Blue waffle.

Intel Core i7,Zotac GeForce GTX 295 ,6 GB of RAM,WD Caviar Black 1TB
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice