Kako se zaposliti u EU ?

poruka: 3
|
čitano: 2.106
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Kako se zaposliti u EU ?

Lp,

otac mi je dobio otkaz te bi u roku mjesec-dva morao dobiti posao ... Kako se u Hrvatskoj izrazito malo trazi strojara ( rukovatelja, strojovodu ), najvjerojatnije ce morati otici raditi u EU gdje je to relativno dosta ( Njemacka ) trazeno ...

E sad, posto smo mi izrazito malo informirani o svom tom postupku, moze li mi itko reci kakva je procedura ? Gdje traziti posao, radne dozvole, smjestaj ..... 

On bi najrade u Sloveniju, posto se tad mozda ne bi morao ni seliti, no ni Njemacka, Austrija nisu daleko ... 

15 godina
neaktivan
Re: Kako se zaposliti u EU ?
fakEEE kaže...

Lp,

otac mi je dobio otkaz te bi u roku mjesec-dva morao dobiti posao ... Kako se u Hrvatskoj izrazito malo trazi strojara ( rukovatelja, strojovodu ), najvjerojatnije ce morati otici raditi u EU gdje je to relativno dosta ( Njemacka ) trazeno ...

E sad, posto smo mi izrazito malo informirani o svom tom postupku, moze li mi itko reci kakva je procedura ? Gdje traziti posao, radne dozvole, smjestaj ..... 

On bi najrade u Sloveniju, posto se tad mozda ne bi morao ni seliti, no ni Njemacka, Austrija nisu daleko ... 

Evo ovako pošto je i moj stari ostao bez posla :D

Mi njemu ovako tražimo.(nasi oglasnici za posao)

Gdje ima smjestaj,hrana i tak sto ide uz to. :D

Eh za radnu dozvolu mora jamčit firma za njega u kojoj radi.

Kad firma  jamči on dobije radnu dozvolu i boravišnu samo mislim da boravišna traje 6 mj a radna(stalno nemoj me držat za riječ nisam siguran)

Eto ali bih mu najbolje bilo kad bi mu netko sredio tamo.A ovako prek neta ipak je malo nesigurno mogu te zeznut..

Eto nadam se da sam nešto pomogao :)

Podzdrav!

Zan klo van dam
12 godina
neaktivan
Kako se zaposliti u EU ?

LOL - ne ide to baš tako kak vi mislite....treba dobra veza...

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2014 9:09 (zlatkor).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice