Da svršaje 500 iljada puta
Opet nebi toliko urlikao.
Da svršaje 500 iljada puta
Opet nebi toliko urlikao.
hah
E bajo, cijeli ti je život proletio u zabludi... Ne lomi on cigle glavom nego rukom :)
hah
E bajo, cijeli ti je život proletio u zabludi... Ne lomi on cigle glavom nego rukom :)
my bad.
plan bijega i komentari - EPIC
Kupiš 2 psa...
Nazoveš ih Jedan i Dva.
Jedan ti pobjegne, ali jos uvek imas Dva.
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/ikada-imali-blizak-susret-smrti/142106.aspx?page=0&jumpto=2724577&sort=asc&view=flat koji bolesnici
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/ikada-imali-blizak-susret-smrti/142106.aspx?page=0&jumpto=2724577&sort=asc&view=flat koji bolesnici
And the fun part is?
'ko ne vjeruje, neka potraži
Dečki iz plemena su htjeli ući u Guinessa
Likovi se još zovu Powerlines, lol.
Jebiga
Ali ovaj mi je najjači klip
https://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=mub_nUyiN7g
Mujo tuzan, pita ga Suljo šta mu je,
"Ma ništa, nezgodno mi!",
"Ma nema veze reci odrasli smo!"
"Pravo da ti kažem sve djevojke mi kažu da mi je malen!"
"Pa dobro daj da vidim pa ću ti reći istinu!"
Mujo skine gaće i pokaza Sulji. Gleda Suljo, gleda dole pa u Muju i tako
nekoliko puta i na kraju progovori:
"Ma boli te kurčić šta one govore!
^^ Dobro i ?
Osim retardiranog smijeha?
Jedan događaj od jučer.
Kao i obično, roditelji me tjeraju da idem na prokletu, gadnu crkvenu misu, ali ja produžim do parka s prijateljima. I, vidješmo mi da
je netko ostavio svoj bicikl u stalke predviđenje za njih, ali ga nije zaključao, te smo mi uzeli lanac/ključ sa moga i zaključali taj bicikl.
Kasnije nakon svršetka mise, reakcija i pol'. Čovjek je počeo psovati Boga, Isusa, svetce, i to nije nas spomenuo, nego je sebe korio jer nije sam zaključao bicikl.
Da bude još smješnije predvečer kada smo išli u šetnju, vidjeli smo gumu od bicikla i lanac kako stoje svezani za stalak.
Jedan događaj od jučer.
Kao i obično, roditelji me tjeraju da idem na prokletu, gadnu crkvenu misu, ali ja produžim do parka s prijateljima. I, vidješmo mi da
je netko ostavio svoj bicikl u stalke predviđenje za njih, ali ga nije zaključao, te smo mi uzeli lanac/ključ sa moga i zaključali taj bicikl.
Kasnije nakon svršetka mise, reakcija i pol'. Čovjek je počeo psovati Boga, Isusa, svetce, i to nije nas spomenuo, nego je sebe korio jer nije sam zaključao bicikl.
Da bude još smješnije predvečer kada smo išli u šetnju, vidjeli smo gumu od bicikla i lanac kako stoje svezani za stalak.
Koliko ono imas godina?
Jedan događaj od jučer.
nema mi gore stvari nego ić na *ebenu misu.bio je u nas svećenik i 3 dana je obnavljao vjeru vjernicima a ubiti se koristio masovnom hipnozom ljudi i tako su ljudi padali.i doša moj frend troll i pošto je on agnostik ko i ja i lik je pametan i skužio je da je masovna hipnoza i poče se koprcat po podu i glumit epileptični napad.hahahahahahahahaha bio je show ipo :D to si treba vidit ;-)
nema mi gore stvari nego ić na *ebenu misu.bio je u nas svećenik i 3 dana je obnavljao vjeru vjernicima a ubiti se koristio masovnom hipnozom ljudi i tako su ljudi padali.i doša moj frend troll i pošto je on agnostik ko i ja i lik je pametan i skužio je da je masovna hipnoza i poče se koprcat po podu i glumit epileptični napad.hahahahahahahahaha bio je show ipo :D to si treba vidit ;-)
Glupo je nepoštovat tuđu vjeru, nitko te nebi trebao tjerat u crkvu, ali ić u tuđu bogomolju i radit cirkus je glupo, zamisli da ja kao kršćanin odem u đžamiju i pred svima režem kožicu na penisu, onako iz sp*dnje jer tako i oni rade. Treba se znat ponašat.
jacques houdek stavlja majonezu na aspirin
Jednog dana na velikoj farmi desilo se da je konj upao u zivo blato i
nikako da se izvuce.
Video je kokosku i rekao joj da brzo zove farmera u pomoc.
Koka je otisla po farmera, ali posto ga nije nasla, uze Mercedes,
doveze ga do mocvare, zaveza konopac za branik,
baci laso konju i tako ga spasi.
Nekoliko dana kasnije, kokoska je upala u blato i nikako da se iscupa.
Kad ugleda Konja, rece mu: "Idi brzo po Mercedes, propadoh."
Konj joj rece: "Nemamo vremena za to,
nego cu ja da se propnem preko bare,
a ti se uhvati za moju kitu."
Koka to i uradi i bi spasena.
POUKA: Ako ti je kita k`o u konja, ne treba ti mercedes da pokupis kokoske....