IPhone 4 32Gb=1500kn (njuškalo)

poruka: 8
|
čitano: 4.218
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Nisam znao gdje da postavim temu pa bi molio modove da je postave gdje treba ako je na krivom mjestu.

Ovako neki dan sam na njuškalu naišao na ovaj oglas, za koji ni sam ne znam dali da uzmem ili ne (ali najvjerojatnije da neću jer me je strah).

http://www.njuskalo.hr/iphone-4-16-gb/iphone-4-32gb-oglas-3793853

Kontaktirao sam osobu, dao mi je sve podatne ime, prezime, ulicu, mjesto i broj računa za uplatu u pbz banci.

Sve podatke mi je provjerio kolega policajac i ta osoba se vodi na toj adresi ali sve mi je to nekako mutno.

Pa bi molio ako je netko već uzimao iPhone ili nešto drugo od njega neka se javi da znam dali je prevara ili ne.

Hvala!

RoBi
17 godina
neaktivan

Mozda neka kopija?
pa nadi se s likom. 

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
14 godina
odjavljen
I ja mislim da je neka kopija...
15 godina
neaktivan

piše "prodano"

17 godina

Ne mogu se naći jer nemam kako do Valpova.

Koliko mi je rekao na mobitel se čeka oko 15dana nakon uplate na račun i mobiteli nemaju garanciju jer iz vana ne može dobiti garanciju tako kaže..

RoBi
17 godina
neaktivan

Ajd' u temu za pomoć forumašima u drugim gradovima pa zamoli nekoga da provjeri.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
15 godina
neaktivan

Fejk brate ne budi naivan da mos dobiti iphone 4 za 1500kn nemos ga dobiti u kini za toliko.

17 godina

tnx za ovo, nisam ni znao za tu temu.

stipe vjerujem da je to fake, pogotovo što kaže 15 dana isporuka i da nemaju garanciju jer su izvana..

RoBi
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice