JustinB-da ili ne zaključana tema

poruka: 153
|
čitano: 22.283
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: JustinB-da ili ne
mar123 kaže...

nirvana se proslavila kurtovom smrcu, da se nije ubio nebi tolko pozanta bila. ja volim nirvanu ali ko zna sta bi bilo da se nije ubio.

Komercijalizirali bi se (ako sam dobro napisao).

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics}
16 godina
JustinB-da ili ne

evo sad kad malo razmislim vecina bendova/pjevaca koje ja slusam su ili umrla, ubili se ili raspali. eto neki dan se i r.e.m. raspo. nakon desetak godina neces uzivo nista moc poslusat(koncerti) jer je dosta pjevaca vec staro i glas im nije vise tako savrsen i tako umire prava glazba.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 19:45 (mar123).
16 godina
protjeran
mar123 kaže...

evo sad kad malo razmislim vecina bendova/pjevaca koje ja slusam su ili umrla, ubili se ili raspali. eto neki dan se i r.e.m. raspo. nakon desetak godina neces uzivo nista moc poslusat(koncerti) jer je dosta pjevaca vec staro i glas im nije vise tako savrsen i tako umire prava glazba.

Kako umire "prava glazba" tako se rađa i nova, opet će biti nekih bendova koji će ti se sviđati a i dalje češ slušati stare bendove :/

Straight Edge
14 godina
protjeran
JustinB-da ili ne
Ajde nemojte ruzno o bieberu tip pjeva predobro, predobro plese i presexy je kad priča..
14 godina
croat92 kaže...
Ajde nemojte ruzno o bieberu tip pjeva predobro, predobro plese i presexy je kad priča..

{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
JustinB-da ili ne

naravno da cu slusati ove stare kao sto ih i sad slusam nije bitno jesu oni zivi ili ne. vjeruj mi neko kao beatles, r.e.m., GnR(stara orginal postava), itd. se nikad vise nece pojavit. vec vidim na sto lici ovaj novi rock, mislim nije ni tako jako los ali nije kao onaj stari iz 70-ih,80-ih,90-ih.

EDIT: zaboravio sam spomenut ove nase glazbenike. npr. azra,prljavo kazaliste, zabranjeno pusenje, plavi orkestar itd. kod nas na balkanu je glazba izumrla vec jer se slusaju samo cajke a prave stvari slusa svaki 20 stanovnik hrvatske.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 19:54 (mar123).
16 godina
neaktivan
croat92 kaže...

Nadam se da je ovo sarkazam.

Ja pomognem, ti stisneš hvala.
17 godina
croat92 kaže...

Not sure if trolling or just gay.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
16 godina
neaktivan
JustinB-da ili ne

nirvana je po meni jedan od najbolji rock bendova

inače smatram da ljudi koji mogu razumijet taku muziku su malo "inteligentniji"

volim rock, ali metal nemogu smislit

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
14 godina
protjeran
JustinB-da ili ne
sarkazam ...... ne slusam ali me boli kita za njega, a vidim ovo ce postati top topic taj bieber stvarno zna privlaciti paznju
16 godina
protjeran
Cerina15 kaže...

nirvana je po meni jedan od najbolji rock bendova

inače smatram da ljudi koji mogu razumijet taku muziku su malo "inteligentniji"

volim rock, ali metal nemogu smislit

Oh ti mora onda da si malo inteligentniji.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
15 godina
neaktivan
JustinB-da ili ne

Freddie Mercury, glas kakav više sumnajm da ćemo ćut u živo.

Seronja i klinac foruma NO1, žderite se emancipirani ego cooleri !
16 godina
protjeran
woodgamesfx kaže...

Otklanjam sumnje -necemo. Covjek je mrtav vec duze vrijeme.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
woodgamesfx kaže...

Otklanjam sumnje -necemo. Covjek je mrtav vec duze vrijeme.

Da ali to su pjevaći, a ne ovo danas.

17 godina
protjeran
JustinB-da ili ne

Ma ovo danas je sve k, onaj pravi zvuk iz 70 i 80 nećemo nikad više čut (to je žalosno).{#}

15 godina
neaktivan
JustinB-da ili ne

Bieber-definitivno ne

Nezna pjevat, melodija, tekstovi su mu katastrofa, isto kao vecini danas popularne glazbe.
usporedite nesto njegovo, i ovo

JB sucks as all other teen singers!

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
14 godina
neaktivan
chutac kaže...

Bieber-definitivno ne

Nezna pjevat, melodija, tekstovi su mu katastrofa, isto kao vecini danas popularne glazbe.

to sam i ja rekao i usporedio s nirvanom,ali se nekima to očito nesviđa

kinder milch schokolade
16 godina
JustinB-da ili ne

usporedio si jb-a i nirvanu? pa ti u najmanju ruku nisi bas normalan, mogo bi posjetit doktora za sluh.

15 godina
neaktivan
iprogramer kaže...
forzzuk kaže...

Neuki nadobudni klinac.

To se odnosi obojicu, ovoga koji glumi housea i ovu malenu lezbijku oko koje se vrti tema.

mater ti malena lezbijka {#}

Hvala i uživaj u kartonu klinac.

Bring out your dead!
15 godina
JustinB-da ili ne

EMINEM, DR DRE, METALICA, AC/DC FTW

Dvadeset mjeseci s pola zvjezdice? Ajde pomozi i stisni hvala!
14 godina
neaktivan
chutac kaže...

Bieber-definitivno ne

Da, melodija je OK, ali vokal (Brian Johnsonn) mi je grozan. Ima prehrapav glas.

nul-3 kaže...

EMINEM, DR DRE, METALICA, AC/DC FTW

Prva dva-tri su ti jedna od najvećih komercijala.

16 godina
neaktivan
JustinB-da ili ne

nije realno uspoređivat bibera i nirvanu

osobno nevolim bibera, a još više mrzim one death black metalce

15 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Slash :)

14 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Ja od metala volim samo trash i heavy, onaj growl kod Death i Black metala mi se ne sviđa, inače mi je Metal kao žanr isto jako drag.

16 godina
neaktivan
JustinB-da ili ne

trash metal isto nevolim, slayere nemogu slušat 2min odma me glava poćme bolit (imao sam jednoga u razredu koji ih je sluša, srića prista je brzo)

a taj growl mi je nešto najgore šta postoji

e da, ne shvaćam one metalce koji furaju onaj black stil oblačenja, ne izgledaju baš normalno u društvu

14 godina
protjeran
JustinB-da ili ne

Ranko Kukumar i ostali fanovi Nirvane i inih morat ću vas razočarati. Nirvana nije dobar band, niti je slušaju inteligentni ljudi. Govorite o nekoj umjetnosti i krasnim, nadahnutim stihovima. Onda čitajte poznate pjesnike iz svjetske i hrvatske književnosti. Mlataranje po gitari i bubnjevima meni nikako ne predstavlja dobar zvuk. Kako možete slušati duševnog bolesnika, narkomana i samoubojicu? Njegovi stihovi su prema vašim spoznajama inspirirajući ali ujedno i komplicirani za shvatiti? Moraju biti, svi znamo da se u drogiranom umu kotačići mogu čudno posložiti. Daleko od toga da tvrdim da je Justin Bieber kvalitetna glazba, ili da Cobainov vokal nije dobar, ali teško je tu govoriti o nekoj pravoj vrijednosti, kada je te pjesme kreirala poremećena glava.

15 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
Cerina15 kaže...

Ja od metala volim samo trash i heavy, onaj growl kod Death i Black metala mi se ne sviđa, inače mi je Metal kao žanr isto jako drag.

Kod deatha je growl,kod blacka je squeal...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
neaktivan
dr.sc. kaže...

Ranko Kukumar i ostali fanovi Nirvane i inih morat ću vas razočarati. Nirvana nije dobar band, niti je slušaju inteligentni ljudi. Govorite o nekoj umjetnosti i krasnim, nadahnutim stihovima. Onda čitajte poznate pjesnike iz svjetske i hrvatske književnosti. Mlataranje po gitari i bubnjevima meni nikako ne predstavlja dobar zvuk. Kako možete slušati duševnog bolesnika, narkomana i samoubojicu? Njegovi stihovi su prema vašim spoznajama inspirirajući ali ujedno i komplicirani za shvatiti? Moraju biti, svi znamo da se u drogiranom umu kotačići mogu čudno posložiti. Daleko od toga da tvrdim da je Justin Bieber kvalitetna glazba, ili da Cobainov vokal nije dobar, ali teško je tu govoriti o nekoj pravoj vrijednosti, kada je te pjesme kreirala poremećena glava.

A kako ti možeš čitati peoziju ili prozu od ljudi koji imaju cijeli koktel duševnih bolesti i nastranosti ?

14 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

trash metal isto nevolim, slayere nemogu slušat 2min odma me glava poćme bolit (imao sam jednoga u razredu koji ih je sluša, srića prista je brzo)

e da, ne shvaćam one metalce koji furaju onaj black stil oblačenja, ne izgledaju baš normalno u društvu

Glazba jednim djelom obilježava čovjeka, i zato ta oblačenja. Cajkaše obično viđaš kako nose skupu robu, satove i sl. Rockere na drugi način, kao i metalce. Postoje i Emo osobe (proguglaj ako ne znaš kako izgledaju) i sl.

Thrash metal je meni iskreno jedan jako ljep glazbeni žanr i obožavam ga, ukus kao ukus, nema smisla da se svađamo sad. Slayer mi je zakon definitivno.

16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Jedini growl kojeg mogu probaviti je T. Waitsom growl. :) 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice