dajte zamislite da mi sada nemožemo kupiti 50% igara samo zato jer nisu "primjerene" za njihovu mladež, ali kad se radi o bolesnim hororima, i bolesnim filmovima punim krvavog nasilja to je dozvoljeno makar oni utječu slično na djecu kao i igre. Ionako ne vidim razlog zabranjivanju takvih igra jer sigurno velika večina ljudi nebi kupovala igre isključivo zbog nasilja osim ako je to djete takvo kakvo je pa to voli ali npr. ja sam kupio GTA: SA i igrao s ciljem da završim igru što i jesam a ne da tenkom gazim ljude. Stoga ja bi to pitenje o kupnji ili nekupnji prepustio roditeljima koji sigurno bolje znaju svoje djete od države.
Sličan apsurd mi je bila zabrana moda hot coffe isto za GTA: SA koji uvodi samo mogučnost jedne prirodnje radnje koju će mo svi mi i uraditi jednom. Po meni to je manje štetno za djecu nego sad besmisleno stvaranje masakra na ulicama virtualnih gradova s ciljem hvalisanja svojim frendovima kako ja nekog zgazio ili koliko ubio(Ps. - to se odnosi na gta: sa i sl. a ne na ostale igre na tematiku rata, ali opet tad ne ubijamo besmisleno tamo to bar ima neki cilj.)