Može li netko ubaciti pedobeara ovdje?
Ovako, može, ali sve mi se čine too old nekako.
Ne, mislio sam da onako viri sa druge strane prozora/stakla
Može li netko ubaciti pedobeara ovdje?
Ovako, može, ali sve mi se čine too old nekako.
Ne, mislio sam da onako viri sa druge strane prozora/stakla

Definitivno nije smijesno al sam se ja iskomadao kad sam procitao:D
http://www.dnevniavaz.ba/showbiz/svijet-zanimljivosti/38580-prodao-bubreg-i-kupio-ipad.html
http://www.dnevniavaz.ba/showbiz/svijet-zanimljivosti/38580-prodao-bubreg-i-kupio-ipad.html
Ne znas ko vise kasni, ti il oni...
Tip već prodao i drugi da kupi maskicu za Ipad a ti tek sad stavljaš link.
That awkward moment when you watch Pljavo Kazaliste, a pozornica cista :)
I don't give a fu*k
Ciju nemre bit za nezivo.
Ili?
Ima tu dosta dijelova koji se daju iskoristit. Plus još ako je mašina čitava. Čista zarada za mehaničare i ljude kojima trebaju polovni djelovi
jes ti bacio pogled prema motoru? -.-
U prasumi uhvatile amazonke Amerikanca, Rusa i Makedonca. Odvedu ih u njihovo prebivaliste i obaveste ih da su zbog ulaska u njihovu teritoriju osudjeni na odstranivanje penisa.
Odvedu Amerikanca iza drveta , zacuje se bolan krik i on se strcajuci krv vrati bez penisa. Posle Amerikanca odvedu Rusa i on se osakacen vrati tek nakon pola sata urlikanja.
Makedonac zbunjeno pita amazonke:
-Kako to da ste Amera obradjivali minutu, a Rusa pola sata?
Amazonke ce na to:
-Amerikanac je drvoseca, pa smo mu ga odsekle, a Rus je radnik u mesari pa smo mu ga rezale komad po komad!
A, Makedonac ce sav sretan:
-E onda cete meni da ga lizete dok se ne otopi! Ja sam sladoledzija!
D0p1zdili ste više sa tim Nemeš/Marijana forama...
Nemoj na ovom forumu rađe postat ništa vezano uz vjeru(da je sprdaš) ili da voliš iphone, jer će ti neki majstori(njih 20-tak) odmah zadimit 20 TD-ova.
Ovo ti je jako religiozno i Iphone haterski osvješten forum!
The best way to be boring is to leave nothing out.
pa jel to nekom nije bilo jasno?
omg sugrađane, da imat će rupe pa neće moći u vodu s njime, kužiš? :)
Nemoj na ovom forumu rađe postat ništa vezano uz vjeru(da je sprdaš) ili da voliš iphone, jer će ti neki majstori(njih 20-tak) odmah zadimit 20 TD-ova.
Ti svi koji su kao veliki vjernici na misu idu jedno godišnje ,a mole se 2 puta, onda ovdje sole pamet.
I neznam zašto takvi uopče dolaze u temu humor ako humor i šalu neznaju prihvatiti sa smislom.
da nebude off topic, evo par slika:
Ti svi koji su kao veliki vjernici na misu idu jedno godišnje ,a mole se 2 puta.
I neznam zašto takvi uopče dolaze u temu humor ako humor i šalu neznaju prihvatiti sa smislom.
da nebude off topic, evo par slika:
Točno to!
Ova zadnja slika EPIC!:D
pa jel to nekom nije bilo jasno?
hahaha, to je bio ogovor na tvoje pitanje "a humor je gdje" u postu iznad, ne vidim citate na mobu pa sam mislio da pitas za vic iznad LOL
jbga..sorry