pa nisan ja nikad tajija identitet, plus toga dobro si reka, nema tajnosti, uostalom... koga više briga za to :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Aj ti u grobare :D njima nikad ne fali posla....
Sada će mancha drito u žep... Od squaw...
samo se vi rugajte, a ja rame uz rame sa drugom titom :D
samo se vi rugajte, a ja rame uz rame sa drugom titom :D
bit ce ti veselo kad ti Line obracuna porez
- A vidin imate i dicu
- E
- Na koga su dica?
- Mali je na mene, a i za malu kažu da je ista ja
Čestitam Quark! Sada si publish-an pisac postao! A i vidim da ti je dobro u privatliji kada imaš vremena bljezgarat po časopisima. Očekujem kolumnu u Gloriji sljedeće samo da vidim zbunjene face ljudi kada budu čitali. :)
(Evanđelje po BUG-u 250, str. 152)
ISK jeli bilo natezanja s uredništvom zbog specifičnog izričaja?
Morao je malo "prilagodit" tekst. :) Pametno je uzeo jedan od svojih blogova u kojem ni nema puno ku*** i pi***... :)
Morao je malo "prilagodit" tekst. :) Pametno je uzeo jedan od svojih blogova u kojem ni nema puno ku*** i pi***... :)
Mislim da su na granici da dobiju oznaku 18+ pa na policu sa XXX uradcima.
Šta sam propustio?
Šta sam propustio?
ISK (Quark) piše u BUG-u (čitaj proda se za šaku kuna).
quark je mila majka u usporedbi s krulom xD
O ebem ti.
Oće sad bit članaka : Pingvinaši otkrili novi ledeni brijeg - Dolazi nova distrubucija linuxa kodnim imenom - Querk! ( to su ga meni ukrali majki im ga spičim sto posto ).
Mislim da će u budućnosti malo popeglati lirske slike i izbaciti eksplicitni sadržaj.
Ako bude za stalno, opet se pretplačujem na bug! :)
Sjećam se posta u kojem se Quark zaklinjao da neće pisati ni za koga...
ISK je počeo pisati za BUG? Di to piše?
I didn't get the memo
Di to piše?
U Bug-u. :P
Može link?
Može link?
Da se razumijemo, mene također veseli što pišeš za Bug (ili kako god, nije mi još stigao pa nisam mogao ni pročitati)....samo...
Evo link.
you got me
Ja spadam u čudake koji nikad nije čuo za Informatičara starog kova (iako mi se sad retrogradno po stilu čini da sam bio naletio na tekst-dva), ali moram reći da me tekst u BUG-u zainteresirao da ga potražim i sad ne mogu stati sa čitanjem... Što? Trebam po dijete u školu? Evo još samo jedan tekst da pročitam, snaći će se on...
Uglavnom, jaaakooo dobro.
Pa da nas zbanaju s foruma zbog kršenja autorskih prava?
Odi tamo na quark.blog.hr, imaš tekstova za čitanje tjedan dana bez prestanka, u nefriziranoj varijanti.
EDIT: Dodah link, mislio sam da automatski prepozna linkove...
Hvala ljudi, nadam se da ćete opravdati moje postojanje u produktu sječe šuma, u narodu poznatijem i kao BUG :D
Hvala ljudi, nadam se da ćete opravdati moje postojanje u produktu sječe šuma, u narodu poznatijem i kao BUG :D
Sjedne ko budali šamar na kraju časopisa...(da, konačno je i moj primjerak stigao..).
Sjedne ko budali šamar na kraju časopisa...(da, konačno je i moj primjerak stigao..).
Naravno, ja sam krenuo od početka stranicu po stranicu tražiti...