Ja sam ove godine 'leteći' pa idem na 4 dana u Alpe, pa naknadno još 4,5 dana na Jadran (Crikvenica, Opatija..).
upravo sam se vratio s plaze pa
evo dvije brzopotezne slikice s mobitelom od maloprije.

upravo sam se vratio s plaze pa
evo dvije brzopotezne slikice s mobitelom od maloprije.
ja idem s frendovima na 10 dana u povljanu, pa onda poslije kod uje i ujne tko svake godine!
Da, da....I to ne na more, nego doma na more, na 2-3 mjeseca pisat diplomski i zaradit koji euro. Gdje? Pogledaj mi avatar.....
P.S. Zrće saks, ali ostatak otoka je predivan, što će ti Havaji kad takvo more, uvale i plaže SVI imate ispred nosa....
heh evo ja se javljam sa Floride...blizu Miami-a...i uzivat cu ovdje mjesec i pol....yeeee!!!
stvarno najbolje ljeto do sad!

(ne u zagorju posto nema cehinja)
a ja ove godine ne idem na more, sa starcim mi se više ne da (predosadno), možda budem ošo na par dana sa klubom negdje (inače treniram vaterpolo)...
ovo ljeto ću radit neš i kuhat se u osijeku jer bih htio uštedjet malo pomalo za laptop
Idem sredinom 7. mj. na Cres! Jedva čekam da se rashladim u našem Jadranu!
Da, u Biograd na Moru, dosta dugo imam vikendicu.
gdje se može na netu naći neki oglasnici ili tako nešto, htio bi sa ekipom otići negdje na more ali ne znamo gdje bi. Postoje li kakave stranice gdje se može vidjeti tko iznajmljuje sobe,apartmane i kako to izgleda, koja je cijena i tak?
Odlučio sam manje novaca potrošii ovo ljeto pa ću otići samo na Havaje
... odlučio sam si pare neke zaraditi pa sad trenutno šljakam u PAN-PEK-u
.....očigledno sam pukao kad sam se za to odlučio...

Zivim u Rijeci odnosno Opatiji tako da necu nigdje samo u vikendicu xD
Zivim u Rijeci odnosno Opatiji tako da necu nigdje samo u vikendicu xD
Gold Coast, Hrana je dobra, al ne na Surfers Pardise, ostala mjesta imaju puno bolju hranu, Provod dobar imas poveci izbor, Smjestaj odlican, Shopping dobar, Plaze wow, pazi se rip-ova iako sam izvrstan plivac bio sam iznenaden strujanjima mora, plivaj unutar zastava obavezno, Surfanje - nije bilo valova, a stvarno sam htio probat....
-=Verbatim, welcome back=-Gold Coast, Hrana je dobra, al ne na Surfers Pardise, ostala mjesta imaju puno bolju hranu, Provod dobar imas poveci izbor, Smjestaj odlican, Shopping dobar, Plaze wow, pazi se rip-ova iako sam izvrstan plivac bio sam iznenaden strujanjima mora, plivaj unutar zastava obavezno, Surfanje - nije bilo valova, a stvarno sam htio probat....
-=Verbatim, welcome back=-Mislim da ce me ove godine mozda i masit :(... Jedino ako bas nekako ugrabim otic
Ide neko u Fažanu možda???