Bok, ja bi se kladio u male iznose od nekih 5-20 kn u CBC kladionici (u toj jedino mogu zato jer je jedina u mom gradu)
pa jel mi može tko objasniti koficjente i šta več sve ima u klađenju ??
ja vam nemam pojim o klađenju pa pitam vas.
Molim vas 
Bok, ja bi se kladio u male iznose od nekih 5-20 kn u CBC kladionici (u toj jedino mogu zato jer je jedina u mom gradu)
pa jel mi može tko objasniti koficjente i šta več sve ima u klađenju ??
ja vam nemam pojim o klađenju pa pitam vas.
Molim vas 
Naravno,kladi se na onaj sport u koji se najviše razumiješ,odn.ligu u koju se najviše razumiješ,pratiš rezultate i statistike,tko igra tko ne igra od važnijih igrača itd.
ja bi se kladio u nogomet,i zanima me šta je to tečaj ??
ja bi se kladio u nogomet,i zanima me šta je to tečaj ??
Koeficijent:
RE Mouscron-RSC Anderlecht: 1 x 2
5.50 3.50 1.55
ovi dole brojevi su ulog ili ??
Ti brojevi predstavljaju tecaj/koeficijent.
Sinko bolje pitaj nekog kog znas a ne da ti ovako objasnjavamo.
Koeficijenti.Manji koeficijent znači veća šansa za pobjedu nekog tima,npr.,ali mogući dobitak ti je manji.
Ugrubo govoreći,recimo da uložiš 5 Kn na tim koji ima koeficijent 2,00. 5Kn x 2,00 = 10Kn(mogući dobitak)
Dobitak ti je onoliki koliko ti ispadne kada pomnozis sve koeficijente koje si odigrao i ulog...
e ljudi puno hvala !!!
Imaj na umu da su je kladionica jedna velika lopovska zajednica. Cesto sam koeficijent ne znaci apsolutno nista.
Prati statistike (...koje cesto znaju zaje*at),pomno prati stanje u klubovima(na sluzbenim stranicama kluba) i prati pad koeficijenata!
Pocetkom tjedna gledaj omjer u recimo 3 kladionice. Npr. Njemackoj,Engleskoj i nasoj kladionici.
Ako je ponedjeljkom na Bwin-ovoj kladionici na Arsenal 1.50. koeficijent,a u srijedu se poveca na 1.80.znaci tu nesta smrdi.
a jel znate vi koje kladionice u vanjskim zemljama da mi kažete