Može li netko ubaciti pedobeara ovdje?
Ovako, može, ali sve mi se čine too old nekako.
Ne, mislio sam da onako viri sa druge strane prozora/stakla
Može li netko ubaciti pedobeara ovdje?
Ovako, može, ali sve mi se čine too old nekako.
Ne, mislio sam da onako viri sa druge strane prozora/stakla
Definitivno nije smijesno al sam se ja iskomadao kad sam procitao:D
http://www.dnevniavaz.ba/showbiz/svijet-zanimljivosti/38580-prodao-bubreg-i-kupio-ipad.html
http://www.dnevniavaz.ba/showbiz/svijet-zanimljivosti/38580-prodao-bubreg-i-kupio-ipad.html
Ne znas ko vise kasni, ti il oni...
Tip već prodao i drugi da kupi maskicu za Ipad a ti tek sad stavljaš link.
That awkward moment when you watch Pljavo Kazaliste, a pozornica cista :)
Ciju nemre bit za nezivo.
Ili?
Ima tu dosta dijelova koji se daju iskoristit. Plus još ako je mašina čitava. Čista zarada za mehaničare i ljude kojima trebaju polovni djelovi
jes ti bacio pogled prema motoru? -.-
U prasumi uhvatile amazonke Amerikanca, Rusa i Makedonca. Odvedu ih u njihovo prebivaliste i obaveste ih da su zbog ulaska u njihovu teritoriju osudjeni na odstranivanje penisa.
Odvedu Amerikanca iza drveta , zacuje se bolan krik i on se strcajuci krv vrati bez penisa. Posle Amerikanca odvedu Rusa i on se osakacen vrati tek nakon pola sata urlikanja.
Makedonac zbunjeno pita amazonke:
-Kako to da ste Amera obradjivali minutu, a Rusa pola sata?
Amazonke ce na to:
-Amerikanac je drvoseca, pa smo mu ga odsekle, a Rus je radnik u mesari pa smo mu ga rezale komad po komad!
A, Makedonac ce sav sretan:
-E onda cete meni da ga lizete dok se ne otopi! Ja sam sladoledzija!
D0p1zdili ste više sa tim Nemeš/Marijana forama...
Nemoj na ovom forumu rađe postat ništa vezano uz vjeru(da je sprdaš) ili da voliš iphone, jer će ti neki majstori(njih 20-tak) odmah zadimit 20 TD-ova.
Ovo ti je jako religiozno i Iphone haterski osvješten forum!
pa jel to nekom nije bilo jasno?
omg sugrađane, da imat će rupe pa neće moći u vodu s njime, kužiš? :)
Nemoj na ovom forumu rađe postat ništa vezano uz vjeru(da je sprdaš) ili da voliš iphone, jer će ti neki majstori(njih 20-tak) odmah zadimit 20 TD-ova.
Ti svi koji su kao veliki vjernici na misu idu jedno godišnje ,a mole se 2 puta, onda ovdje sole pamet.
I neznam zašto takvi uopče dolaze u temu humor ako humor i šalu neznaju prihvatiti sa smislom.
da nebude off topic, evo par slika:
Ti svi koji su kao veliki vjernici na misu idu jedno godišnje ,a mole se 2 puta.
I neznam zašto takvi uopče dolaze u temu humor ako humor i šalu neznaju prihvatiti sa smislom.
da nebude off topic, evo par slika:
Točno to!
Ova zadnja slika EPIC!:D
pa jel to nekom nije bilo jasno?
hahaha, to je bio ogovor na tvoje pitanje "a humor je gdje" u postu iznad, ne vidim citate na mobu pa sam mislio da pitas za vic iznad LOL
jbga..sorry